Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1/11/2012 ΠΕΡ. ΤΜ. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


IMGP0885.JPG

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των φυσικοθεραπευτών, τα μέλη του Περ. Τμ. Πιερίας συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για να διαμαρτυρηθούν για το Νέο Κανονισμό Παροχής Υγείας.Η συμμετοχή του τμήματος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν καθολική.


Η Δ.Ε. του τμήματος παρέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας στον προϊστάμενο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τον ενημέρωσε για τις αντιδράσεις του κλάδου σε ότι αφορά το Νέο Κανονισμό Παροχής Υγείας


Η επιστολή διαμαρτυρίας ήταν η ακόλουθη :



Στα πλαίσια της σημερινής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των φυσικοθεραπευτών, τα μέλη του Περ. Τμ. Πιερίας συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για να διαμαρτυρηθούν για το Νέο Κανονισμό Παροχής Υγείας.


Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα που ο κλάδος απεργεί, γεγονός που δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πρώτο το Gmail στην προτίμηση των χρηστών

Ξεπέρασε για πρώτη φορά το Hotmail σε επισκεψιμότητα

Πρώτο το Gmail στην προτίμηση των χρηστών

Τέλος στις διαφωνίες σχετικά με τα ποια υπηρεσία e-mail είναι η κορυφαία στο διαδίκτυο βάζει η ComScore με νέα έρευνα της που αποκαλύπτει πως το Gmail πήρε το προβάδισμα από το Hotmail.

Μετρώντας τις επισκέψεις των χρηστών στις ιστοσελίδες των δυο υπηρεσιών για τον Οκτώβριο, η εταιρεία ερευνών αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα του Gmail δέχθηκε συνολικά 287.9 εκατομμύρια επισκέψεις παγκοσμίως, παραγκωνίζοντας το Hotmail το οποίο ήρθε δεύτερο με 286.2

Προφυλακίστηκε ένας εκ των υπευθύνων των ENERGA και HELLAS POWER

Διώκονται για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
Προφυλακίστηκε ένας εκ των υπευθύνων των ENERGA και HELLAS POWERΣτη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ένας από τους πέντε υπευθύνους των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος ENERGA και HELLAS POWER, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σχετικά με τη μη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την εμπορία ρεύματος στο Δημόσιο.

Με σύμφωνο γνώμη του ειδικού ανακριτή για υποθέσεις διαφθοράς και του αρμόδιου εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο Χαράλαμπος Σμυρλιάδης ύστερα από την πολύωρη απολογία που έδωσε για την υπόθεση στην οποία συγκατηγορούμενοί του, που σε βάρος τους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, είναι και οι

Ρουμελιώτη: Κινείται νομικά για το θάνατο της μητέρας της

Δικαστικά είναι έτοιμοι να κινηθούν Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο αδερφός της, Γιώργος Ρουμελιώτης, για τον αιφνίδιο χαμό της μητέρας τους, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου, μετά από ατύχημα που είχε μες το σπίτι της στο Λαγονήσι.

Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο δημοσιογράφος, θεωρούν πως υπάρχουν ευθύνες γιατρών. Γι΄αυτό αποφάσισαν μέσα στις επόμενες ημέρες –ενδεχομένως και άυριο- να κινηθούν δικαστικά εναντίον δημόσιου νοσοκομείου στα νότια προάστια, όπου και μεταφέρθηκε η μητέρα τους, αμέσως μετά το ατύχημα της.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια Ρουμελιώτη:

Όλοι μαζί, βρίσκονταν στο Λαγονήσι. Η μητέρα τους, ήταν στον κήπο και έπαιζε με το σκυλάκι, κάποια στιγμή ζαλίστηκε και έπεσε από ύψος δυο μέτρων, πέφτοντας σε σημείο που χτύπησε άσχημα στο κεφάλι.

Στη μήνυση και αγωγή που θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες, ισχυρίζονται πως το ασθενοφόρο κάνει να φτάσει μετά από μιάμιση ώρα.


Τέλη κυκλοφορίας: Δείτε πόσα θα πληρώσετε


Την πληροφορία έκανε γνωστή ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό κανάλι. 
 Τέλη κυκλοφορίας: Δείτε πόσα θα πληρώσετε
Τα τέλη θα αναρτώνται ηλεκτρονικά και οι πολίτες είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με τον ΑΦΜ τους, θα μπορούν να μπαίνουν στο διαδίκτυο για να βρουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.
Στη συνέχεια θα εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο και θα πηγαίνουν σε τράπεζα, ταχυδρομείο ή εφορία για την πληρωμή του τέλους. Δεν θα παραλαμβάνουν αυτοκόλλητο σήμα, αλλά μόνο την απόδειξη πληρωμής.
Οι τράπεζες θα ενημερώνουν αυτομάτως το σύστημα για την πληρωμή των τελών και έτσι το υπουργείο Οικονομικών θα γνωρίζει ποιος φορολογούμενος πλήρωσε και ποιος όχι.
Αναλυτικά το κόστος των τελών κυκλοφορίας 2013

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση


Πρώτος με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα τριών μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ-23%
Νέα Δημοκρατία-20%
Χρυσή Αυγή-11,5%

Λεπτοκαρυά 3χρονο αγοράκι έτρεξε να υποδεχτεί τους γονείς του και έχασε τη ζωή του!

Τραγωδία στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, χθες το απόγευμα όταν ένα αγοράκι 3 ετών, 
ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του, μόλις είδε ότι έρχονται οι γονείς του 
και στην προσπάθεια του να βγει στο μπαλκόνι, διαπέρασε τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο 3χρονος μεταφέρθηκε ...στο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί 
το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας.