Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Όταν το Facebook υποχωρεί στη λογοκρισία για να κατακτήσει την Κίνα


Όταν το Facebook υποχωρεί στη λογοκρισία για να κατακτήσει την ΚίναΑποκλεισμένο στην Κίνα από το 2009, το Facebook είναι διατεθειμένο να κάνει πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να πάρει το πράσινο φως από τις Αρχές του Πεκίνου, ακόμη και να επιτρέψει τη λογοκρισία. Σύμφωνα με τους New York Times, ο στόχος για τους δημιουργούς του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου είναι μία δυναμική είσοδος στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Και γι’ αυτό εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ειδικά στην Κίνα ένα εργαλείο λογοκρισίας που επιτρέπει τη διαγραφή συζητήσεων. 

To συγκλoνιστικό μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδη στον Παντελή: «Θέλω να έρθω κοντά σου!»


To συγκλoνιστικό μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδη στον Παντελή: «Θέλω να έρθω κοντά σου!»Ανήμερα της επετείου της γέννησης του τραγουδιστή, η Αθηνά Παντελίδη ραγίζει καρδιές, με το μήνυμα της στο Facebook. Η Αθηνά Παντελίδη, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ανήμερα της επετείου της γέννησης του Παντελή Παντελίδη. Ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα της 18ής Φεβρουαρίου, σήμερα θα γινόταν 33 ετών.

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τι θα ισχύσει με τις αποδείξεις


Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν υποχρέωση να διακρατούν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016, διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών. Τι διευκρινίζουν για το επίδομα θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας . Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν υποχρέωση να διακρατούν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016. Αυτό διευκρινίζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με τις υποχρεώσεις των φορολογούμενων για τις δηλώσεις που θα υποβάλλουν το επόμενο έτος αναφορικά με τα εισοδήματα που απέκτησαν εφέτος.

Μην τα χάσετε Η 'ερωτική' ιστορία της Τουρκίας με τον Τραμπ Ειδήσεις Eurovision: Η Ελλάδα πάει με τη Demy στην Ουκρανία; Μουσική ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χάρτης: Η εδαφική ιστορία των Ελλήνων από το 2.500 π.Χ. ως σήμερα Viral Ερώτηση της ημέρας: Συμφωνείτε ή όχι με τη στράτευση στα 18; Άμυνα Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τι θα ισχύσει με τις αποδείξεις Φορολογία Ο Justin Bieber έριξε μπουνιά σε θαυμαστή του Celebrities Πώς φτιάχνεται το απολαυστικό κανταΐφι; Φαγητό Αυτό είναι το all-star Mannequin Challenge και έγινε στο Λευκό Οίκο Viral yoda.gr: Τι έκανε τον Γιάννη Χήτο 'να βγει από το μπουκάλι' Επιχειρήσεις Μηχανή του Χρόνου: Παρίστανε το εξαφανισμένο παιδί μίας οικογένειας και έζησε μαζί τους για 5 μήνες! Μηχανή του Χρόνου 'Πράσινο' φως στα 'κόκκινα' δάνεια από Δεκέμβριο Οικονομία Μαξίμου καλεί Πεντάγωνο για τη στράτευση στα 18 Πολιτική Οι λόγοι που ο Ερντογάν υπονομεύει τη Συνθήκη της Λωζάνης Διεθνής Πολιτική Στο νοσοκομείο με ψυχωτικό επεισόδιο ο Kanye West Μουσική Όταν ο Ομπάμα παρασημοφόρησε την Έλεν Ντιτζένερις Celebrities Χάρτης: Η εδαφική ιστορία των Ελλήνων από το 2.500 π.Χ. ως σήμερα


Ένας διαδραστικός χάρτης που δείχνει τις περιοχές που όριζαν και στα οποία δραστηριοποιήθηκαν ελληνικοί πληθυσμοί από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας 
Η διαδρομή των Αρχαίων Ελλήνων, της μετέπειτα Βυζαντινής αυτοκρατορίας και του ελληνικού κράτους από την επανάσταση του 1821 μέχρι και σήμερα, όπως αποτυπώνεται στις εδαφικές κτίσεις των Ελλήνων από το 2.500 π.Χ. μέχρι σήμερα.

Eurovision: Η Ελλάδα πάει με τη Demy στην Ουκρανία;


Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συμμετέχει με την Ελλάδα στο φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής
Μετά το φιάσκο της συμμετοχής μας στη Σουηδία, όπου το συγκρότημα των Argo δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision, φαίνεται πως η δημόσια τηλεόραση επιστρέφει στη λογική περασμένων ετών και την ανάθεση της εκπροσώπησής μας σε πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα και κυρίως τραγουδιστές που φαίνεται να ταιριάζουν περισσότερο στο ύφος του διαγωνισμού.

Ματαιώθηκε το Μίνι Eurogroup για την Ελλάδα


Στο Μίνι Eurogroup είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί πώς θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Ποιος φαίνεται να είναι ο λόγος ματαίωσης. Η Γερμανία διαψεύδει ότι επρόκειτο να γίνει τέτοια συνάντηση 


Ματαιώθηκε η συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών των πέντε ισχυρών χωρών της Ευρωζώνης, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή.
AdTech Ad
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ματαίωση του Μίνι Eurogroup οφείλεται στην απροθυμία του ΔΝΤ να συμμετάσχει σε συνάντηση.
Δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung τόνιζε ότι στόχος της συνάντησης των υπουργών οικονομικών των μεγαλύτερων οικονομιών της Ευρωζώνης ήταν να βρουν μια κοινή συνισταμένη με το ΔΝΤ ώστε το Ταμείο να δεχθεί να συμμετέχει ενεργά στο ελληνικό πρόγραμμα.