Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε το ΔΝΤ


Η Ελλάδα η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε το ΔΝΤΓίναμε... Ζιμπάμπουε - Σε κατάσταση ληξιπρόθεσμης οφειλής απέναντι στο Ταμείο - Στην επίσημη ανακοίνωση η χώρα δεν χαρακτηρίζεται χρεοκοπημένη - Ζητήθηκε παράταση για την πληρωμή - Το σενάριο που οδηγεί τη χώρα εκτός ΔΝΤ - Τι προβλέπεται να γίνει απο εδώ και πέρα


Στη χορεία των κρατών όπως η Σομαλία, η Ζιμπάμπουε και το Σουδάν -που επί δεκαετίες σπαράσσεται και από εμφυλίους- συγκαταλέγεται πλέον και η Ελλάδα, από τη στιγμή που και αυτή αθέτησε την πληρωμή των δόσεων ύψους 1,5 δισ. ευρώ που έληγαν στις 30 Ιουνίου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς μάλιστα να έχει κατοχυρώσει καν πρώτα και την «ομπρέλα προστασίας» που είχε εδώ και πέντε χρόνια υπό το πρόγραμμα διάσωσης, αλλά την έχασε στη 1 μετά μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος).

Ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες για τα 120 ευρώ


Ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες για τα 120 ευρώΟυρές έξω από τα 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών σχηματίζουν από πολύ νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.

Με απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα οι τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο, Πέμπτη, όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω.

Ενημέρωση & Αγγελίες Ν. Πιερίας