Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το απόλυτο ringtone της εποχής μας!!!

Λεφτά Υπάρχουν. Το Ringtone. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το

Το απόλυτο ringtone της εποχής μας! Κλικ στο news24.gr


 
 news24.gr

Νίκος Μακρίδης

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ


Στο πλευρό των νέων βρέθηκε για άλλη μια φορά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης. Ο ίδιος προσπαθεί να δείξει πως είναι παρών σε όποια προσπάθεια και αν κάνουν και εκείνοι δεν έχουν κρύψει την στήριξή τους στον αγώνα που κάνει. Οι νέοι είναι το μέλλον του τόπου μας και ο Νίκος το ζωντανό παράδειγμα πως το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να διαγραφεί λαμπρό.

Διασώθηκαν μητέρα και γυιός - χάθηκε ο πατέρας στη Θέρμη

Νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ο 55χρονος αγνοούμενος
Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και των τοπικών αρχών διεσώθησαν μητέρα και γιος, όχι όμως και ο πατέρας. Νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών ο 55χρονος που αγνοείτο από την Πέμπτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές, περίπου στις 2.15 το μεσημέρι εντοπίστηκε το πτώμα του 55χρονου σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αρχών, η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από την περιοχή όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Σαμουήλ Τζάου Ντούγκου, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, δήλωσε ότι ο 55χρονος έφερε θανατηφόρο κάταγμα, σημειώνοντας πως αν δεν υπήρχε αυτό το κάταγμα στον αυχένα, που είναι από τα σοβαρότερα, ίσως να επιζούσε.
News21.gr

ΑΣΕΠ:Ξεκινούν οι προσλήψεις των επιτυχόντων

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι προσλήψεις των επιτυχόντων Πράσινο φως για την πρόσληψη μέχρι το τέλος του 2010 όλων των επιτυχόντων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα μέχρι 31.12.2009 δίνει με εγκύκλιο του ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης λαμβάνεται λόγω του ότι.....
μεγάλος αριθμός υπαλλήλων συνταξιοδοτήθηκαν.
Εξαίρεση θα αποτελέσουν οι ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού στους οποίους λόγω της αναστολής των προσλήψεων που προηγείται των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αρχών, θα πραγματοποιηθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2010.
http://www.aftodioikisi.gr/

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ στους αγρότες

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ στους αγρότες
Ξεκινά σήμερα η καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους αγρότες όλης της χώρας για τις ζημιές που υπέστη η παραγωγή τους μέχρι το Μάρτιο του 2010.
Δικαιούχοι των αποζημιώσεων αυτών είναι 12.069 αγρότες όλων των περιοχών της χώρας,στους οποίους θα καταβληθεί στο συνολικό ποσό των 8.971.652 ευρώ.
Μέχρι το τέλος του έτους πρόκειται να τους καταβληθούν οι αποζημιώσεις για ζημιές που υπέστησαν μέχρι τον Ιούνιο του 2010, ενώ το υπόλοιπο των αποζημιώσεων για ζημιές του 2010 θα καταβληθεί στις αρχές του 2011.
ksipnistere

Σχεδόν έτοιμη είναι η φοροκάρτα που θα μπει στη ζωή μας από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Το υπουργείο Οικονομικών περιμένει να λάβει την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να κλείσει την τελική συμφωνία με τις τράπεζες.
Η φοροκάρτα που πιστοποιήθηκε ήδη από τον ΕΛΟΤ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έχει ούτε ΑΦΜ, ούτε όνομα, αλλά μόνο έναν....
αύξοντα αριθμό, τον οποίο μόνο το υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να ταυτίσει με πρόσωπο.
Οι πολίτες, χωρίς κόστος, θα προμηθεύονται από την τράπεζα της επιλογής τους τη φοροκάρτα μέσω της οποίας θα καταγράφονται οι συναλλαγές τους και οι αποδείξεις θα «περνάνε» απευθείας στη ΓΓΠΣ για τη σύνδεση με το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ. Στη μία όψη της κάρτας αποτυπώνεται το λογότυπο του υπουργείου Οικονομικών και της τράπεζας και ο μοναδικός αριθμός της κάρτας, ενώ στην πίσω όψη υπάρχει μια μαγνητική ταινία.
Ο φορολογούμενος, αν είναι χρήστης των υπηρεσιών taxisnet, μπαίνει στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ και με τους προσωπικούς του αριθμούς, σε ειδική εφαρμογή που θα δημιουργηθεί, ταυτίζει την κάρτα με τον ΑΦΜ του. Οι οικογένειες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν περισσότερες κάρτες ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους. Οσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο taxisnet, θα μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ.
imerisia

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τροχαίο πριν από λίγο στο κέντρο της Κατερίνης

Τροχαίο πριν από λίγο στο κέντρο της Κατερίνης περίπου στις11:30 συγκρούστηκαν δυο οχήματα μπροστά στην κλινική ``Βελίκη΄΄. Ο υπαίτιος του ατυχήματος προσπάθησε να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε για 2η φορά με διερχόμενο όχημα στη διασταύρωση των οδών Κολινδρού με Ζαλόγγου όπου και συνελλήφθη. 

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα στην Καρίτσα

Μεγάλη σε όγκο ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα στην Καρίτσα


Η Καρίτσα έδωσε το "σύνθημα"




Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό στην Καρίτσα μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου και επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας.

ΤΗΝ ΕΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας επισκέφθηκε, το πρωί της Παρασκευής, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τον υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Τσιμίτρη. Στην ΕΑΣ τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης και Αντινομάρχης Πιερίας Πέτρος Παπανικολάου, ο Διευθυντής Σάκης Γκουντάρας, μέλη του ΔΣ καθώς και στελέχη της ΕΑΣ. Σε φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές και τις αλλαγές που φέρνει η εφαρμογή του Καλλικράτη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η κα Μαυρίδου τόνισε ότι η αγροτική οικονομία είναι καθοριστικής σημασίας για το νομό και σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός και συνεργασία ώστε να εξασφαλιστεί το αγροτικό εισόδημα. Επίσης, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με το ανθρώπινο δυναμικό της Ένωσης.

ΟΑΕΔ “απόκτηση εργασιακής εμπειρίας” 10.000 άνεργους, ηλικίας 16 έως 24 ετών

Ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή επιχειρήσεων και εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, για την “απόκτηση εργασιακής εμπειρίας”, μέσω της απασχόλησης 10.000 ανέργων,
ηλικίας 16 έως 24 ετών, νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας.


Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν σταδιακά άλλα επτά προγράμματα, που στόχο έχουν την ενίσχυση της απασχόλησης και την εξασφάλιση των υπαρχόντων θέσεων εργασίας.
To νέο πρόγραμμα, που είναι στα πρότυπα του παλαιού stage διαφοροποιείται, σε σχέση με προηγούμενα αντίστοιχα προγράμματα, ως προς τα εξής σημεία:
-Απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα
-Παρέχει στους ωφελούμενους νέους μισθό και ασφάλιση
-Η χρονική του διάρκεια είναι συγκεκριμένη (6-12 μήνες)
-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι νέοι ηλικίας 16-24 ετών
-Παρέχει ισχυρά κίνητρα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα να μετατρέψουν την σύμβαση απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε σύμβαση εργασίας.
Ο ΟΑΕΔ καταβάλει ως επιχορήγηση το ποσό που αντιστοιχεί στο 100% των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών και εργαζομένων για τους κλάδους σύνταξης, ασθενείας και επαγγελματικού κινδύνου του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ενώ οι εργοδότες καταβάλουν στους νέους με τους οποίους συνάπτουν σύμβαση εργασιακής εμπειρίας μισθό, ο οποίος αντιστοιχεί στο 80% του κατώτατου βασικού μισθού ή ημερομισθίου.
Το πρόγραμμα επιχορήγησης έχει διάρκεια 12 μήνες και παρέχει ισχυρά κίνητρα για επέκταση για 12 επιπλέον μήνες, ύστερα από την μετατροπή της σύμβασης απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε σύμβαση εργασίας. Έχει προϋπολογισμό 53.940.400 ευρώ για τα έτη 2010-2012.

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.


Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.


