Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη ρασοφόρος για ασέλγεια σε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη ρασοφόρος για ασέλγεια σε γυναίκα στη ΘεσσαλονίκηΣτα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται από χθες 41χρονος αλλοδαπός, για παράνομη κατακράτηση, αντιποίηση αρχής, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλαστογραφία.


Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός προειδοποιεί: «Πολύ πρόωρα τα κύματα καύσωνα»


Μπορεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι να μην έχει δείξει ακόμα τα δόντια του, παρ’ όλ’ αυτά, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο πρωτοφανή κύματα καύσωνα σαρώνουν όλες τις πόλεις από τη Βρετανία και την Πορτογαλία, μέχρι την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Χθες, ημέρα που ξεκίνησε και το θερινό ηλιοστάσιο, ο υδράργυρος άγγιξε θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και αλλού.

Ο Πειραιάς απέκτησε μετεωρολογικό σταθμό


φωτογραφία αρχείου: eurokinissi Με στόχο την άμεση ενημέρωση των πολιτών για τις καιρικές συνθήκες στον Πειραιά, αλλά και την καταγραφή χρήσιμων δεδομένων για το κλίμα της περιοχής, τοποθετήθηκε ο νέος μετεωρολογικός σταθμός στον Πειραιά. Ο σταθμός τοποθετήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Καλλίπολης, έπειτα από ενέργειες της δημοτικής αρχής, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: Την βιάσε μπροστά στο 5χρονο παιδί της


Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ 30ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ 


Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού γυναίκας, ηλικίας 30 χρόνων από 38χρονο άνδρα που προσποιήθηκε τον φίλο του συζύγου της.Ο δράστης, είναι σεσημασμένος και με θητεία στις φυλακές για άλλα αδικήματα, έσυρε την άτυχη γυναίκα στο εσωτερικό του διαμερίσματος της μόλις άνοιξε την πόρτα και τη βίασε μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της.Παρά το σοκ και το βάρος της κακοποίησης, η τραγική γυναίκα βρήκε το θάρρος να μεταβεί στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελέημονα όπου έκανε την σχετική καταγγελία.

Ένταση στη δίκη του Κ.Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Λ.Νικολοπούλου


Ένταση στη δίκη του Κ.Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της Λ.ΝικολοπούλουΜε εντάσεις και φορτισμένο κλίμα συνεχίζεται ενώπιον του ΣΤ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου.

Η δίκη αφορά δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc στις 26 Μαΐου 2015, σχετικά με έργο που είχε αναλάβει η εταιρία της μηνύτριας για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ενταση στη Βουλή: Συμβασιούχοι των ΟΤΑ επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο


Eνταση επικράτησε νωρίτερα έξω από τη Βουλή όταν ομάδα εργαζομένων στους ΟΤΑ επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε με αίτημα την μονιμοποίηση τους και άνδρες των ΜΑΤ τους εμπόδισαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων, 

Ενταση είχε σημειωθεί και λίγη ώρα πριν, κατά την διάρκεια της πορείας όταν έλαβαν χώρα μικρής έκτασης επεισόδια έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην Κλαυθμώνος.