Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πυροβολισμός στο κεφάλι σε.... απευθείας μετάδοση





Μάρτυρας ενός απίστευτου γεγονότος έγινε o Josenildo Goncalves, δημοσιογράφος στην Βραζιλία,ο οποίος κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ που έκανε, είδε μπροστά στα μάτια του έναν άνδρα να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί στο κεφάλι έναν νεαρό που βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ζήτησε την τιμωρία των βιαστών της πριν πεθάνει


Tραγικό τέλος για την 18χρονη από την Ουκρανία, που έπεσε θύμα βιασμού και εμπρησμού. Δείτε το μήνυμα που έστειλε πριν πεθάνει 
Υπέκυψε στα τραύματά της η 18χρονή Oksana Makar που είχε ζήσει  εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ανδρών με τους οποίος  αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, βιάστηκε κατά συρροή. Σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια τα  "τέρατα" την μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά. Η Oksana Makar πέθανε σήμερα το πρωί από πνευμονική αιμορραγία σε νοσοκομείο της πόλης Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπου είχε διακομιστεί, όπως δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Έμιλ Φιστάλ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δολοφονία νεαρής υπαλλήλου από συνάδελφό της στα ΕΛΤΑ Πειραιά


Tην τελευταία της πνοή άφησε μία νεαρή γυναίκα, υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Πειραιά, όταν 35χρονος συνάδελφός της άνοιξε πυρ εναντίον της.
Ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο, όπου στεγάζεται το Ταχυδρομείο, στην οδό Φίλωνος και Τσαμαδού στον Πειραιά, λίγο μετά τις 10 το πρωί.
Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ληστεία, όμως η επίθεση αποδείχθηκε στοχευμένη, αφού το γραφείο της άτυχης γυναίκας βρίσκεται σε όροφο του κτιρίου, όπου στεγάζεται η υπηρεσία προνομιακών επιδομάτων.
Ο δράστης, νεαρός σε ηλικία και υπάλληλος στο ίδιο υποκατάστημα, συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, όταν έβγαινε από το κτίριο.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Reuters: "Κλειδώνει" για τις 6 Μαΐου η ημερομηνία των εκλογών


Η 6η Μαΐου προβάλλει ως η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα, όπως δήλωσε στο Reuters κυβερνητικός αξιωματούχος ο οποίος δε θέλησε να κατονομαστεί. "Δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμη, αλλά η 6η Μαΐου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, σημειώνει ωστόσο το πρακτορείο. Η ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν προειδοποιήσει την Ελλάδα ότι όποιο κόμμα και εάν κερδίσει τις εκλογές θα πρέπει να συνεχίσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και να μείνει πιστό στο πρόγραμμα.