Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μαίνεται η φωτιά στη Μεγαλόπολη-Πυρκαγιά στην Κορινθία


Σε εξέλιξη μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Αρκαδία. Πυρκαγιά ξέσπασε στην Κορινθία
Εξακολουθεί να μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Τρίτης σε δάσος στην περιοχή Ανεμοδούρι Αρκαδίας, κοντά στη Μεγαλόπολη.


Τις τελευταίες ώρες, οι φλόγες κατευθύνονται προς το χωριό Ραψωμάτη. Επί τόπου επιχειρούν 135 πυροσβέστες με 59 οχήματα και 56 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Με απόφαση του ΓΕΕΘΑ ενεργοποιείται το σχέδιο "Δευκαλίων" και η δεύτερη μοίρα αλεξιπτωτιστών σπεύδει να βοηθήσει τους πυροσβέστες, που δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες. 
Κατά τη χθεσινή επιχείρηση κατάσβεσης έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ εκκενώθηκαν τέσσερα χωριά (Ρούτση, Βουτσαράς, Καμαρίτσα και Σουλάρι).

"Δράκος" της Πάρου: Τη χτύπησα με μανία με μια πέτρα 5 κιλών


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την απολογία του "δράκου" της Πάρου για τη μοιραία ημέρα που επιτέθηκε στην ανήλικη Μυρτώ στην Πάρο



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη βάναυση επίθεση του 19χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την απολογία του στον ανακριτή.
"Χτύπησα με μανία την κοπέλα στο μάτι της με μία πέτρα βάρους πέντε κιλών. Την άρπαξα και προσπάθησα να την κρύψω σε μια σχισμή ανάμεσα σε βράχια αλλά εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε.