Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Βρέθηκαν οι ιερόδουλες που κόλλησαν φτώχεια 10.000.000 εκατομμύρια Έλληνες ...


Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λόφο


Περιοδεία στο Λόφο  και τη Ράχη  έκανε το απόγευμα της Τετάρτης  κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Μάντζιο. Προηγουμένως  το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Ανδρομάχη και τον Σβορώνο όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι μπροστά στο γκρεμό που ανοίγεται σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ   για κυβέρνηση της Αριστεράς με το λαό στο προσκήνιο. Στο Λόφο και τη Ράχη η συζήτηση αφορούσε τα προβλήματα των αγροτών αλλά και ειδικότερα τοπικά προβλήματα, ενώ από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ζητήθηκε η ψήφος αγανάκτησης κατά του δικομματισμού να γίνει θετική ψήφος, ψήφος υπερψήφισης του ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά με ένα πρόγραμμα της Αριστεράς.  . Τα μηνύματα από όλες τις περιοδείες και από τις επαφές των υποψηφίων βουλευτών δείχνουν την κατάρρευση του δικομματισμού και στην περιφέρεια, την αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα να γίνει η  ανατροπή και στα χωριά της Πιερίας.

O Γιώργος Κωνσταντόπουλος κοντά στον Πιερικό


IMG_6815.JPGΤο ενδιαφέρον του για τον Πιερικό έδειξε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Πιερίας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, καθώς συναντήθηκε και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου, ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων  καθώς και παράγοντες της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη αλλά και φιλάθλους της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ευχαριστώντας τον για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στην «οικογένεια» του Πιερικού.
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού για τα καλά του λόγια. Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας, με το μέλλον του Πιερικού. Το κασκόλ που φοράω μου προκαλεί ρίγος συγκίνησης αφού ο Πιερικός για μένα αποτελεί τρόπο ζωής» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος.
«Ο Πιερικός θα κάνει την επιστροφή του και θα την κάνουμε όλοι μαζί. Θέλω την Πιερία πιο δυνατή, τον Πιερικό πιο δυνατό. Έχουμε καλή ομάδα και υπάρχουν δυνατότητες για να φτάσουμε ψηλά. Θα πολεμήσω με νύχια και με δόντια ώστε  να γίνει ο Πιερικός ομάδα που να τη θαυμάζουν όλοι» συμπλήρωσε.
IMG_6813.JPGΤέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε: «Η κρίση μπορεί να φέρει ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο προσφέρει εκτόνωση στον κόσμο, στις δύσκολες στιγμές.
Όταν ήμουν μικρός, ένιωθα υπερήφανος για τον Πιερικό. Αυτή την περηφάνια θέλω να νιώθουμε όλοι μας.
Κάθε πρόβλημά σας θα είναι και δικό μου. Μόνο αν γίνουμε μια οικογένεια θα μπορέσει να πάει μπροστά ο Πιερικός».

Η ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

9 ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προτάσεις που μπορούμε να διεκδικήσουμε ρεαλιστικά και υπεύθυνα την επόμενη μέρα
 


ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΑΣΟΚ





ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

1)      ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

-          ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στην βάση επιστημονικών μελετών οι οποίες έχουν ήδη καταρτιστεί. Στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, μέσα από την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί το σχέδιο νόμου «Τουρισμός της Υπαίθρου».
-          ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ 13ΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.




Βρώμικα παιχνίδια με δημοσκοπήσεις-μαϊμού


"Σύγχυση στη κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει ύποπτες διαρροές στοιχείων δημοσκοπήσεων που φέρονται να έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες ημέρες", αναφέρει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ευρήματα δήθεν μετρήσεων είδαν το φως της δημοσιότητας ενώ "κρυφές δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, αρκετά είναι τα μέσα ενημέρωσης που υπονόησαν τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων χωρίς όμως να αναφέρουν ονόματα εταιρειών που υποτίθεται ότι διεξήγαγαν τις έρευνες. 