Στις 4:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 3:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

Σοφία Μαυρίδου

Με παλμό η ομιλία της Σοφίας Μαυρίδου,
υπ. Αντιπεριφεριάρχη Πιεριάς, στα Ευαγγελικά







«Γνωρίζω τις ανάγκες σας. Είμαι δίπλα σας»




Για τις προτεραιότητες και τις διεκδικήσεις για το δήμο Κατερίνης μίλησε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στα Ευαγγελικά, στο καφενείο Τσαχούρ το βράδυ της Τρίτης. «Ο έλληνας δεν έχει άλλες αντοχές. Η Πιερία δεν αντέχει άλλη συρρίκνωση. Γι’ αυτό έχει κάνει την επιλογή της. Ψηφίζει Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ψηφίζει τον πολιτικό που εδώ και οκτώ χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αποδεικνύει καθημερινά με το τεράστιο έργο του ότι μπορεί, ότι θέλει, ότι

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ «ΔΑΝΙΟΛΕΙΑ 2010»

Την Κυριακή 24/10 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσ/νίκη στο πλαίσιο των 20ων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ, με συνδιοργάνωση του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης και του Δήμου Θεσσαλονίκης οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «ΔΑΝΙΟΛΕΙΑ 2010» αφιερωμένοι στη μνήμη του πλωτάρχη του Πολεμικού μας Ναυτικού, Αντώνη Δανιόλου, ο οποίος ως ύπαρχος του υποβρυχίου Τρίτων, έπεσε ηρωικά μαχόμενος, στις 16/11/1942 μαζί με άλλους 19 αξιωματικούς και ναύτες, στο βυθό των στενών του Καφηρέα.


Οι αγώνες συγκέντρωσαν αθλητές από 13 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και από την Κύπρο, που πήραν μέρος σε 11 αγωνίσματα, ενώ έγινε και αγωνιστική επίδειξη από αθλητές με ειδικές ανάγκες.

Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 10 αθλητές σε 6 αγωνίσματα και κατέκτησαν 3

Συνάντηση Γ. Παπαθανασίου με γυναίκες στη Λεπτοκαρυά

Ευαισθησία στην αυτοδιοίκηση; Γυναίκες στα κοινά!


Με γυναίκες της Λεπτοκαρυάς συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με στόχο, όπως είπε, να αναδειχθεί όχι μόνο η γυναικεία παρουσία στα κοινά αλλά και να προβληθεί η γυναικεία ευαισθησία στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση.

Παρά τη δυνατή βροχή, η συγκέντρωση αυτή έγινε σε νεανικό στέκι της Λεπτοκαρυάς που γέμισε από γυναικόκοσμο ενώ ορισμένες μανάδες έφεραν μαζί και τα παιδιά τους.



Γ. Παπαθανασίου: «Γυναίκες, υπέροχα και ευαίσθητα πλάσματα»



Μιλώντας για το θέμα αυτό ο κ. Παπαθανασίου πρόσθεσε ότι θα ήταν ευχής έργον να αυξηθεί η γυναικεία παρουσία στα κοινά, μακάρι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι να συγκροτούν ψηφοδέλτια με

ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ

«Έβαλαν ψηλά τον πήχη και πέρασαν από κάτω.
Η νυν διοίκηση χαρακτηρίζεται από έργα βιτρίνας και αλαζονεία»




Σε Περίσταση και Παραλία έγιναν οι τελευταίες ομιλίες του υποψήφιου Δήμαρχου Κατερίνης κ. Νίκου Μηλιώτη, ενώ έπειτα ακολούθησαν ένα τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό debate παρουσία όλων των υποψήφιων δημάρχων. Τόσο στις ομιλίες, όσο και στα ΜΜΕ, ο κ. Μηλιώτης μίλησε τίμια και ειλικρινά, καταδεικνύοντας αυτά που δεν έχουν γίνει από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για νοικοκύρεμα και αντιμετώπιση των ανοικτών ζητημάτων με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, αλλά και την συνεργασία με καταρτισμένους ειδικούς όπου αυτό είναι απαραίτητο.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Της περιοδείες τους συνέχισαν της ημέρες που μας πέρασαν φίλοι και υποψήφιοι της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ >> στο δήμο ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ αλλά και της αντιπεριφέρειας .


Επικεφαλής τον κλιμακίων ήταν η υποψήφια δήμαρχος για τον δήμο Κουρίτα Κατερίνα αλλα και ο υποψηφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού Γιάννης Σκούφας τα χωριά στα οποία περιόδεψαν, είναι η Κονταριώτησσα ,Νέα Έφεσος, Καρίτσα ,Βροντού.

