Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ: ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ. ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ. ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ



Δυο φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο απο αναθυμιάσεις μαγκαλιού ενώ άλλοι τρεις δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή τους. Το τραγικό γεγονός συνέβη στην οδό Παπαζαχαρίου στην Φιλιππούπολη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεαροί εχθές το βράδυ άναψαν φωτιά για να ψήσουν και μετέφεραν την ψησταριά με τα αναμένα κάρβουνα μέσα στο σπίτι για να ζεσταθούν.
Σήμερα φίλη τους, τους αναζήτησε και όταν δεν τους έβρισκε ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία μένει κοντά στο σπίτι που έγινε το περιστατικό.
Στις 6 το απόγευμα άνοιξαν το σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα. Αμέσως γιατρός που

ΜΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΕΝΑΡΞΗ Ενταση στο συνέδριο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για δεύτερη μέρα του συνεδρίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, διαδικασίες, οι οποίες ξεκίνησαν με περίπου τέσσερις ώρες καθυστέρηση και συνεχίζονται με τις τοποθετήσεις συνέδρων.
Η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν είχαν φτάσει την προκαθορισμένη ώρα στον χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου διεξάγεται το συνέδριο, οι διαπιστεύσεις των συνέδρων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστές οι πόρτες της αίθουσας του συνεδρίου, κάτι που, σε συνδυασμό με την αργοπορία για το τυπικό μέρος της διαδικασίας, δημιούργησε κάποια ένταση, με

Ανέτειλε η Ελπίδα για τα ορφανά της Τανζανίας


ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ

Οι Κατερινιώτες Αλέκος και Ναυσικά Χαραλαμπίδη, μαζί με το γιο τους Γιάννη, αφιερώνουν τη ζωή τους για να σκορπίσουν χαμόγελα σε ορφανά παιδιά της Τανζανίας.
Σε μια ομολογουμένως τραγική εποχή για τη χώρα μας όπου καθημερινά οι Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης και τις συνέπειές της, είναι θαυμάσιο να συναντάς ανθρώπους που αντί να παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δίνουν έναν αξιοζήλευτο αγώνα για να προσφέρουν τα «αυτονόητα», ακόμη και για εμάς, αγαθά σε απεγνωσμένα ορφανά παιδιά στην Μπέγια της Τανζανίας.
Σ’ αυτήν τη χώρα της Ανατολικής Αφρικής τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι άνθρωποι, κυρίως στην περιφέρεια, δίνουν μάχη για αγαθά όπως η υγεία, η τροφή, το νερό, η στέγη. Η Τανζανία είναι από τις φτωχότερες χώρες στον κόσμο ενώ το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το Aids και η ελονοσία θερίζουν χωρίς να κάνουν διακρίσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών. Ως συνέπεια, πολλά παιδιά μένουν ορφανά χωρίς μοίρα, ελπίδα και χαμόγελο. Επιπρόσθετα, πολλά από τα ορφανά νοσούν τα ίδια τους έχοντας ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οραματισμός και έργο

Εριστικός στα δικαστήρια ο δολοφόνος με τον μπαλτά και την κατσαρόλα!!!

Εριστικός,με τους δημοσιογράφους,εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Αρτας,ο δολοφόνος με τον μπαλτά και την κατσαρόλα!Με μια ομολογία-σοκ ο 36χρονος δράστης περιέγραψε πώς πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα του, έναν 48χρονο άνδρα, και πώς στη συνέχεια επί μιάμιση ημέρα τεμάχιζε, έβραζε και πετούσε τα κομμάτια του προκειμένου να εξαφανίσει τις οσμές και κάθε ίχνος. Τεμαχισμένα μέλη του θύματος πέταξε στον βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποτάμι. Επιπλέον έκαψε τα ρούχα του όπως και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού του.Κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές με το θύμα που