Αποζημίωση 300.000 ευρώ για την υπόθεση της ζαρντινιέρας


Διαβάστε την απόφαση του δικαστηρίου για τον ξυλοδαρμό του Αυγουστίνου Δημητρίου από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη



Τι θα συμβεί, εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας


Άπιαστο όνειρο για τα κόμματα φαντάζει η αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου, με ζητούμενο πλέον τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.
Εάν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα αυτή, ο ΠτΔ παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος σε κοινοβουλευτική δύναμη και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο ΠτΔ δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.





Φωτογραφίες άλλων 5 οροθετικών ιερόδουλων από την ΕΛ.ΑΣ.


Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες οροθετικών ιερόδουλων. Τρόμος στην Αθήνα, καθώς έχουν εντοπιστεί δεκάδες περιπτώσεις (Pics)

Σε βάρος των πέντε γυναικών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η κατηγορία είναι σε βαθμό κακουργήματος και οι γυναίκες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.
Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες άλλων πέντε ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS, μετά από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.


80η η Ελλάδα στην παγκόσμια διαφθορά


Σύμφωνα με τον δείκτη της Διεθνούς Διαφάνειας που περιλαμβάνει 183 χώρες, προβλήματα διαφθοράς αντιμετωπίζουν κυρίως η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Ιταλία και η Ελλάδα που καταλαμβάνει τη 80η θέση.
Παρόλα αυτά και η Γερμανία δεν είναι υπεράνω υποψίας αφού καταλαμβάνει την 14η θέση. "Η διαφθορά προκαλεί στην ευρωπαϊκή οικονομία ζημιά της τάξης των 120 δισ. ευρώ ετησίως" υποστηρίζει η Σεσίλια Μάλστρομ, επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε., σε δήλωση της που φιλοξενείται σε άρθρο της Deutsche Welle.
"Αυτό αντιπροσωπεύει το 1% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ ή έναν ετήσιο κοινοτικό προϋπολογισμό". Αν η ΕΕ δεν ενεργήσει γρήγορα θα χάσει σε αξιοπιστία στα μάτια των πολιτών της. Στο τελευταίο ευρωβαρόμετρο η πλειοψηφία δήλωσε ότι η διαφθορά έχει αυξηθεί, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό πιστεύει ότι έχουν διαβρωθεί όλα τα επίπεδα εξουσίας.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012




Κεντρική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη


Παρασκευή 4 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ

 Την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Ομιλία του ΠΑΣΟΚ

στην Κατερίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο
Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΔ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης




Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η ΝΔ την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 στις 8:30 το βράδυ, 
στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, 
όπου θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στην Πιερία.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και των 11 ιερόδουλων φορέων του AIDS

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες των έντεκα ιερόδουλων που διαπιστώθηκε ότι πάσχουν από τον ιό του AIDS

01-05-2012anakoinosi20.jpg 01-05-2012anakoinosi22.jpg01-05-2012anakoinosi18.jpg01-05-2012anakoinosi16.jpg01-05-2012anakoinosi14.jpg01-05-2012anakoinosi12.jpg

01-05-2012anakoinosi8.jpg01-05-2012anakoinosi4.jpg01-05-2012anakoinosi2.jpg
Πρόκειται για τις:

