Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΝΤΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ισχυρότατος σεισμός 6,5 Ρίχτερ μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.25 το πρωί του Σαββάτου στο βορειανατολικό Αιγαίο. Εννέα λεπτά αργότερα, ακολούθησε νέα δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ.

Ισχυρότατος σεισμός 6,5 Ρίχτερ μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης
Σύμφωνα με την πρώτη αναθεωρημένη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστοτούτου Αθηνών, ο σεισμός είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Σαμοθράκης με εστιακό βάθος μόλις 5 χιλιομέτρων.
Η δόνηση, που είχε μακρά διάρκεια, έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο βορειανατολικό Αιγαίο, την βόρειο Ελλάδα ακόμη και στην Αττική.
Σε επικοινωνία του «Εθνους» με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι μέχρι τις 12.50 δεν είχε αναφερθεί καμία ζημιά τόσο στη Λήμνο όσο και σε κάποιο άλλο νησί του βορειανατολικού Αιγαίου.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Μιχάλη Τσιφοδήμου



Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους σχεδόν 3.000 Πιεριείς που με τίμησαν με την ψήφο τους και ιδιαίτερα τους 2.500 κατερινιώτες συμπολίτες μου, που μου χάρισαν μοναδική και ανεκτίμητη πρωτιά τόσο σε ψήφους στην πόλη, αλλά το σημαντικότερο στις καρδιές τους.
Από βάθος καρδιάς σας ευχαριστώ όλους για όλα.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Τσιφοδήμος

τυπο- λατρης με τη Σμαρώ Γιαννούλη


Ανεξάρτητα όλων των άλλων εκλογικών ερμηνειών, ένα και μόνο είναι σαφές: ότι ο Σάββας Χιονίδης θα είναι δήμαρχος Κατερίνης και για τα επόμενα πέντε χρόνια. 
Μπορεί η νίκη του να μην είναι ευρεία, αλλά και μόνο το γεγονός ότι «ξεκαθάρισε» το παιχνίδι από τον πρώτο γύρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Και αυτό γιατί σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο δεν έκανε περίπατο. Δέχθηκε σκληρή κριτική από τους συνυποψηφίους του, κυρίως από 
το Χρ. Γιαννούλη και το Ν. Μακρίδη, που ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι 
ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα και έκαναν λόγο για αλλαγή σελίδας 
στη διοίκηση του δήμου. 
Δέχθηκε σκληρή κριτική τόσο σε επίπεδο άσκησης της αυτοδιοικητικής του πολιτικής όσο και σε επίπεδο εφαρμογής προγράμματος και ουσιαστικού έργου. 
Απ’ ότι φαίνεται οι αντίπαλοί του δεν έπεισαν τους ψηφοφόρους, οι οποίοι με την ψήφο τους ανανέωσαν την εντολή τους προς τον νυν δήμαρχο. 
Ο τελευταίος που κατάφερε στην Πιερία να έχει εκλεγεί για τρεις συνεχόμενες φορές ήταν ο πρώην νομάρχης Γ. Παπαστεργίου. Αν μη τι άλλο λοιπόν το γεγονός μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ


Ευχαριστήριο-στήριξη στο Γιώργο Φαρμάκη για τον β΄ γύρο των εκλογών του Θ. Παπαστάμου

Ευχαριστήριο-στήριξη στο Γιώργο Φαρμάκη για τον β΄ γύρο των εκλογών

Φίλες και Φίλοι,
Εμφάνιση 539218_1430985850481471_111420567_n.jpg 
όπως πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησα τον προεκλογικό μου αγώνα με την στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Φαρμάκη αποδεχόμενος την πρότασή του, έτσι και σ’ αυτό το χρονικό σημείο, πιστεύω ότι το πιο σημαντικό που έχω να κάνω είναι να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, για τους ανθρώπους, συνυποψήφιους, συνεργάτες  που γνώρισα αλλά και για τις εμπειρίες που απόκτησα, μέσα από την υποψηφιότητά μου στον «Συνδυασμό Ευθύνης», οι οποίες ήταν σημαντικές για μένα. Η γνωριμία του πολύτιμη για το μέλλον.
Πραγματικά, γνώρισα τον «άνθρωπο» Γιώργο Φαρμάκη, άνθρωπο που μας συγκίνησε, άνθρωπο ίδιον μ’ εμάς, άνθρωπο απλό, άνθρωπο που μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του αλλά και άνθρωπο που μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα, κρίσεις, άνθρωπο με μεράκι για

Ενμέρωση & Αγγελίες Ν. Πιερίας