Σε ποιους δήμους θα γίνουν 1.200 προσλήψεις στις κοινωνικές δομές


Σε 1.200 προσλήψεις (διοικητικοί υπάλληλοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές,γιατροί, φαρμακοποιοί, γεωπόνοι, και προσωπικό καθαριότητας) σε επτά κοινωνικές δομές (Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων, τα Κοινωνικά Φαρμακεία κτλ.) προχωρούν οι δήμοι μέσω του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στους δήμους είτε στις συνεργαζόμενες με τους ΟΤΑ μη κυβερνητικές οργανώσεις, προκειμένου να μάθουν για τις διαδικασείς και την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.
Αναλυτικά οι θέσεις:
Αθηναίων: 28 θέσεις (με τη σύμπραξή του Φορέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου και Κοινωνικού Κεφαλαίου «Κλίμακα»).
Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού: 21 θέσεις (με τη σύμπραξη του Ομίλου για την UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης).
Αχαρνών: 24 θέσεις (με τη σύμπραξη της Εταιρείας Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων ομογενών «Νόστος»).

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι σέξι πρώην του Όσκαρ Πιστόριους!






Αν μη τι άλλο λάτρης του ωραίου φύλου και δη του ξανθού ήταν ο Όσκαρ Πιστόριους, ο αλλοτινός θρύλος της Νοτίου Αφρικής αλλά και των παραολυμπιακών αθλημάτων.Η σχέση του με τη Βίκι Μάιλς (Vicky Miles), με την οποία γνωρίστηκαν στο Γυμνάσιο, ήταν όχι μόνο η πρώτη, αλλά και πιο μακροχρόνια. Σχέση θυελλώδης με πολλούς χωρισμούς, αλλά και επανασυνδέσεις. Ο Πιστόριους στην αυτοβιογραφία του, «Blade Runner», της αφιερώνει αρκετές σελίδες και χαρακτηριστικά αναφέρει πως της είχε επιφυλάξει μια ρομαντική

Ομιλίες ιατρών για ιογενείς λοιμώξεις και για συχνές παθήσεις ματιών στην προσχολική ηλικία


ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Ομιλίες ιατρών για ιογενείς λοιμώξεις και για συχνές παθήσεις ματιών στην προσχολική ηλικία
* ΜΙΛΗΣΑΝ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΩΤΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
* Ο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π.ΣΤΑΘΜΟΥ


Ομιλία για τις «ιογενείς λοιμώξεις» στην προσχολική ηλικία πραγματοποιήθηκε στον παιδικό σταθμό Νέας Εφέσου με πρωτοβουλία της παιδιάτρου του σταθμού,Ελένης Κωτσή. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αντιδήμαρχος αθλητισμού –πολιτισμού του Δ.Δίου-Ολύμπου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ, Σοφία Ζουρζούρα.
ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ
Στους γονείς μίλησε η υπεύθυνη παιδίατρος του παιδικού σταθμού, Ελένη Κωτσήενώ στη συνέχεια έκανε διάλογο μαζί τους σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία τέτοιων λοιμώξεων.

Στις φυλακές Διαβατών οδηγήθηκε ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Στις δικαστικές φυλακές Διαβατών οδηγούνται, αυτή την ώρα, οι τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης- ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.


Συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, οι τρεις καταδικασθέντες αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο, χωρίς να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Καταδικάστηκε σε ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που τον έκρινε ένοχο για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο.

Ειδικότερα, η τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου είναι: για τον πρώην ταμία του δήμου Παναγιώτη Σαξώνη ισόβια και 9 χρόνια κάθειρξη. Για τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο ισόβια κάθειρξη και για τον πρώην γενικό γραμματέα Μ. Λεμούσια ισόβια κάθειρξη και 18 μήνες φυλάκιση.


Έβρασε τον 48χρονο και τον πέταξε στον βόθρο και τον Άραχθο!!!

