Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο Κορυδαλλού. Αφήνουν ανθρώπους να πεθάνουν. Φόβοι για επιδημίες


Ανησυχία στις φυλακές για τον Έμπολα και για άλλες ασθένειες. 

Οι εικόνες είναι ντροπιαστικές και σοκαριστικές
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τον Έμπολα. Οι κρατούμενοι μιλάνε για εγκληματική αδιαφορία και οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.
Τα βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στην πρωινή του εκπομπή από το νοσοκομείο του Κορυδαλλού σοκάρουν και απεικονίζουν μια φυλακή τιμωρητική για έγκλειστους και επικίνδυνη για τους υπαλλήλους που απέχει παρασάγγας από τη σωφρονιστική διαδικασία όπως θα έπρεπε να γίνεται.

Μηχανή του Χρόνου: Η αληθινή ιστορία πίσω από το V for Vendetta


Γιατί ο βασιλιάς της Αγγλίας απαγχόνισε τον αληθινό Anonymous και τη "συνωμοσία της πυρίτιδας"
Ήταν 31 Ιανουαρίου του 1606, όταν τα μέλη της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας μαζί με τον εμπνευστή της Γκάι Φοκς, οδηγήθηκαν στην αγχόνη και κατόπιν διαμελίστηκαν για παραδειγματισμό.

Το χρονικό της συνωμοτικής δράσης
Στη Βρετανία, ο προτεστάντης Βασιλιάς Ιάκωβος Α’, ασκούσε την εξουσία με τρόπο βίαιο και τυραννικό. Οι μαζικές εκτελέσεις, οι κατασχέσεις περιουσιών και οι εκδιώξεις από τα αξιώματα, αποτελούσαν μια οδυνηρή πραγματικότητα για τους Καθολικούς.

Αρχηγική επάνοδος Παπανδρέου στις δημοσκοπήσεις

Κρυφά χαμόγελα, ικανοποίηση αλλά και μια ετεροχρονισμένη δικαίωση στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου εκτιμούν ότι προκύπτει από τα ευρήματα της δημοσκόπησης της RASS με έναν στους δυο πολίτες να του χρεώνουν σκοπιμότητα ως προς την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αλλά και περίπου το 5% των ερωτηθέντων να δηλώνει ότι θα τον ψήφιζε αν δημιουργούσε νέο κόμμα.