Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Facebook: Φώτης Βενιζέλης



 Η πολιτική κωλοτούμπα του Φώτη Κουβέλη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους χρήστες του facebook… Για άλλη μία φορά λοιπόν απέδειξαν ότι έχουν χιούμορ και δημιούργησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

ΣΟΚ: Έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα του Ισθμού

ΣΟΚ: Έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα του ΙσθμούΣήμερα νωρίς το πρωί ένας 26χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο. Μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς βούτηξε στη κυριολεξία στο κενό της γέφυρας του Ισθμού της Κορίνθου.
Οι αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. Άνδρες του λιμενικού που έφτασαν γρήγορα στη περιοχή βρήκαν και περισυνέλεξαν το πτώμα του 26χρονου νεαρού.
Από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό από την Αρκαδία στην αυτοκτονία.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αναλυτές "βλέπουν" Ελλάδα με δραχμή το 2012

Μέχρι το τέλος του χρόνου μία χώρα, σύμφωνα με παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg, θα έχει εγκαταλείψει το ευρώ



Έξοδο μιας χώρας της ζώνης του ευρώ από το κοινό νόμισμα εντός του 2012 προβλέπουν αναλυτές που μετείχαν σε παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg.
Το 57% από δείγμα 1.253 επενδυτών, αναλυτών και επιχειρηματιών οι οποίοι είναι συνδρομητές του Bloomberg, εκτιμούν ότι τουλάχιστον μια χώρα θα εγκαταλείψει το ευρώ μέχρι το τέλος του έτους (από 11% στα τέλη Ιανουαρίου 2011), ενώ το 80% αναμένει μεγαλύτερες πιέσεις στις αγορές ομολόγων της Ευρώπης.

Χήρα Καντάρη: "Θέλω να δω την έκφραση των δολοφόνων"


Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη για μία κάμερα, η χήρα του Σιμόνα Βιρτζίλι λύνει τη σιωπή της και μιλά για το τραγικό συμβάν

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση της αυξανόμενης ποδηλατικής κοινότητας και διοργανώνει Ποδηλατοπορεία στην πόλη της Κατερίνης.


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση της αυξανόμενης ποδηλατικής κοινότητας και διοργανώνει Ποδηλατοπορεία στην πόλη της Κατερίνης.

Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονιζόμαστε και ενώνουμε τις φωνές μας προβάλλοντας το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο αστικής και περιαστικής μετακίνησης και ως την λύση για να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας, λύνοντας τα κυκλοφοριακά προβλήματα και όχι μόνο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Ο Δήμος Κατερίνης  ανακοινώνει ότι την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 και ώρα 12:15μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των ΧΧΧ Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».
Είναι μια μέρα σημαντική για την περιοχή μας, γεμάτη συμβολισμούς, καθώς όπως είναι γνωστό μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβίωσαν και οι αξίες του Ολυμπισμού, οι οποίες κινούνται γύρω από τους δύο βασικούς άξονες: του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Την πρώτη του παρουσία στο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχε σήμερα ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, Βουλευτής Πιερίας με τους ‘‘Ανεξάρτητους Έλληνες’’.


DSC_0709.JPG   Στην παρθενική σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του νεοσύστατου κόμματος, η όποια και διήρκεσε ένα ολόκληρο τετράωρο, οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ Βουλευτές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και μετά την εισήγηση του Πάνου Καμμένου πολλοί από αυτούς πήραν τον λόγο απευθυνόμενοι από βήματος στην Κ.Ο.
   Εντύπωση προκάλεσε ο άμεσος και καθαρός λόγος του Πιεριαία Βουλευτή και η εξάλεπτη αναφορά του στην  «Ποιοτική Δημοκρατία» χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους συναδέλφους του και τον Πάνο Καμμένο.