Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλη την Πιερία


P6060357Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις επερχόμενες εκλογές η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου συνέχισε τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του νομού. Βρέθηκε σε Κορινό, Μοσχοπόταμο και Κονταριώτισσα, Βροντού, Νέα Έφεσο, Κολινδρό και Κίτρος.
«Θεωρώ χρέος μου να μιλήσω με τους πολίτες την γλώσσα της αλήθειας και να εξηγήσω τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μίχου, ενώ στην συνέχισε τονίζοντας ότι:
«Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που σε μια τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον τόπο έχουμε καταθέσει προς τον ελληνικό λαό με απόλυτη υπευθυνότητα συγκεκριμένες προτάσεις που δίνουν λύση σε μεγάλα προβλήματα».

Π.Κιάφας: Αμείλικτοι απέναντι σ’ αυτούς που υποθάλπουν τη βία


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
* ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ.
* ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
2012-06-13_-_-12_-_____________Με σκοπό την κατάθεση των απόψεών του σχετικά με τη βελτίωση όρων και συνθηκών λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πιερία, ο παλιός ποδοσφαιριστής, μετέπειτα παράγων του ποδοσφαίρου και σημερινός αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Πέτρος Κιάφας, απέστειλε πρόσφατα μια λίαν ενδιαφέρουσα επιστολή προς τον πρόεδρο και το συμβούλιο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων (ΕΠΣ) Πιερίας.
Στην εν λόγω επιστολή ο κ. Κιάφας αφού καταγράφει τις, κατά την άποψή του, πιο σοβαρές αδυναμίες λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό, καταθέτει και μια σειρά από προτάσεις τις οποίες τεκμηριώνει με επιχειρήματα προκειμένου να καταδείξει την ορθότητα των όσων προτείνει. Κλείνοντας δε την επιστολή του ζητά από την ΕΠΣ να κληθούν και τα σωματεία για να καταθέσουν τις δικές τους θέσεις. «Μην αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς», τονίζει ο κ. Κιάφας.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ
Ολόκληρη επιστολή του κ. Κιάφα έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Σύμβουλοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας, με αφορμή τη λήξη του Πρωταθλήματος και με αφετηρία τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, θα ήθελα να επισημάνω κάποιες προσωπικές απόψεις για την καλύτερη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, αφού πρώτα συγχαρώ την Ακαδημία Πλαταμώνα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Όπως, ίσως, γνωρίζετε, ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια και έχω περάσει από πολλές θέσεις, είτε ως Ποδοσφαιριστής, είτε ως Πρόεδρος, είτε ως Προπονητής. Για το λόγο αυτό, ας μου επιτραπεί, επιθυμώ με αυτή την επιστολή να επισημάνω κάποια πράγματα που, κατά την κρίση μου, επιβάλλεται να απασχολήσουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νομού μας, καθώς χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Κατάσχεση προϊόντων παραεμπορίου μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στον Πλαταμώνα


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Τ. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
2012-06-13_-_.--11_-______.-Εκατόν τριάντα (130) φορέματα, πεντακόσια ογδόντα (580) γυαλιά ηλίου και χίλια εξακόσια (1.600) κομμάτια μπιζού κατάσχεσε η Αστυνομία της Πιερίας ύστερα από εξόρμηση που πραγματοποίησε στον Πλαταμώνα Δ.Δίου-Ολύμπου. Πρόκειται για προϊόντα παραεμπορίου που επρόκειτο να πουληθούν στις ακτές της Νότιας Πιερίας.
Η όλη επιχείρηση έγινε από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, δηλαδή από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρουκαι το τμήμα συνοριοφυλάκων Ν. Πιερίας, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία Δίου-Ολύμπου.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Απόσπασμα από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Κατερίνη, στις 12/6/2012


Απόσπασμα από την ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Κατερίνη, στις 12/6/2012


O Πάνος Καμμένος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.


Καμμένος: Στόχος μας η τρίτη θέση


Τον στόχο να βγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τρίτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.

Ο κ. Καμμένος πρότεινε τη λύση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, χωρίς τη συμμετοχή του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, όπως και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά. Αυτή η οικουμενική κυβέρνηση θα πρέπει να καταγγείλει τα Μνημόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε εναντίον των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τη στάση τους απέναντι στην τρόικα, ενώ για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε ότι «οδήγησαν τη χώρα στην αγχόνη».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της άμεσης και μονομερούς κήρυξης της ΑΟΖ, δεσμεύτηκε για την αναδιοργάνωση του κράτους, την καταπολέμηση της διαφθοράς και υπογράμμισε ότι θα «τελειώσει το παραμύθι με τη βουλευτική ασυλία και το νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Τέλος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως αν νομίζει πως με τις επιστολές που έστειλε σε πολιτικούς αρχηγούς για συμφωνία σε διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης θα δοθεί συγχωροχάρτι σε αυτούς που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, είναι γελασμένος.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μετά το 1974, οι υπεύθυνοι θα πλάνε φυλακή και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα.