Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Βελτίωση παροχών υγείας και αύξηση συντάξεων

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Περιφερειακή Ενότητας Πιερίας με την Αντιπεριφερειάρχη, οι συνταξιούχοι έθεσαν τα αιτήματά τους.


P1014985Με κύριο ζητούμενο την αύξηση των συντάξεων και τις παροχές υγείας πήγαν στη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Μαυρίδου οι συνταξιούχοι όλων των επαγγελματικών ομάδων της Πιερίας.
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχθηκε όλα τα σωματεία συνταξιούχων της Πιερίας προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα τους, έτσι ώστε να προσπαθήσουν για την επίλυσή τους στο μέτρο βέβαια που είναι εφικτό.

Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, όπου κι αν είμαι τότε...



Και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την Πιερία από τη Χρυσή Αυγή

P1014967Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα τοπικά ΜΜΕ λίγο πριν τα εγκαίνια των γραφείων της.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές εξέφρασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά αλλά και πανελλαδικά ΜΜΕ λίγο πριν τα εγκαίνια γραφείων του κόμματος στην Κατερίνη.
Επίσης ανακοίνωσε πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα με υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη για την Πιερία και πως σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια.

Ο κ. Κασιδιάρης ξεκαθάρισε για τον ίδιο, πως θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όπου κι αν βρίσκεται, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφασή του δεν αλλάζει ακόμη κι αν