Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Κατάσχουν τα... πάντα για να μαζέψουν 7 δισ. από απλήρωτα χρέη


Κατάσχουν τα... πάντα για να μαζέψουν 7 δισ. από απλήρωτα χρέηΜικροί-μεγάλοι στο ίδιο «τσουβάλι» - Την πόρτα του 55% των οφειλετών χτυπά η εφορία - «Κορυφή του παγόβουνου» η κατάσχεση σε βάρος των ναυπηγείων Ελευσίνας. «Κορυφή του παγόβουνου» αποδεικνύεται η κατάσχεση σε βάρος των Ναυπηγείων Ελευσίνας για χρέη στο δημόσιο από την ΓΓΔΕ (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων), που απειλεί -όπως υποστηρίζει το Σωματείο των εργαζομένων- όχι μόνον τους μισθούς των ναυτεργατών, αλλά και να ανακόψει τις παραγγελίες για το εξοπλιστικό πρόγραμμα του υπουργείου Άμυνας.

Δημόσιοι υπάλληλοι: Γίνονται ο πρώτος στόχος του κόφτη

Δημόσιοι υπάλληλοι: Γίνονται ο πρώτος στόχος του κόφτηΜισθοί του Δημοσίου και συντάξεις βρίσκονται στο στόχαστρο του κόφτη από το 2017, σε περίπτωση που η εκτέλεση του προϋπολογισμού υστερήσει έναντι του στόχου, όπως γίνεται πλέον σαφές και από το Τεχνικό Μνημόνιο, το οποίο ανάρτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Διαδίκτυο.Μάλιστα, η Κομισιόν στο τεχνικό αυτό κείμενο, το οποίο συνοδεύει το αναθεωρημένο Μνημόνιο της πρώτης αξιολόγησης, δίνει οδηγίες στην κυβέρνηση πώς να υπολογίζει την εξοικονόμηση από τις συγκεκριμένες περικοπές δαπανών σε περίπτωση ενεργοποίησης του κόφτη. 

Φρίκη στις ΗΠΑ: Έβγαλε σε livestream τη δολοφονία του συντρόφου της από αστυνομικό


Σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο δολοφονίες μαύρων πολιτών μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα από τα δύο περιστατικά κατεγράφη σε ζωντανή εικόνα και μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τη σύντροφο του θύματος. Οργή από τις κοινότητες των μαύρων που ξεσηκώνονται για ακόμη μια φορά μέσα στους τελευταίους μήνες. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 


Μια νεαρή μαύρη γυναίκα κατέγραψε σε live εικόνα τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του συζύγου της από αστυνομικό, την Τετάρτη σε περιοχή κοντά στη Minneapolis των ΗΠΑ.

AdTech Ad

Η κοπέλα ονόματι Diamond Reynolds, δημοσίευσε ζωντανά το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται το ντοκουμέντο κατά το οποίο άνδρας της αστυνομίας έχει πυροβολήσει τον Philando Castile. Η Reynolds ακούγεται να μιλάει και να περιγράφει τα όσα συμβαίνουν. Όπως αναφέρει, η αστυνομία σταμάτησε το όχημα του ζευγαριού επειδή ένα από τα πίσω φανάρια, ήταν σπασμένο.

Περιστέρι: 44χρονος πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του για 1,5 χρόνο


RAPISTΜία φρικιαστική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 44χρονο πατέρα και την ανήλικη κόρη του εκτυλίσσονταν για πάνω από ένα χρόνο στο Περιστέρι. Ο 44χρονος φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να βίαζε κατ' εξακολούθηση την 16χρονη σήμερα κόρη του.