Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση – Πρόγραμμα



Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος
Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης

Πρόσκληση – Πρόγραμμα

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης.
Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε στις Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μπλόκα με 8.000 τρακτέρ στους Εθνικούς δρόμους


Προ των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της χώρας θέτει η κυβέρνηση τους αγρότες


Μπλόκα με 8.000 τρακτέρ στους Εθνικούς δρόμουςΑμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι αγρότες που έχουν στήσει μπλόκα σε όλη τη χώρα. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα, με κλείσιμο δρόμων και τελωνείων.

Κλειστά παρέμειναν τα Τέμπη από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα κλείσουν και το βράδυ από τις 7 μέχρι τις 9. Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία για την πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στην Θεσσαλονίκη.

Τι θα ζητήσει ο Τσίπρας - Τι θα του καταλογίσει ο Μητσοτάκης


Τι θα ζητήσει ο Τσίπρας - Τι θα του καταλογίσει ο Μητσοτάκης

Στη Βουλή μεταφέρεται απόψε η αντιπαράθεση για το ασφαλιστικό σύστημα μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνηση να ζητήσει τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Κατόπιν αυτού, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους από το βήμα της Βουλής, όπου οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν με δεδομένες τις έντονες διαφωνίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Aυτός είναι ο ιδιοκτήτης κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες



Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΥΛΟΥΡΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. το 1959 στη Θεσσαλονίκη.


Ήταν ιδιοκτήτης κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 21-7-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Ενημέρωση & Αγγελίες Ν. Πιερίας