Πυροβόλησε στο κεφάλι (μάτι) τον 48χρονο, τεμάχησε με μπαλτά το πτώμα, στην συνέχεια έβρασε και αφού «πολτοποίησε» τα μαλακά μόρια τα έριξε στο βόθρο του σπιτιού του, ενώ τα σκληρά κόκκαλα και το κεφάλι τα πέταξε στον ποταμό Άραχθο. 

Αυτό το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν λίγο στους Κεραμάτες της Άρτας με δράστη 37χρονο χρήστη ναρκωτικών που θεωρούσε ότι ο φίλος του, του έκλεψε ηρωίνη και χρήματα το διάστημα που τον φιλοξενούσε στο πατρικό του για είκοσι ημέρες. Για να εξαφανίσει τα ίχνη του ο 37χρονος έκαψε και τα ρούχα τα δικά του αλλά και του θύματος. 

Οκ, αποφάσισες φέτος να συμμετέχεις ενεργά στις απόκριες και να μην αφήσεις καρναβάλι για καρναβάλι;


Οκ, αποφάσισες φέτος να συμμετέχεις ενεργά στις απόκριες και να μην αφήσεις καρναβάλι για καρναβάλι και έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι με το ποια θα είναι αυτή η στολή που θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις στην Πάτρα με τη μαυροδάφνη ανά χείρας; Τι γίνεται όμως με την ομορφιά σου που φαίνεται ότι αυτές τις μέρες υποφέρει με όλες αυτές τις μπογιές και το γκλίτερ; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις για να είσαι μια κούκλα και όταν πέσουν οι μάσκες!
Η τελετουργία της προετοιμασίας: το δερματάκι σου πριν αρχίσεις να του απλώνεις ότι μπογιά υπάρχει θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Η σωστή ενυδάτωση είναι βασική αρχή της προστασίας της επιδερμίδας σου και καλά θα κάνεις να μην την παραλείψεις. Η ενυδατική και το σέρουμ σου δημιουργούν ένα πλέγμα προστασίας στην επιδερμίδα σου.


Γκλίτερ στο φουλ: πριγκίπισσα ή μάγισσα ότι και να διαλέξεις ένα είναι το σίγουρο: το γκλίτερ που θα

Ο Κολινδρός τίμησε τους Ήρωες – Επαναστάτες του 1878


Με πρωτεργάτη τον Επίσκοπο Κίτρους Ν. Λούση





Η  135η Επέτειο από την Επανάσταση των κατοίκων του Κολινδρού κατά του τούρκικου ζυγού, με πρωτεργάτη τον Επίσκοπο Κίτρους Νικόλαο Λούση, τιμήθηκε την Κυριακή στον Κολινδρό. Αν και οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τελέσθηκε Δοξολογία, και στη  συνέχεια ακολούθησε  ομιλία από τον  κ.  Βασίλη Τραούδα, Υποστράτηγος Αστυνομίας (Ε.Α.),  με θέμα: «Κολινδρός: Το προπύργιο της επανάστασης του 1878 στη Μακεδονία».

Να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά στις φετινές εκδηλώσεις μνήμης για την Επανάσταση του 1878 συμμετείχαν μαθητές και εκπρόσωποι συλλόγων από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δ. Πύδνας Κολινδρού.



Κατάθεση στεφάνων

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Τουριστική προβολή Δίου-Ολύμπου στη Βόρεια Ελλάδα


