Τετάρτη 11 Μαΐου 2011



 ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!

ΠΟΛΥ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ



ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ,
 Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΤΑΠΡΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΡΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ , ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΟΥΛΗ


ΕΠΙΣΗΣ,
Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΆΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
ΜΑΣΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, METAΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟΥΛΟΥΠΑΣ ΝΙΚΟΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ  ΔΕΛΗΔΗΜΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΧΝΟΥΔΑΣ ΦΩΤΗΣ
Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΡΖΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΕΣΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σάββα Χιονίδη
προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες,  
Tις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Εξετάσεις αυτές είναι μια μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τις ημέρες, που έρχονται, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, για να μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών και να επιτύχετε το στόχο σας και μην ξεχνάτε πως αυτός  είναι ένας μόνο από τους πολλούς αγώνες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από δω και στο εξής.
Ένας από τους αγώνες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοητεύσεις, πάντα, όμως, θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια, για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια, γιατί κανένας αγώνας δεν πάρει χαμένος, εκτός από αυτόν που δεν δόθηκε ποτέ.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχει ο καθένας από εσάς, πρέπει να ξέρετε πως για όλους εμάς είστε  πρότυπα δημιουργικής δύναμης και αισιοδοξίας, που μας γεμίζουν με ελπίδα για το αύριο του τόπου μας.
 ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης



Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας 
προς τους μαθητές 
για τις πανελλαδικές εξετάσεις

          Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
          Με καθαρή και θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας για εισαγωγή σας στην Τριτόβάθμια εκπαίδευση και στις σχολές που επιθυμείτε και να ανοίξετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας, αποκτώντας περισσότερες γνώσεις, εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον.
          Να θυμάστε ότι η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν είναι παρά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στην πορεία της ζωής σας, που τώρα ξεκινά,
για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές  σας και στην προσπάθεια που έχετε καταβάλει τόσα χρόνια και να μην αφήσετε καμία μικρή δυσκολία να σταθεί εμπόδιο σε όσα επιθυμείτε.
          Θα ήθελα, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς που βρίσκονται με αγωνία δίπλα στους μαθητές, στηρίζοντας και εμψυχώνοντας τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια οργανώνουν και συμμετέχουν στην εξεταστική διαδικασία.
 
         
         
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ 





Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα 
στις 13 & 14 Μαΐου στο AGRO Quality

Ένα επιδεικτικό Αγροτικό Χωρίο στήνεται στις 13, 14 & 15 Μαΐου στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων κάτω από τον τίτλο AGRO Quality Φεστιβάλ για όλους τους Αθηναίους με αγρότες από όλη την Ελλάδα.
Στις 13 Μαΐου, στις 14.00, η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Κάρολος Παπούλιας, θα παραστεί στην εκδήλωση  «Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός» την οποία οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ με κύριο σκοπό την βελτίωση του κύρους των αγροτικών επαγγελμάτων, την αναγνώριση της σημαντικής βασικής συμβολής του αγροτικού τομέα στην οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας και την προβολή των αξιών, του τρόπου ζωής και του πολιτισμού της αγροτικής κοινωνίας.
Η ΠΕΝΑ, είναι δομή που δημιουργήθηκε με πρόνοια του νόμου 3147/2003 (άρθρο20) της Ελληνικής Βουλής, ενώ οργανώσεις Νέων Αγροτών λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι εκτιμάται ότι οι Νέοι & οι Νέες (ηλικία 18-40 ετών) αντιμετωπίζουν ιδιαιτέρως δύσκολα προβλήματα στην εκκίνηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, ταυτόχρονα με την δημιουργία της οικογένειάς τους, το μεγάλωμα των παιδιών και την υιοθέτηση νέων επιστημονικών εφαρμογών και καινοτομιών.
Το Σάββατο, 14 Μαΐου, στις 11.00, στα πλαίσια της πολυαπασχόλησης, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ δημιουργεί μια πλατφόρμα συνάντησης-συζήτησης αγροτών που πέτυχαν στην δουλειά τους, για να ανταλλάξουν εμπειρίες με θέμα «Αγροτική Επιχειρηματικότητα στην ΠΡΑΞΗ». Στην συνάντηση του Σαββάτου, 14-5-2011, στις 11.00, προσκαλούνται και όσοι άλλοι επιθυμούν, σε μια προσπάθεια να προβληθούν τα αγροτικά επαγγέλματα και ο τρόπος ζωής στον αγροτικό τομέα.
Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών με πολύ καλή διάθεση αξιοποίησε την προσφορά του χώρου από τον ΕΟΣΣ για να συναντηθεί τόσο με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας, όσο και με ενδιαφερόμενους να σταδιοδρομήσουν στον αγροτικό τομέα, αλλά και με τις χιλιάδες των Αθηναίων που απλά θέλουν να γνωρίσουν τα φημισμένα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες, στο Αγροτικό Χωρίο AGRO Quality Φεστιβάλ.
Οι Νέοι Αγρότες προσκαλούν όλους και στις 13/5/2011, στις 14.00 (για να ακούσουν) και στις 14/5/2011, στις 11.00 (για να συζητήσουν) για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα.
Bίντεο της 4ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας στην Κατερίνη
 
