Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια


ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοπυρπολήθηκε 20χρονη άνεργη στα Μελίσσια

Φρικτό τρόπο επέλεξε η νεαρή κοπέλα για να δώσει τέλος στη ζωή της. Μετά τη φρίκη αποκαλύφθηκε η τραγωδία σε ένα σκοτεινό στενό των Μελισσίων. Η 20χρονη κοπέλα που αυτοπυρπολήθηκε ήταν άνεργη.

Γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους ότι κοντά στο ρέμα των Μελισσίων, πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, άκουσαν μια γυναικεία κραυγή στο σκοτάδι και είδαν μια λάμψη ακούγοντας παράλληλα έναν υπόκωφο θόρυβο.
Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο να βρίσκεται ακίνητο στο δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου πτώματος.

Σχολή Γονέων Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πτυχίο Πληροφορικής Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ




Αξιότιμοι Κύριοι,
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη), ειδική θεματική ημερίδα για τον ρόλο και την χρησιμότητα των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Social Media (Facebook, Twitter, YouTube, Flickr κ.λπ.) στον τουριστικό κλάδο, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου καθώς και των συναφών κλάδων για τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον τρόπο λειτουργίας τους, την αποδοτικότητά τους και τη δυνατότητα εξασφάλισης κέρδους, τόσο σε έναν τουριστικό προορισμό στο σύνολό του, όσο και σε κάθε επιχείρηση χωριστά.
Εισηγητές* στην ημερίδα είναι καταξιωμένα και διακεκριμένα στελέχη του Marketing, της Στρατηγικής Επικοινωνίας και της Τουριστικής Επιστήμης, τα οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και επιστημονικά στον κλάδο των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θα ήταν τιμή μας αν πλαισιώνατε την εκδήλωση.
Λευτέρης Μωυσιάδης

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εσώρουχο που διώχνει τις οσμές



Και αυτό το έφτιαξαν Ιάπωνες! Εσώρουχα που λέγεται ότι εξουδετερώνουν τις οσμές κάνουν θραύση στην Ιαπωνία, καθώς οι σκληρά εργαζόμενοι Ιάπωνες υποστηρίζουν ότι τους ...
βγάζουν συχνά από τη δύσκολη θέση. Μια ιαπωνική εταιρεία υφασμάτων κατασκεύασε μια σειρά από εσώρουχα που υποστηρίζει ότι εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές. "Χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να κατασκευάσουμε τα πρώτα αποσμητικά εσώρουχα που είναι αρκετά άνετα ώστε να φοριούνται στην καθημερινή ζωή και αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των έντονων οσμών", λέει η Νάμι Γιοσίντα, εκπρόσωπος της εταιρείας Seiren. "Αρχικά σκεφτήκαμε να τα πουλάμε σε εκείνους που χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα. Αλλά προς έκπληξή μας πολλοί απλοί άνθρωποι, όπως επιχειρηματίες που έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο, τα αγόρασαν", είπε η ίδια. Το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο το εσώρουχο αυτό περιέχει ίνες με κεραμικά σωματίδια που εξουδετερώνουν τη δυσοσμία. Η