Για το αρχαίο Δίον, το βουνό των θεών, τον Όλυμπο, για την πόλη των θεών, το Λιτόχωρο, τον Παλιό Παντελεήμονα, την Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω καθώς και για θέματα πολιτισμού και εθνικής κληρονομιάς έγραψαν κάποια περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας μετά την επίσκεψη δημοσιογράφων τους στη Νότια Πιερία.
Τους δημοσιογράφους ξενάγησε ο συνάδελφός τους από την Πιερία, Απόστολος Λάγιος, ο οποίος είχε προετοιμάσει αυτή την επίσκεψη σε συνεργασία με τονδήμο Δίου-Ολύμπου.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αρχικά, τη Νότια Πιερία επισκέφθηκαν ο Παντελής Τζερτζεβέλης και ο Παύλος Νεράτζης από την ΕΡΤ-3, ο Λ. Καραγιώργος από την εφημερίδα Ναυτεμπορική, ο Θεόφιλος Μπασγιουράκης από το τουριστικό ελληνικό πανόραμα και οΠαναγιώτης Γεωργιάδης από την εφημερίδα Μακεδονία και το

Επίσκεψη του νέου διοικητή της πυροσβεστικής Πιερίας στον δήμαρχο του δήμου Δίου-Ολύμπου


* Γ.ΠΑΠΑΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Επίσκεψη στον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίουπραγματοποίησε ο νέος διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πιερίας Γιώργος Παπαπολύκαρπος.
Ήταν μια καταρχήν εθιμοτυπική επίσκεψη η οποία όμως εξελίχθηκε σε μια ουσιαστική συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου, στο Λιτόχωρο Δ.Δίου-Ολύμπου, αφού συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον Όλυμπο.
Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά για την προστασία του και την προστασία της παρολύμπιας περιοχής, καθώς επίσης και για την περαιτέρω ανάδειξη του ιστορικού βουνού μέσα από τις φετινές επετειακές εκδηλώσεις.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Γ.ΠΑΠΑΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
Ο κ. Παπαπολύκαρπος προτού έρθει στην Πιερία, διετέλεσε διοικητής στην πυροσβεστική υπηρεσία Καλαμπάκας από το 2003 έως τον Ιούνιο του 2010. Στη συνέχεια, υπηρέτησε ως διοικητής στην πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαΐδας έως τον Ιανουάριο του 2012, ακολούθως δε τοποθετήθηκε

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.1878


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.1878
Το μήνυμα

                                                              γράφει ο
Σωτήριος Δ. Μασταγκάς

            Η μνήμη στρέφεται με ευγνωμοσύνη στους γενναίους άνδρες της επανάστασης του Φεβρουαρίου του 1878 και τοποθετεί τα ονόματά τους στο πάνθεον των ηρώων του ελληνικού γένους. Ο Ευάγγελος Κοροβάγγος, ενθουσιώδης και ευπαίδευτος, μια από τις ιδανικότερες μορφές του αγώνα, υπήρξε συνεχιστής των διακεκριμένων αγωνιστών της Μακεδονίας και του Ολύμπου. Ήταν πολύ λίγοι για να νικήσουν τόσους πολλούς, ήταν όμως ηθικά πολύ μεγάλοι και έδειξαν, αψηφώντας και προκαλώντας τον θάνατο, ότι οι Έλληνες δεν σκύβουν το κεφάλι στα προστάγματα των Μεγάλων.
            Ο νικηφόρος ρωσικός στρατός υπαγόρευσε τις θελήσεις του στον Σουλτάνο και στα πρόθυρα της Κωνσταντινούπολης, με τη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, δημιουργούσε τη Μεγάλη Βουλγαρία πάνω σε πληθυσμούς και σε εδάφη ελληνικά, μέχρι τον Αλιάκμονα ποταμό και τον Όλυμπο, περίπου σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Όμως, ο μακεδονικός ελληνισμός διαφέντευε την εθνική του ταυτότητα, δεν έκανε επιλογή τυράννων και δίκαια εξεγέρθηκε. Σύντομα στη Μακεδονία ξέσπασαν διαδηλώσεις, ομαδικές διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις που τελικά κορυφώθηκαν σε επανάσταση. Από παντού οι Μακεδόνες έστελναν υπομνήματα διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι αυτοί, τα παιδιά τους και οι πατέρες τους είναι Έλληνες και δεν πρόκειται να αλλάξουν ταυτότητα.
            Στο Λιτόχωρο σηκώθηκε ψηλά η σημαία της λευτεριάς, σχηματίστηκε Προσωρινή κυβέρνηση, η φλόγα της εξέγερσης έγινε φωτιά και στην πρώτη γραμμή μπήκε το ράσο  της Ορθοδοξίας με τον Επίσκοπο Κίτρους Νικόλαο. Τη φλόγα της επανάστασης οι Μακεδόνες την έθρεψαν με πολύ αίμα και θυσίες. Κατακάηκε το Λιτόχωρο, ο Κολινδρός πυρπολήθηκε, στο μοναστήρι των Αγίων Πάντων έγινε ολοκαύτωμα, από τον Όλυμπο και τα Πιέρια μέχρι τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία, σε ολόκληρη τη Μακεδονία, ο ελληνισμός έγραψε νέες σελίδες αγώνων. Αν και η βοήθεια από την ελεύθερη Ελλάδα ήταν μικρή και σπασμωδική, η θυσία τους δεν υπήρξε μάταιη. Στο Συνέδριο του Βερολίνου ακυρώθηκε η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου.
            Αυτό είναι το μήνυμα της επανάστασης του Ολύμπου. Είναι μια διακήρυξη γραμμένη με αίμα περί της αμετάθετης απόφασης των Μακεδόνων, όχι μόνο να μην επιτρέψουν στους