Την ποδηλατοπορεία συνδιοργάνωσαν  η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ μαζί με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και υπήρξαν συμμετοχές από πολλούς τοπικούς φορείς.

Βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=XHvdvP9qglI

Ευχαριστήριο
 

    


Ο Ποδηλατικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Δίας Κατερίνης  ως συνδιοργανωτής της πανελλαδικής ποδηλατοπορείας στις 8 Μαίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ε.Ε.Σ. για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης, τα εκπαιδευτήρια "Πλάτων" αλλά και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και πήρατε μέρος στην ποδηλατοπορεία.
    Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο για τις ελλείψεις που υπήρχαν σε σχέση με την υδροδοσία της ποδηλατοδρομίας.
                            Φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία αλλά και από την μαθητική ποδηλατοδρομία της Πέμπτης στο www.diaskaterini.gr

Εκδήλωση στη Λεπτοκαρυά 
για την παγκόσμια ημέρα της μητέρας


Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Γυναικών Λεπτοκαρυάς διοργάνωσε μουσική εκδήλωση, στην καφετέρια «Αφροδίτη», στην παραλία Λεπτοκαρυάς, με θέμα «νότες… χρώματα μητρικής ψυχής».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα από σύγχρονα και κλασικά έργα λογοτεχνίας που συνοδεύονταν από ζωντανή έντεχνη μουσική και τραγούδια που ερμήνευσε ο Δημήτρης Κρεμμύδας και η σύζυγός του Ιωάννα. Παράλληλα, μικροί μαθητές και μαθήτριες απήγγειλαν ποιήματα με θέμα τη μάνα.

Τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν πολλές λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά στον κόσμο. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε επίσης και έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του «Αντωνοπούλειου Ιδρύματος».
Σ’ αυτή τη γιορτή παραβρέθηκε πλήθος γυναικών από τον διευρυμένο πλέον Δήμο Δίου-Ολύμπου, καθώς επίσης και από τη Λεπτοκαρυά.

Παραβρέθηκαν επίσης ο νυν δημαρχεύων Γιώργος Φαρμάκης με τη σύζυγό του Φρόσω Αμανατίδου, η σύζυγος του δημάρχου Δίου Ολύμπου, Ντίνα Παπαθανασίου, η αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη, η πρώην αντιδήμαρχος Γενοβέφα Τσιαπάρη, οι δημοτικές σύμβουλοι Σοφία Ζουρζούρα, Σοφία Νούλα και Μαρία Ζέρβα, τοπικοί και τοπικές σύμβουλοι του δήμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, φίλοι και φίλες του Πολιτιστικού Ομίλου Γυναικών Λεπτοκαρυάς.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έτοιμη η προκήρυξη για 4.000 πυροσβέστες

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την έκδοση της προκήρυξης -μέσα στο πρώτο 15νθήμερο Μαΐου- που θα αφορά στην πρόσληψη 4.000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας. Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα, ενώ για να διευκολυνθούν όλοι στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά κυρίως για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αποφοιτήσουν φέτος από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας να καταθέσουν και εκείνοι τα χαρτιά τους, η λήξη υποβολής των δικαιολογητικών θα ορισθεί μετά τις 10 Ιουνίου.
http://www.enimerosi-aggelies.gr


Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΛΑ
    


         
Η χορωδία του 1ου & 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης με μια ομάδα μελών επισκέφτηκαν την Παρασκευή  06 Μαΐου  το ΚΑΠΗ Δήμου ΠΕΛΛΑΣ  μετά από πρόσκλησή του. Τους συνόδεψε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Παπαζήσης Αναστάσιος, ο κος Σταθακόπουλος  Κων/νος, υπεύθυνος της χορωδίας,  καθώς και υπάλληλοι του ΚΑΠΗ.
         
Το προσωπικό ενδιαφέρον του κου Παπαζήση να αναβαθμιστεί η χορωδία τόσο  αισθητικά με την απόκτηση νέων στολών, όσο και ποιοτικά με την καλή συνεργασία και την συγκροτημένη προσπάθεια του διδασκάλου της χορωδίας κου Σταθακόπουλου εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα.