1) ΖΙΩΓΑ Γεωργία – Μαρία του Νικολάου και της Χρυσούλας, η οποία γεννήθηκε στις 18-08-1981 στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στη Νίκαια
2) ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική του Μαργαρίτη και της Παγώνας, η οποία γεννήθηκε στις 15-07-1982 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Ελληνικό.
3) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα του Σπυρίδωνα και της Ευσταθίας, η οποία γεννήθηκε στις 10-11-1982 στη Θήβα και κατοικεί στην Άνω Ηλιούπολη Αττικής,
4) ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαρία – Ιωάννα του Παναγιώτη και της Ελευθερίας, η οποία γεννήθηκε στις 07-01-1994 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πικέρμι,
5) ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Σωτηρία – Χρυσοβαλάντω του Δημητρίου και της Ειρήνης, η οποία γεννήθηκε στις 02-01-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στην Ελευσίνα,
6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία του Ιωάννη και της Σπυριδούλας, η οποία γεννήθηκε στις 10-04-1977 στην Αθήνα, άστεγη,
7) ΓΡΥΜΑΝΕΛΗ Ουρανία του Δημητρίου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε στις 12-09-1981 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πέραμα,
8) (επ) PUCHALSKA ή ΠΟΥΛΑΣΚΗ ή ΜΩΡΟΥ (ον) EWA -ΜΟΝΙΚΑ ή ΕΥΑ ή MARIANA του BORGAN ή ΙΩΑΝΝΗ ή ΑΝΤΩΝΙΟΥ και της VARVARA ή ΒΑΡΒΑΡΑΣ ή ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, η οποία γεννήθκε στις 04-10-1982 στην Πολώνια και κατοικεί στον Πειραιά,
9) ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη του Μενελάου και της Γιαννούλας, η οποία γεννήθηκε στις 03-11-1983 στην Αθήνα, άστεγη,
10) ΚΩΣΤΑΚΗ Αντωνία του Μιχαήλ και της Αικατερίνης, η οποία γεννήθηκε στις 25-03-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής και
11) (επ) ILIEVA (ον) SNEZHANA του TIHOMIROVA και της ILIEVA , η οποία γεννήθηκε στις 12-10-1986 στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα


Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών Πάνος Καμμένος την Τετάρτη στην Κατερίνη

Την Κατερίνη θα επισκεφτεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Π. Καμμένου στην Κατερίνη έχει ως εξής:
Στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο της Κατερίνης (Κύπρου 12), όπου θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές, θα συνομιλήσει με τους πολίτες και τέλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αθηναϊκά τοπωνύμια



Αθηναϊκά τοπωνύμια: Η πόλη έχει τις δικές της ιστορίες


Perierga.gr - Αθηναϊκά τοπωνύμιαΑναρωτηθήκατε ποτέ ποιο σατανικό δημοτικό συμβούλιο θα ονόμαζε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης του… Κλαυθμώνος; Προσπαθήσατε ποτέ μάταια να βγάλετε τις γωνίες του Πενταγώνου… πέντε; Απορήσατε ποιος ήταν ο «Γκύζης»;...




Εξάρχεια: Έξαρχος λεγόταν ένας Ηπειρώτης, που είχε το μπακάλικό του στη γωνία των οδών Σολωμού και Θεμιστοκλέους στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Από το επίθετό του βαφτίστηκε η γειτονιά του, αρχικά προφορικά και εν συνεχεία και επίσημα. Το Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό Ελευθερουδάκη, του 1929, αναφέρει τα Εξάρχεια ως «τοποθεσία των Αθηνών εν τη συνοικία της Νεαπόλεως, περί τα σηµεία και την µικράν πλατείαν ένθα συναντάται η οδός Θεµιστοκλέους µετά των οδών

Στη φυλακή οδηγήθηκε η ρωσίδα ιερόδουλη



 Προφυλακιστέα κρίθηκε η ρωσίδα οροθετική ιερόδουλη, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.H ιερόδουλη, που εργαζόταν παράνομα σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε θετική στον ιό του Αids κατά τη διάρκεια υγειονομικών ελέγχων από κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο σχετικής υγειονομικής διάταξης του υπουργείου Υγείας. Κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων της ιερόδουλης καταγγέλει ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας.