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-1 Τα σετ: 25-12,21-25,25-12,25-14




            Μία ακόμη νίκη για τον Αρχέλαο (την 5η σε 6 ματς), επί του ουραγού Αίαντα Κιλκίς. Στον αγώνα αυτό χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες, εκτός της Κεραμιδιώτου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και προφυλάχθηκε, αλλά το αρχικό 19-3 στο 1ο σετ, απέναντι στα μόλις 6 φιλότιμα και μαχητικά κορίτσια των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα την αδικαιολόγητη χαλάρωση και την απώλεια του 2ου σετ.
            Ο επόμενος αγώνας είναι ο τελευταίος εντός για την πρώτη φάση για τον Αρχέλαο (Σάββατο 2/3, ώρα 14.00 με ΓΑΣ Αλεξάνδρειας), ενώ ακολουθούν οι αγώνες σε Αιγίνιο ( με την Νίκη, στη – θεωρητικά -  τελευταία αγωνιστική) και τα 2 εξ αναβολής (λόγω της αποχής των διαιτητών) σε Κιλκίς κι Αλεξάνδρεια. Ο Αρχέλαος χρειάζεται 2 νίκες με 3-0 ή 3-1 (ή 6 βαθμούς) για να πάρει και

Αλλαγή στο πρόγραμμα της Κιν/φικής Λέσχης


Λόγω γεγονότων πέρα από την θέληση μας, αναγκαζόμαστε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα και να προβάλουμε την προσεχή Δευτέρα 04-03-2013 την βραβευμένη με 4 Όσκαρ ταινία του Άνγκ Λι “Η ζωή του Πι” (Όσκαρ Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας, Ειδικών Οπτικών Εφέ και Καλύτερης Μουσικής). Μια ταινία που πιστεύουμε ότι αξίζει να δείτε στην μεγάλη οθόνη. Ζητούμε την κατανόησή σας για την αλλαγή.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης (95,3 fm) θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα πρωί 09:00-10:00 κινηματογραφικός διαγωνισμός γνώσεων. Η ερώτηση θα αφορά την προβολή της Δευτέρας στην Κιν/φική λέσχη και όσοι απαντούν σωστά θα μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα CD με επιλογές από μουσικές του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Τέλος, στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Live-In που διανέμεται δωρεάν και θα κυκλοφορήσει το μήνα Μάρτιο θα μπορείτε να διαβάσετε ένα αφιέρωμα στην ιστορία και τις δραστηριότητες της Κιν/φικής Λέσχης.