Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Καταγγελίες για μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο Κατερίνης Τι απαντά ο διοικητής Ανέστης Μυστρίδης


Καταγγελίες για μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο ΚατερίνηςΜε μισούς γιατρούς απ΄ όσους είχε το 2009 λειτουργεί το νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ οι «τραγικές ελλείψεις προσωπικού» έχουν ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων του νομού, οι οποίοι αναγκάζονται να προσφεύγουν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τα παραπάνω καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ στην Κατερίνη, στην οποία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας Νίκος Κωστόπουλος και ο αναπληρωτής Γραμματέας, ιατρός Γρηγόρης Λέων. Σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας, από τους 110 γιατρούς, που υπήρχαν στο νοσοκομείο το 2009, σήμερα έχουν μείνει μόνο 55. Ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Παναγιώτης Ταρενίδης, ανέφερε ότι: «οι ελλείψεις στο νοσοκομείο Κατερίνης είναι τεράστιες και πολλά περιστατικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο, διακομίζονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης».

Survivor: Οι Διάσημοι έμειναν... «Εκείνος κι Εκείνη» - Σπίτι του και ο Χρανιώτης


Survivor: Οι Διάσημοι έμειναν... «Εκείνος κι Εκείνη» - Σπίτι του και ο ΧρανιώτηςΚατώτεροι των περιστάσεων ως σύνολο οι Κόκκινοι, την ώρα που οι Μαχητές παρέδωσαν μαθήματα ομαδικότητας και αλληλεγγύης - Έσπασε το δάκτυλό του ο Αναγνωστόπουλος - Μόνος εναντίον όλων θα παίζει πλέον ο Αγγελόπουλος και η Βαλαβάνη κόντρα στην Σάρα

Το καλοκαίρι ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ: ΧΑΛΑΕΙ πάλι ο καιρός! Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις νυχτερινές ώρες έως και το ξημέρωμα τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στο Βόρειο, στο Βορειοανατολικό και στο Δυτικό Αιγαίο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ανατολικής Θεσσαλίας και στην Εύβοια. Τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα και εντονότερα πάνω από τη θάλασσα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.

Εσωτερικό έγγραφο ΕΛ.ΑΣ.: Υπήρχε εντολή για ελέγχους στο Μενίδι από το 2014 Πηγή: Εσωτερικό έγγραφο ΕΛ.ΑΣ.: Υπήρχε εντολή για ελέγχους στο Μενίδι από το 2014

Φωτογραφία: EurokinissiΜέρα με τη μέρα αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η αδράνεια που έχει δείξει η πολιτεία στο... άβατο του Μενιδίου τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με έγγραφο που έχει στην διάθεσή της η εφημερίδα «Καθημερινή» από τις 24 Νοεμβρίου του 2014 υπάρχει εσωτερικό έγγραφο με την ένδειξη «επείγον» με το οποίο ζητείται από υπηρεσίες της αστυνομίας η «αναπροσαρμογή - βελτίωση του εφαρμοζόμενου σχεδίου δράσης» για την εγκληματικότητα στην περιοχή Αυλίζα Αχαρνών.

Ευ. Λέκκας: «Ο σεισμός στη Λέσβο προκάλεσε τσουνάμι 40 εκ., το οποίο "είναι παρατηρήσιμο"»


Ευ. Λέκκας: «Ο σεισμός στη Λέσβο προκάλεσε τσουνάμι 40 εκ., το οποίο "είναι παρατηρήσιμο"». Για τσουνάμι, «ισχνών, βέβαια τάσεων, το οποίο είναι παρατηρήσιμο», μέσου κυματισμού 40 εκατοστών, που προκλήθηκε από τον προχθεσινό σεισμό στη Λέσβο, μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Λονδίνο: Ο «Πύργος της Κολάσεως» έγινε παγίδα θανάτου σε 15 λεπτά


Δώδεκα οι νεκροί, 78 οι τραυματίες - Εκατοντάδες οι αγνοούμενοι - Βρετανικά ΜΜΕ «δείχνουν» την επένδυση που χρησιμοποιήθηκε στην ανακαίνιση του 2016 - Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί. Ακόμη μια τραγωδία έμελλε να ζήσει η πολύπαθη τον τελευταίο καιρό Βρετανία. Αυτή τη φορά ευθύνεται μια πυρκαγιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία στον Grenfell Tower, ή τον «Πύργο της Κολάσεως», όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται πλέον, στο δυτικό Λονδίνο. Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις αρχές να υποστηρίζουν πως ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί καθώς, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δεν αναμένεται να βρεθούν άλλοι επιζώντες, ενώ πολλοί είναι αγνοούμενοι.

Έμενε στον 23ο όροφο του κτηρίου Συγκλονιστικό: Εγκλωβισμένη στον πύργο Γκρένφελ μεταδίδει μέσω Facebook ενώ η φωτιά καίει έξω από το διαμέρισμά της


Είναι άγνωστο αν η 30χρονη Ράνια Ίμπραμ είναι ζωντανή ή αν περιλαμβάνεται στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς


Συγκλονιστικό: Εγκλωβισμένη στον πύργο Γκρένφελ μεταδίδει μέσω Facebook ενώ η φωτιά καίει έξω από το διαμέρισμά τηςΆλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τις στιγμές αγωνίας που έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα στον πύργο Γκρένφελ κοντά στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο έφερε στη δημοσιότητα το Sky News.

Πρόκειται για ένα βίντεο που μετέδωσε μέσω Facebook η 30χρονη Ράνια Ίμπραμ για την οποία είναι άγνωστο αν είναι ζωντανή ή αν συμπεριλαμβάνεται στους αγνοούμενους και τα θύματα από τη φονική φωτιά στο Λονδίνο.