Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τo Παλαιό Ελευθεροχώρι, τη Μεθώνη, τη Ν. Αγαθούπολη και το Μακρύγιαλο επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος


Με τους κατοίκους και τους φορείς των δημοτικών διαμερισμάτων του Π. Ελευθεροχωρίου, της Μεθώνης, της Νέας Αγαθούπολης και του Μακρυγιάλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος.
      Στο Μακρύγιαλο πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία με  την παρουσία δεκάδων δημοτών της περιοχής όπου ο κ. Παπαχρήστος
είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στη σημασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης,  να αναπτύξει τις κεντρικές κατευθύνσεις του προγράμματός του για την Πιερία και να σταθεί ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Μακρυγιάλου. Έγινε αναφορά στο λιμάνι του Κίτρους και τη σημασία του στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στον αρχαιολογικό χώρο του Μακρυγιάλου, τη δημιουργία μουσείου καθώς και την κατασκευή θεάτρου, στην οργάνωση και μετεγκατάσταση των μυδοτροφείων, στην αντιρρύπανση των ακτών, στην αξιοποίηση του υγροβιότοπου  Αλυκών και την ανάδειξη του θεραπευτικού τουρισμού στις Αλυκές Κίτρους.
      Ο κ. Παπαχρήστος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που έθεσαν οι δημότες του Μακρυγιάλου και έδωσε τη διαβεβαίωση, πως από όποια θέση και αν τον κατατάξουν οι πολίτες της Πιερίας, θα αγωνιστεί για την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: