Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι στίχοι της απελπισίας λίγο πριν το διπλό άλμα στο κενό! ...

Σοκ προκαλεί η είδηση της διπλής αυτοκτονίας μιας 90χρονης μητέρας και του 50χρονου γιου της στο κέντρο της Αθήνας.
Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στη πλατεία Βάθη πάγωσε, όπως έγραψε και νωρίτερα η prionokordela.gr. Η 90χρονη γυναίκα με τον 50χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους στη διασταύρωση των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου και βούτηξαν στο κενό χέρι – χέρι. O θάνατός τους ήταν ακαριαίος.
Ο 50χρονος, Αντώνης Περρής, ήταν μουσικός και στιχουργός αλλά έμεινε άνεργος τα τελευταία δύο χρόνια ενώ η ηλικιωμένη ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο 50χρονος άφησε πίσω του στίχους και σημείωμα
Η τραγική ιστορία του 50χρονου αποτυπώνεται δυστυχώς με τον πιο γλαφυρό τρόπο στους στίχους που έγραφε διοχετεύοντας ανοιχτά τα συναισθήματά του στο χαρτί. Μόλις λίγες ώρες πριν το απονενοημένο διάβημα ο στιχουργός ανέβασε στο www.stixoi.info (διαδικτυακός τόπος όπου συγκεντρώνονται όλοι οι στίχοι και τα τραγούδια των ελλήνων καλλιτεχνών) τους τελευταίους του στίχους που περιγράφουν την απελπισία, την απόγνωση, ενώ προβάλλει τις αυτοκτονικές του τάσεις.
Μάλιστα, λίγο πριν παραθέσει τους στίχους του «συστήνεται» στους αναγνώστες αναφέροντας την εξαθλιωμένη ψυχολογική και οικονομική κατάσταση του ίδιου και της άρρωστης μητέρας του.
«Λέγομαι Αντώνιος Περρής. Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητἐρα μου(την γεροντοκομώ). Τώρα τα 3- 4 χρόνια έχει πάθει Αλτζχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι᾽ άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τὀσο επιβαρυμένους ασθενείς.
Το πρὀβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση. Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό(χρήματα) και δέν έχουμε πια να φάμε, κι η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι´ας δανείζονται με 1%, κι´άλλα έξοδα που τρέχουν. Ζω πια συνέχεια μιά ζωή δράμα.
Τώρα τελευταία δυστυχώς έχω νέα σοβαρότατα δικά μου προβλήματα υγείας.Δεν έχω καμμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται… Μήπως ξέρει κανείς καμμία λύση.
Ισχυροί της γης γιά την οικονομική κρίση που δημιουργήσατε θέλετε κρέμασμα
και σας είναι λίγο» έγραψε χτες το βράδυ ο Αντώνης Περρής.
Οι τελευταίοι του στίχοι συγκλονίζουν και δείχνουν την απόγνωση που το προκάλεσε η οικονομική κρίση και επιρρίπτει ευθύνες στους ανάλγητους πολιτικούς:


Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.
Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις
πρέπει ν΄αλλάξεις τη δομή,
πρωτού λόγω της απραξίας μας
μας αφανίσει η παρακμή,
μας κυβερνούν οι λωποδύτες,
οι τραπεζίτες κι´ οι αγιογδύτες
κι´ όλοι τους οι υποτακτικοί.
Δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
κτύπα τους πριν αφανιστείς,
γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια
και μεσ´ στο άδικο θα ζεις,
δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.
Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
εγκληματείς που αδρανείς,
της ηθικής μας απραξίας
όπως και της νωθρότητάς μας
πια ας μην είμαστ´ ασθενείς.

Αρκετοί ήταν οι αναγνώστες που τον συνεχάρησαν με σχόλια για το τραγούδι του και ο ίδιος απατώντας για τελευταία φορά έγραψε με νόημα «διαδώστε το γιατί δεν έχω πολλές μέρες ακόμα».
prionokordela.gr 

Aποκεφάλισε συνταξιδιώτη του και κατόπιν... τον έφαγε!

Mπροστά στα μάτια όλων ένας επιβάτης υπεραστικού λεωφορείου αποκεφάλισε  συνταξιδιώτη του και κατόπιν... έφαγε μέρος των εντοσθίων του!

Το φρικιαστικό έγκλημα  συνέβη σε ένα από τα καναδικά υπεραστικά λεωφορεία. Κατά τα λεγόμενα του δολοφόνου, η πράξη του έγινε για να σώσει την …ανθρωπότητα από …εξωγήινους και αυτός  εκτελούσε αποστολή εξάλειψης των εξωγήινων!

Tο περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουλίου του 2008, ωστόσο λεπτομέρειές του έγιναν γνωστές μόλις τώρα, όταν η ανάκριση για την υπόθεση του δολοφόνου ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο καταδίκασε το δολοφόνο σε ισόβιο εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Ο δολοφόνος  ισχυρίστηκε ότι άκουγε πάντοτε »φωνές» που τον διέταζαν να βρει και να εξοντώσει τους εξωγήινους ενώ είπε ακόμη  ότι εάν δεν τον είχαν συλλάβει το 2008, τα θύματα της «αποστολής» του θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα.

24ωρο

Τσιντικίδου: Με διέσυραν για ένα τσιγαριλίκι


Σε συνέντευξή της, που παραχώρησε αποκλειστικά στην εφημερίδα "Espresso" η Μαρίνα Τσιντικίδου, μίλησε για την εμπλοκή της σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών που συντάραξαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.Η είδηση της εξάρθρωσης της συμμορίας έσκασε σαν βόμβα τον περασμένο Δεκέμβριο.Από παρακολουθήσεις των αστυνομικών και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, προέκυψε ότι οι έμποροι οι οποίοι κινούνταν με υπερπολυτελή αυτοκίνητα Porsche, πήγαιναν σε σπίτια επωνύμων και έκαναν κατ΄οίκον παράδοση.Μεταξύ των πελατών, επιχειρηματίες και γνωστά ονόματα της high society.Ανάμεσα στους τηλεφωνικούς αριθμούς ήταν και αυτός της Μαρίνας Τσιντικίδου, που φέρεται να είχε κάποιες συνομιλίες με ένα από τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας.Μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο, η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε στην εφημερίδα."Δεν έχω καμία σχέση με τη συμμορία με τα ναρκωτικά. Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου και ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου πρόσφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο".Ακόμη, όπως είπε, θεωρεί ότι βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, λόγω της ενασχόλησής της με την πολιτική."Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ... Κάτι όμως που, όπως φαίνεται δεν ήταν αρεστό σε κάποιους που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά πέταξαν τη σκούφια τους και άρχισαν να με κάνουν κομματάκια! Κανιβαλίστηκα πάρα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ηλίθιου", είπε.Η δίκη της υπόθεσης συνεχίζεται και την Παρασκευή αναμένεται να αρχίσουν οι απολογίες των μελών του κυκλώματος.




http://news247.gr

Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν βουτώντας στο κενό ΑΘΗΝΑ 24/05/2012


Στην αυτοκτονία οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης μια 90χρονη και ο 60χρονος γιος της, πηδώντας από την ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας τους, επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου, στηνπλατεία Βάθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους, οι οποίοι διέμεναν στον πρώτο όροφο , ανέβηκαν στην ταράτσα και βούτηξαν στο κενό. 
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας ήταν μουσικός στο επάγγελμα και άνεργος.
Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τους οδήγησαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.
Ο 60χρονος ωστόσο είχε αναρτήσει νωρίτερα κείμενο σε blog, όπου ανέφερε: «Ζω πια συνέχεια, μια ζωή δράμα» και εξηγούσε ότι φρόντιζε 20 χρόνια τη μητέρα του που είχε αλτσχάιμερ και άλλα προβλήματα υγείας, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε φτάσει σε αδιέξοδο.
Κάτω από το κείμενο είχε γράψει και κάποιους δικούς του στίχους, με αναφορές στην οικονομική και κοινωνική κρίση.
Το περιστατικό σημειώνεται μια ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος έκοψε τις φλέβες του σε ένα παγκάκι.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο Γιάννης Βαρουφάκης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε την χρεοκοπία


Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε. Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.
Υπάρχει τέτοια πλευρά; Και βέβαια υπάρχει. Σε σχέση με χώρες όπως η γνωστή τρόικα Πορτογαλία, Ισπανία και Ιρλανδία, αλλά και η Βρετανία και το Βέλγιο, το σύνολο του χρέους μας (δημοσίου και ιδιωτικού) είναι το μικρότερο. Πως αυτό; Επειδή οι έλληνες, ως άτομα αλλά και ως ιδιωτικός τομέας, χρωστάμε πολύ λιγότερα εκείνων. Ακόμα και οι αντιπαθέστατες τράπεζές μας έχουν ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα: Πάνω από 150 δις πραγματικών καταθέσεων! Μιλάμε για άνω του μισού ΑΕΠ σε καταθέσεις, κάτι για το οποίο οι περισσότεροι εταίροι μας θα σκότωναν να το έχουν, που λέει ο λόγος. Αν μάλιστα προσθέσετε και όλα τα χρήματα ελλήνων που βρίσκονται στο εξωτερικό, θα δείτε ότι

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι.
Συμβουλή
Ποτέ να μην βράσετε το μέλι ή να το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί έτσι θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.
Η αλήθεια για το μέλι με κανέλα
Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.
Αν και το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Το World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, στην έκδοσή του με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 1995, έχει δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτούν με μέλι και κανέλα, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες:
Καρδιοπάθεια
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε την πάνω στο ψωμί, αντί για μαρμελάδα και να την τρώτε τακτικά για το πρόγευμα. Μειώνει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες και σώζει από καρδιακή προσβολή. Επίσης όσοι είχαν ήδη μια καρδιακή προσβολή, αν κάνουν αυτή τη διαδικασία καθημερινά, θα τους βοηθήσει να μην ξαναπάθουν. Η τακτική χρήση της πιο πάνω διαδικασίας βοηθά στη σωστή λειτουργία της αναπνοής και δυναμώνει τους παλμούς της καρδιάς. Όσο μεγαλώνουμε, οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν την ευελιξία τους και φράζουν. Το μέλι και η κανέλα αναζωογονούν τις αρτηρίες και τις φλέβες.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ : olympus mountain bike challenge

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ





ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΗΝ


ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2012

ΩΡΑ 10.00 πμ


ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
Ο ΚΑΘ΄ ΕΝΑΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.



ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Η "εκδίκηση¨ του Θ. Κολοκοτρώνη


Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Απίστευτες περιπτώσεις αδυνατίσματος!


Δείτε μια σειρά φωτογραφιών με απίστευτες περιπτώσεις αδυνατίσματος γυναικών οι οποίες ...έχασαν άλλες λιγότερα και άλλες πολλά κιλά, δείχνοντας πως με θέληση και σκληρή δουλειά μπορεί κάποιος να μεταμορφωθεί!

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σύλληψη Λιτοχωρίτη Blogger για δυσφημιστική ανάρτηση εναντίον του κ. Γ.Παπαθανασίου


Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 συνελήφθη Λιτοχωρίτης Blogger για δυσφημιστική ανάρτηση στο Facebook εις βάρος του κ. Γεωργίου Παπαθανασίου. Η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία που προβλέπεται για Αυτόφωρα αδικήματα ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο δυσφημισθείς κ. Παπαθανασίου στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου.
Ο Blogger το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαΐου ανάρτησε στο Facebook είδηση για σύλληψη άνδρα από την Αστυνομία στην Παραλία Πιερίας που στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό χασίς, καλάσνικοφ, κυνηγετικό μαχαίρι, σφαίρες και ζυγαριά ακριβείας. Στην ανάρτηση που έκανε ο Blogger, εμφανίζεται δίπλα στο κείμενο και η φωτογραφία του κ. Γιώργου Παπαθανασίου.
Μετά την ανάρτηση που έγινε, ο κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, κάτοικος Κατερίνης, χρήστης του Facebook, με σχόλιό του κάτω από το επίμαχο δημοσίευμα, ζήτησε να κατεβεί η φωτογραφία του κ. Παπαθανασίου και να ζητηθεί συγγνώμη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, στο μεταξύ όμως αναρτήθηκαν και άλλα σχόλια από διάφορους χρήστες για την επίμαχη ανάρτηση. Μετά από επτά (7) ώρες αφότου είχε γίνει η ανάρτηση, εκ νέου ο κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης έκανε παρέμβαση – σχόλιο για το ίδιο θέμα. Όμως και πάλι δεν κατέβηκε η φωτογραφία του κ. Παπαθανασίου.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Παπαθανασίου είχε ειδοποιήσεις και τηλέφωνα από κάποιους γνωστούς του ότι υπήρχε φωτογραφία του στο Facebook δίπλα σε είδηση για σύλληψη άνδρα ο οποίος κατηγορείται για εξαιρέτως σοβαρά αδικήματα. Ο κ. Παπαθανασίου διερεύνησε το θέμα μαζί με τον Αναπληρωτή του στο Δήμο Δίου Ολύμπου, κ. Γεώργιο Φαρμάκη.
Περί ώραν 19.30 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της Πιερίας περιήλθε υπόψιν παραγωγού εκπομπής η επίμαχη ανάρτηση με τη φωτογραφία του κ. Παπαθανασίου και ο παραγωγός της εκπομπής, που εκείνη την ώρα "ευρίσκετο στον αέρα", προχώρησε σε αρνητικό σχόλιο για όποιον τυχόν ανάρτησε τη εν λόγω φωτογραφία δίπλα από την είδηση. Επίσης, υπάλληλος του Δήμου επιχείρησε, το βράδυ της Παρασκευής, να επικοινωνήσει με τον Blogger και να του ζητήσει να κατεβάσει τη φωτογραφία από τη σχετική ανάρτηση. Η επικοινωνία όμως δεν κατέστη εφικτή, γιατί στο κινητό τηλέφωνο που έπαιρνε δεν απαντούσε κανείς.
Μετά ταύτα, το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Παπαθανασίου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Blogger και λίγο αργότερα, κατά πληροφορίες από Αστυνομική Πηγή, ο Blogger συνελήφθη, σχηματίστηκε Δικογραφία εις βάρος του και κρατήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας. Την επομένη ημέρα, Σάββατο 19 Μαΐου, ο Blogger παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, για τα περαιτέρω.
Εκεί, κατά τις σχετικές διαδικασίες που κατά νόμον εφαρμόζονται στην περίπτωση του Αυτόφωρου, ο συλληφθείς ζήτησε και πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος. Για την πράξη για την οποία κατηγορείται θα δικαστεί σε τακτική Δικάσιμο στις 22 Ιουνίου 2012, αφού προηγουμένως, κατά πληροφορίες, υπέγραψε και Δήλωση για αφαίρεση της φωτογραφίας του κ. Παπαθανασίου από τη σχετική ανάρτηση.