Στην 22χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Πλημμύρισε…. μέλη και φίλους στον ετήσιο χορό «των Σταυραετών»


ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΑΛΜΟ
DSC_0290.JPGΜια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ",  στην αίθουσα του κέντρου "ΘΕΑΜΑ" στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο, στον ετήσιο χορό που διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή των 800 και πλέον ατόμων έδωσε εντυπωσιακή διάσταση και ξεχωριστό παλμό στο γλέντι που ακολούθησε. 
Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Κων/νου Μανιουδάκη, ο οποίος ευχαρίστησε για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του συλλόγου. Ειδική αναφορά έκανε στην παρουσία εκπροσώπων

ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


DSC00627.jpg
Στο Λιτόχωρο βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γκόρτσου-Ραπτοπούλου Γιώτα, Γραβάνη Βικτωρία, Ζάννας Γρηγόρης, Μάντζιος Αντώνης και Σκούφα Μπέτυ. Οι υποψήφιοι βουλευτές, συνοδευόμενοι από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.
Την ίδια ώρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με την υποψήφια  βουλευτή του από τη βόρεια Πιερία, Τοπαλίδου Μαρία, περιόδευε στα στέκια του Μακρυγιάλου.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

''Μια μέρα πριν'' Στέλλα Τομπάκογλου


΄΄ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ΄΄

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Τομπάκογλου ΄΄ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ΄΄ βρέθηκε ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,δημοσιογράφος-συγγραφέας,υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τους ΄΄Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄ του Πάνου Καμμένου.
Στο πάνελ των παρουσιαστών εκτός του Ευγένιου Παπαδόπουλου και της συγγραφέως συμμετείχαν ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο Πιεριέας συγγραφέας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης.
Η αίθουσα της Αστικής Σχολής Κατερίνης,κατάμεστη από συμπολίτες μας,ζωντάνεψε από λογοτεχνία και μουσική!
Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος μιλώντας για την Στέλλα Τομπάκογλου και το βιβλίο της ερέθισε το ακροατήριο με αναφορές γύρω από την ΄΄ιντερνετική΄΄ γνωριμία του με την συγγραφέα,από την οποία,όπως είπε,΄΄γνώρισε τους αγγέλους επί της γης΄΄ και ΄΄την ανθρωπιά που από μας ξέφυγε νωρίς΄΄!

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μεγάλη επιτυχία της ομάδας βόλεϊ ΑΙΓΙΝΙΟΥ


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ ανδρών ΑΙΓΙΝΙΟΥ για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της, στην Κατηγορία Α1 ανδρών Ελλάδας .
Συγχαρητήρια στην διοίκηση ,στους
αθλητές ,στους προπονητές και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία του ΣΥΛΛΌΓΟΥ
Καλή επιτυχία στην νέα δυσκολη προσπαθεια .

Συνέντευξη με την Ανατολή Κωνσταντινίδου υποψήφια βουλευτής Ν. Πιερίας



Γιατί οι πολίτες να εμπιστευτούν την ΝΔ;







Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν την  Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι η μόνη σταθερή δύναμη που δίνει προοπτική και σιγουριά, σε μια κοινωνία που κλυδωνίζεται και σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει, και κυρίως γιατί :
 Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την πρώτη στιγμή ,το ταχύτερο δυνατόν πρέπει να αρχίσει η ανάκαμψη να αποκατασταθεί από την επόμενη των εκλογών η κοινωνική συνοχή ,και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης με ανταγωνιστικότητα και ποτέ πια με δανεικά.
Ποιες κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ την επομένη των εκλογών ;
Πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να αποκαταστήσουμε τις αδικίες με τις χαμηλές συντάξεις που κόπηκαν πολύ κι αυτό είναι άδικο. Τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε τις χαμηλές συντάξεις μέχρι τα 700 Ευρώ. Το ιδιο και με  τα πολυτεκνικά επιδόματα που κόπηκαν. Nα πάρουμε μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών. Πραγματικής ανακούφισης! Να καταργήσουμε το γνωστό<< χαράτσι της ΔΕΗ>>
Είμαστε πρώτη δύναμη στη Ναυτιλία, είμαστε μεγάλη δύναμη στον Τουρισμό. Κι όμως το ΠΑΣΟΚ κατάργησε τα υπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού