Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

1. Γνωρίζεται στο κοινό της Πιερίας ότι με την υπ' αριθμ. Φ.221/4/284955/Σ.1165/14 Ιουλ 2011 ΓΕΕΘΑ/ΔΣΣΝΣ/ΤΜ. ΣΤΑΔ. & ΕΞΕΛ εγκρίθηκς η μεταστάθμευση του Στρατολογικού Γραφείου Κατερίνης, από τον 2ο όροφο Κοινοτικού Καταστήματος Περιστάσεως επί της οδού Μακεδονίας 8, Περίσταση σε κτίριο του πρώην 424 ΓΣΝΕ ( Στρατιωτικό Κώττα Θεσσαλονίκης, (όπου θα λειτουργήσει υπό νέα συγκρότηση ως Στρατολογική Υπηρεσία της Κεμτρικής Μακεδονίας (συνένωση των Σ.Γ. Σερρών-Πολυγύρου  - Κιλκίς- Έδεσσας- Βέροιας και Κατερίνης).
2Το γραφείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από τις 25 έως και 29 Ιουλίου 2011 ( Ημερομηνία διακοπής λειτουργίας 25 Ιουλίου 2011).

Ανχης (ΣΣΝΣ) Τσιτσιπάς Κων/νος
Διευθυντής

Προσλαμβάνονται 4.000 πυροσβέστες

Οι εποχικοί υπάλληλοι που υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική έχουν την δυνατότητα να προσληφθούν ως πενταετούς υποχρέωσης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και προσθήκη 600 ακόμη ατόμων
Οι εποχικοί υπάλληλοι που υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική έχουν την δυνατότητα να προσληφθούν ως πενταετούς υποχρέωσης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και προσθήκη 600 ακόμη ατόμων.
Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι υπεγράφη η σχετική κανονιστική απόφαση από τον Χρ.Παπουτσή και αναμένεται η άμεση δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στη συνέχεια ο ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγος Στ.Στεφανίδης θα δημοσιεύσει τη σχετική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, που θα αναρτηθεί στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες όλης της χώρας.

2.700 προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία 1.200 Ειδικοί Φρουροί έρχονται το φθινόπωρο

Προκήρυξη πρόσληψης 1.200 Ειδικών Φρουρών με πενταετή θητεία στην Ελληνική Αστυνομία θα εκδώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το προσεχές φθινόπωρο. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργέιου κ. Γρ. Τασούλα, ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί το αργότερο έως τον Οκτώβριο του 2011, έτσι ώστε να κατατεθούν οι αιτήσεις των υποψηφίων και να ολοκληρωθούν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα έως το τέλος του έτους. Η πρόσληψη των επιτυχόντων θα γίνει από το νέο έτος, προκειμένου να μην εγγραφεί το σχετικό κονδύλι στον φετινό προϋπολογισμό. Η προκήρυξη απέσπασε ήδη την έγκριση της Επιτροπής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου αρ. 33/2006 και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η κατάρτισή της. Υπενθυμίζεται πως στην επίσπευση της προκήρυξης αλλά και στην αύξηση του αριθμού των θέσεων συνέβαλε εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο αποτυπώνονταν οι τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό στην Αστυνομία και γενικότερα στα Σώματα Ασφαλείας.