Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικες στολές: 25 έξυπνες ιδέες για στολές τις Απόκριες


Ποιες είναι μερικές από τις πιο έξυπνες ιδέες για αποκριάτικες στολές τις απόκριες που μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Δείτε μερικές εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές.

Τις φετινές Αποκριές μπορείτε να εντυπωσιάστε με το να βρείτε ξεχωριστές ιδέες για αποκριάτικες στολές. να περάσουν αθόρυβα και συμβατικά. Με κέφι, διασκέδαση και καρναβαλική διάθεση και ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε τις σκανδαλιάρικες προθέσεις μας είναι αποκτώντας έξυπνες και ξεχωριστές ιδέες για αποκριάτικες στολές.
Είτε επισκεπτόμενοι τα εποχικά καταστήματα αποκριάτικων ειδών είτε δημιουργώντας την από μόνοι μας, το βασικό κριτήριο της επιλογής του της αποκριάτικης στολής μας πρέπει να είναι η πρωτοτυπία για να καταφέρουμε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον -και τα βλέμματα- στο μασκέ πάρτι θα παίξει και το πόσο επίκαιροι είμαστε.

Ο Τσίπρας ομολογεί τον εγκλωβισμό των μεταναστών και ζητά ανθρωπιστική βοήθεια


Ζήτησε όμως... χρήματα για προσλήψεις κατά τη συνάντηση με τον Τουσκ - Μίλησε για «δραστικό περιορισμό ροών στη βαλκανική οδό» - Υποσχέσεις άνευ αντικρύσματος από Τουσκ: Επανενεργοποιούμε τη Σένγκεν, η Ευρώπη δεν θα εγκαταλείψει την Ελλάδα - Προκαλούν εκ  νέου οι Αυστριακοί- Σε εξέλιξη υπουργικό συμβούλιο για το προσφυγικό

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Παράταση της αποχής έως τις 16 Μαρτίου


Παράταση της αποχής έως τις 16 ΜαρτίουΚλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι δικηγόροι απέναντι στο Aσφαλιστικό και σε άλλα κυβερνητικά μέτρα, καθώς χθες αποφάσισαν την παράταση της αποχής τους μέχρι και τις 16 Μαρτίου! Μέχρι τότε, η αποχή θα έχει προκαλέσει ένα νέο πρωτοφανές σε έκταση «έμφραγμα» στη δικαιοσύνη, αφού στους περίπου δυόμισι μήνες κινητοποιήσεων θα έχουν αναβληθεί πολλές δεκάδες χιλιάδες δίκες σε όλη τη χώρα, με συνέπεια τη διόγκωση των εκκρεμοτήτων και της καθυστέρησης απονομής της δικαιοσύνης.

Σε εξέλιξη φωτιά στα Σφακιά


Σε εξέλιξη, έχοντας δύο κύριες εστίες, εξακολουθεί να βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθές στο πευκοδάσος της «Σελούδας», ανάμεσα στον Αγιο Παύλο και την Αγία Ρουμέλη Σφακίων στα νότια των Χανίων.


<p>φωτογραφία αρχείου</p> Λογω της αδυναμίας πρόσβασης οχημάτων την μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής, κύριο μέλημα των οποίων είναι να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά σε δύο σημεία: τις θέσεις Καλός και Κακός Πόρος όπου υπάρχουν 3-4 εστίες.
Την επιχείρηση συντονίζει ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Γιάννης Μαραγκάκης. Για τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς έχει ζητηθεί η χρήση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που αναμένεται να φτάσει λίγο πρίν το μεσημέρι στην περιοχή.

Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ

 

Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Κωνσταντινούπολη

<p>Φωτογραφία αρχείου</p> Επίθεση με όπλα και χειροβομβίδες εξαπέλυσαν άγνωστοι κατά αστυνομικού τμήματος στο προάστιο Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης, χωρίς να υπάρξουν θύματα.


Οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα για την επίθεση είναι αντικρουόμενες. Η Hurriyet γράφει ότι δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά του τμήματος και διέφυγαν, αφότου εγκατέλειψαν το όχημα.

Οι μετανάστες θα μείνουν Ελλάδα: 40.000 ήδη εδώ και όλο έρχονται!


Οι μετανάστες θα μείνουν Ελλάδα: 40.000 ήδη εδώ και όλο έρχονται!Να φέρει την αντιπολίτευση προ τετελεσμένου επιχειρεί ο πρωθυπουργός με το σημερινό υπουργικό συμβούλιο - Δραματικές προβλέψεις Μουζάλα πως θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα για 2-3 χρόνια - Μέσω κουπονιών προς πρόσφυγες και ΜΚΟ η βοήθεια της ΕΕ - Τις κατασκηνώσεις των τραπεζών ζητά ο Κουρουμπλής


Ενώ η κατάσταση στο προσφυγικό είναι πλέον εκτός ελέγχου, η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 7 Μαρτίου, μέσα σε κλίμα εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης που υπονομεύει την διαμόρφωση εθνικής θέσης στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.