Σε κλίμα συγκίνησης, τα μέλη της χορωδίας ευχαρίστησαν θερμά τον κο Παπαζήση για τη συνολική προσφορά του, και τον κο Σταθακόπουλο για την αστείρευτη υπομονή του.    
         
Τα μέλη μας γνώρισαν εγκάρδια φιλοξενία από το ΚΑΠΗ Νέας Πέλλας και δέχτηκαν με χαρά τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια για το επίπεδο της χορωδίας, αντάλλαξαν εμπειρίες από τα χρόνια λειτουργίας των ΚΑΠΗ, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους. Επίσης τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και κεράσματα.         

Ο κος Παπαζήσης ευχαρίστησε την Διοίκηση, το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέας Πέλλας για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.
          Στην συνέχεια τα  μέλη μας επισκέφτηκαν το νεοσύστατο Αρχαιολογικό  Μουσείο του Δήμου Πέλλας, όπου εντυπωσιάστηκαν από τον υπέροχο κόσμο που αναδύεται μέσα από τα χιλιάδες ευρήματα αυτής της αρχαίας πόλης.   
          Η επίσκεψη στην Πέλλα τελείωσε με ένα πλούσιο γεύμα σε μια ωραία ταβέρνα της περιοχής.
          Τα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης που συμμετείχαν  στην επίσκεψη εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, καθώς και τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού  Παπαδημητρίου Θωμά, για το έμπρακτο ενδιαφέρον προς την Τρίτη ηλικία.
«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ »


      Ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό , ότι ιδρύθηκε  και λειτουργεί ο «Σύλλογος Φίλων Σωστής Διατροφής»  .
     Άρχισαν οι εγγραφές μελών .
    Σας καλούμε να ανακαλύψετε την σωστή διατροφή  , με έναν διασκεδαστικό τρόπο  , σε ένα ευχάριστο περιβάλλον .
Πρώτη ενημέρωση Τετάρτη 11-5-2011 , ώρα 20,00 μ.μ.
 Ζαλόγγου 44 , Κατερίνη .
   Είσοδος ελεύθερη .
 Για πληροφορίες  , καλέστε  6944250480 κ. Τσέργας Γεώργιος

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ»
Γιατί κ. Δημόπουλε;

Κύριε Δημόπουλε, εγώ στις περιφερειακές εκλογές ψήφισα ΜΠΟΛΑΡΗ. Εσείς ψηφίσατε και στηρίξατε τον κ. Ψωμιάδη. Δεν γνωρίζατε σαν έγκριτος νομικός ότι πρωτόδικα ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε και ότι αργά ή γρήγορα θα ετίθετο σε αργία;
Τότε γιατί τον στηρίξατε; Ξεγέλασε και σας όπως όλους τους κατοίκους της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και του δήμου μας;
Πριν από δυο μήνες ο περιφερειάρχης καταδικάστηκε, για δεύτερη φορά, στο ΕΦΕΤΕΙΟ Θεσσαλονίκης. Αν και πέρασε τόσος καιρός, ο κ. Ψωμιάδης εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του. ΓΙΑΤΙ;
Γιατί εσείς που είστε νομικός και που τάχα μου θέλετε να τηρούνται όλοι οι νόμοι για όλους τους πολίτες και άρχοντες, δεν διαμαρτυρηθήκατε στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στον κ. Σώκο;
Όμως εσείς, όπως ο ίδιος δηλώσατε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και κάποιοι άλλοι με ανώνυμες επιστολές, διαμαρτυρηθήκατε στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης πιέζοντάς τον να ενεργήσει ώστε να επιβληθεί ποινή στον κ. Παπαθανασίου. Γιατί δεν περιμένατε μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου να γίνει η δίκη και, αν τιμωρηθεί, τότε να τεθεί σε αργία;
Μόνος σας είπατε ότι ο δήμαρχος έχει το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι τη δίκη του. ΓΙΑΤΙ λοιπόν όλα αυτά;
Κόπτεσθε δήθεν για το καλό του τόπου, όμως οι πρακτικές σας άλλα δείχνουν. Ευτυχώς, ο κόσμος έχει αλάνθαστο κριτήριο. Αποδείξατε πώς λειτουργείτε και πώς αντιλαμβάνεσθε την άσκηση πολιτικής, φυγομαχώντας, χωρίς να απαντήσετε στο ερώτημά μου μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του κ. Ψωμιάδη και χωρίς να καθίσετε να ακούσετε την τοποθέτηση του δημάρχου κ. Παπαθανασίου ο οποίος με υπομονή σάς άκουσε όλους.
Λυπάμαι κ. Δημόπουλε.

Γιώργος Ελευθερίου
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Δίου-Ολύμπου