Ήρθαν σε επαφή με δεκάδες κατοίκους, τους οποίους ενημέρωσαν για της θέσεις της <<ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ >> και τους κάλεσαν στης εκλογές της 7 Νοεμβρίου να κάνουμε την αγανάχτηση του δύναμη ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού , η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολλή θετική και ελπιδοφόρα για την έκβαση της <μάχης >

Υπό καταρρακτώδη βροχή ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Τσιφοδήμου χθες στο Λιτόχωρο

ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΓΚΡΙΖΟ





Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδη βροχή, εκατοντάδες πολίτες αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου Λιτοχώρου και υποψηφίου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Θανάση Τσιφοδήμου και τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή αγιασμού του εκλογικού κέντρου της «Κίνησης Ευθύνης» στο Λιτόχωρο. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ.

Συμμετοχή του Νομάρχη Πιερίας στην Ειδική Επιτροπή της Επιτροπής των Περιφερειών για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Προσωρινής Επιτροπής της Επιτροπής των Περιφερειών για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διεξάγεται στις Βρυξέλλες στις 29 Οκτωβρίου 2010, συμμετέχει ο Νομάρχης Πιερίας και πρόεδρος της Επιτροπής «Φυσικοί Πόροι» ΝΑΤ της ΕτΠ Γιώργος Παπαστεργίου.


Πρόκειται για μια σημαντική Επιτροπή που έχει συστήσει η Επιτροπή των Περιφερειών, καθώς τα μέλη της θα γνωμοδοτήσουν στο Ευρωπαϊκό

Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης βράβευσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου

Τη νεαρή συμπολίτισσά μας, παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου(αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης),που ανέβασε ψηλά την ελληνική σημαία σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.




Στη διάρκεια μιας λιτής τελετής, ο κος Χιονίδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη νεαρή πρωταθλήτρια μας, ενώ σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Κατερίνα με το εξαίρετο ήθος και τις επιδόσεις της

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Πέτρας επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος

Τη Λόκοβη, τα Φωτεινά, τη Μεσαία Μηλιά και τη Κάτω Μηλιά επισκέφθηκε ο Γρηγόρης Παπαχρήστος την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου. Ο κ. Παπαχρήστος μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των παραπάνω Δημοτικών Διαμερισμάτων, τους ενημέρωσε για το ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τους ανέπτυξε τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για την Πιερία, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματα τους που αφορούν τον τόπο τους.


Στην Κάτω Μηλιά ο κ. Παπαχρήστος μίλησε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο και τόνισε

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ:


ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ


Στη Νέα Έφεσσο και στον Πλαταμώνα βρέθηκε το διήμερο ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Θανάσης Τσιφοδήμος, όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το κρύο των τελευταίων ημερών έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών.

Απόσπασμα ομιλίας Πλαταμώνα (ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ»):

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η δεύτερη ανοιχτή ομιλία του Υποψηφιου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Γ. Παπαθανασίου, στη Νέα Έφεσο Δ.Δίου

«Μας περιμένει πολλή δουλειά»




Αν ο λαός μάς εκλέξει, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, για να πάμε μπροστά με σιγουριά

Μετά την πρώτη ανοιχτή ομιλία του στο ξενοδοχείο «Δίον» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, πραγματοποίησε ομιλία στη Νέα Έφεσο του Δήμου Δίου.

Ν. Λάππας: "Να πάρουμε εμείς τις τύχες μας στα χέρια μας!"

Μπροστά σε πολλές εκατοντάδες κόσμου η επίσημη παρουσίαση

των υποψηφίων του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα"

για το Δήμο Δίου - Ολύμπου

Ν. Λάππας: "Να πάρουμε εμείς τις τύχες μας

στα χέρια μας!"


Χρ. Πολυζωγόπουλος: "Θα είναι μοιραίο για τον τόπο να μπει σε καθεστώς ακυβερνησίας"


Παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θούλης Σιδηροπούλου, καθώς επίσης και των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ.κ. Γιάννη Αμοιρίδη, Θανάση Παπαγεωργίου και Μαρίας Μίχου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Λάππα στο Δήμο Δίου - Ολύμπου

στο ξενοδοχείο "Poseidon Palace" στη Λεπτοκαρυά.