Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Περιμένουν ένα θαύμα για τον Τόμας

«Η εξέλιξη του Τόμας είναι στα χέρια του θεού». Αυτό δήλωσε στο «Magazino Live» με την Κιμ Κίλιαν ο θείος του ηθοποιού που έπεσε θύμα τροχαίου στην Αττική Οδό. 

«Η κάκωση που έχει υποστεί είναι πολύ βαριά, δεν αντιδρά στην φαρμακευτική αγωγή, οι γιατροί είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει άλλη επέμβαση, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Τόμας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας. 

Ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένοι από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ωστόσο περιμένουν και μια δεύτερη διάγνωση των εξετάσεων που έχει στείλει η οικογένεια σε γιατρό στην Αμερική.

Το σχέδιο της Κύπρου και το αναπόφευκτο κούρεμα των καταθέσεων

Αναζητείται λύση με μικρότερο κούρεμα καταθέσεων της τάξεως του 4% και σύσταση ειδικού ταμείου στήριξης της οικονομίας. Ποια τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι

Κούρεμα των καταθέσεων σε ποσοστό γύρω στο 4% και σύσταση Ειδικού Ταμείου Στήριξης της κυπριακής οικονομίας φέρεται να περιλαμβάνει η εναλλακτική πρόταση της Κύπρου.
Η κατάσταση πρακτικά, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, έχει επανέλθει στο σημείο που βρίσκονταν πριν την καταψήφιση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου για την επιβολή εισφοράς σταθερότητας στις καταθέσεις.
Σκοπός του Ταμείου, στο οποίο θα συγκεντρωθούν  η περιουσία του Δημοσίου, η εκκλησιαστική περιουσία και εισφορές των πολιτών, είναι να συγκεντρωθεί το ποσό που θα υπολείπεται από το χαμήλωμα της ειδικής εισφοράς στις καταθέσεις.

Δις ισόβια για τη δολοφονία των δύο της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη

Δις ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στους τρεις κατηγορούμενους για το "μακελειό στου Ρέντη" με θύματα δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ



Σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 25ετείς ποινές κάθειρξης καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων για την δολοφονία των νεαρών αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ το Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη.
Μετά από μαραθώνια διαδικασία που κράτησε για περισσότερες από 12 ώρες το δικαστήριο καταδίκασε ως φυσικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας των αστυνομικών τους Ιωάννη Σαββίδη και Ανδρέα Ποφίδη οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι και για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών καθώς και τον Γιώργο Εμερζίδη ως συνεργό για τα ίδια εγκλήματα.
Για τον τέταρτο κατηγορούμενο για την φονική ενέδρα στου Ρέντη, Βιτάλι Τερσενίδη που φυγοδικεί με απόφαση του το δικαστήριο διαχώρισε την δικογραφία προκειμένου να δικαστεί εφόσον συλληφθεί . Οι υπόλοιποι 11 συγκατηγορούμενοι των τεσσάρων καταδικάστηκαν σε ποινές από 2 έως 9 χρόνια για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, οπλοκατοχή κ.ά.

Γκλεζάκος: Ταπείνωσαν τον κυπριακό λαό και τον αφήνουν να χρεοκοπήσει


Πώς σχολιάζει στο NEWS 247 τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο ο καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Μιχάλης Γκλεζάκος. Τι πιστεύει ότι θα συμβεί με τις καταθέσεις στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζει γενναία τη στάση της εκκλησίας και ανόητο το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο



Ως ανόητη χαρακτηρίζει την απόφαση για κούρεμα των καταθέσεων ο καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Μιχάλης Γκλεζάκος.