Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Την άμεση σύγκληση της ΚΟ των ΑΝΕΛ ζητεί ο Ν. Νικολόπουλος


Επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, με την οποία ζητάει «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».

Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε Αθήνα, Περιστέρι, Μενίδι και Νίκαια ζητά ο Λαφαζάνης


Ελπίζοντας ότι η διαδικασία αυτή, θα τους ανεβάσει τα ποσοστά και θα μπει στη Βουλή


Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε Αθήνα, Περιστέρι, Μενίδι και Νίκαια ζητά ο ΛαφαζάνηςΤην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε τέσσερις δήμους, ζήτησε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα, ελπίζοντας ότι η διαδικασία αυτή, θα τους ανεβάσει τα ποσοστά και θα μπει στη Βουλή. Συγκεκριμένα η κίνηση αυτή αφορά τους δήμους Αθηνών, Περιστερίου, Αχαρνών και Νίκαιας.

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Οι προτεραιότητες, οι υποσχέσεις και το σχέδιο σωτηρίας με... γεμιστά


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε νωρίτερα σήμερα η νέα κυβέρνηση, η οποία προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου



Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης, που ανέδειξαν οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Δώδεκα μέλη της κυβέρνησης έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του κυβερνητικού σχήματος ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο.

Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προεδρεύει, συνεδριάζει η Επιτροπή για το Χρέος

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος εντός επομένων ημερών, συγκαλεί για τρεις ημέρες την επιτροπή που η ίδια είχε συγκροτήσει για το δημόσιο χρέος. Παρακολουθήστε ζωντανά

Η πρόεδρος της Βουλής -μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος εντός επομένων ημερών- Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκαλεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής.
Η  Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει... comeback, καθώς επιστρέφει στα καθημερινά καθήκοντά της και προεδρεύει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, η οποία συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.
Σήμερα, γίνεται «παρουσίαση του έργου της Επιτροπής και των εξελίξεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε θέματα που άπτονται του αντικειμένου της», σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα Γερουσίας.
Σημειώνεται πως την Παρασκευή η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το χρέος.