Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης

Το ΚΑΠΗ Κατερίνης και το ΙΚΑ Κατερίνης επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης
με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Χρήστο Καραφουλίδη. Συνομίλησε με τους πολίτες και με
τους εργαζομένους οι οποίοι του ευχήθηκαν καλη επιτυχία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
του ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου

στις 8μμ

……………………………………………

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΜΑΖΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ογκώδης συγκέντρωση στην ομιλία του Βαγγέλη Πολύζου στο Αιγίνιο

"Με μια πολυπληθής συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία Αιγινίου συνεχίστηκε χθες ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ευάγγελου Πολύζου. Από το Αιγίνιο η κοινωνία έστειλε προμήνυμα νίκης για της δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. 
Ο υποψήφιος Δήμρχος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό ενεργειών που πρόκειται να προχωρήσει μόλις αναλάβει την διοίκηση του νέου Δήμου. Τόνισε ότι το Αιγίνιο θα αποτελέσει έδρα και εστία ανάπτυξης της Βόρειας Πιερίας, με το ΒΙ.ΠΑ και την ανάπτυξη του εμπορίου. Υποστήριξε την ανάγκη αναδιοργάνωσης της ύδρευσης και της αποχέτευσης με νέα μηχανήματα στον βιολογικό καθαρισμό λυμάτων και την αντικατάσταση παλαιών σωληνώσεων στο σύστημα ύδρευσης.Με έντονο ύφος τόνισε ότι το ΚΑΤ Αιγινίου θα γίνει και ότι κανείς δεν θα τολμήσει να αλλάξει την τοποθεσία του γιατί θα βρουν σθεναρή αντίσταση.

Κεντρική ομιλία του Λάκη Παπαϊωάννου στην ΕΚΑΒΗ


Στην κατάμεστη αίθουσα του Καφέ της Εκάβης παρέθεσε την κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάκης Παπαϊωάννου το απόγευμα της Τετάρτης. Άνθρωποι κυρίως του αθλητισμού, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων του Νομού, μεταξύ αυτών του Πιερικού και της ΑΕ Ποντίων, ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού, πολλοί από τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες  του αλλά και πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση που μετατράπηκε σε μία αθλητική γιορτή.

Εκατοντάδες πολίτες έστειλαν μήνυμα νίκης του Θανάση Τσιφοδήμου από την Καρίτσα:


Εκατοντάδες πολίτες έστειλαν μήνυμα νίκης του Θανάση Τσιφοδήμου από την Καρίτσα:

 

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ

 

Μια μεγάλη πλειοψηφική αγκαλιά δημιουργήθηκε εχθές στην κεντρική πλατεία της Καρίτσας, όπου εκατοντάδες πολίτες απ’ όλες τις κοινωνικές διαστρωματώσεις, δημότες που προέρχονται απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους και κάτοικοι από κάθε μετερίζι δήλωσαν «παρών» στο κάλεσμα νίκης του Δημάρχου Λιτοχώρου και υποψηφίου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Θανάση Τσιφοδήμου. «Η Καρίτσα δείχνει τη νίκη – Κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Τσιφοδήμος ξεκινώντας την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Ο Θανάσης Τσιφοδήμος επανέλαβε την τοποθέτησή του για την τάση των κοινωνιών από το 1998 κιόλας και το σχέδιο «Καποδίστριας» όταν είπε: Είμαι μπροστά σας, σήμερα εδώ στην Καρίτσα,  μπροστά σε ανθρώπους με τους οποίους προσωπικά εγώ ,αλλά και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μου θέλαμε να είμαστε, όχι μόνο φίλοι αλλά και  συνδημότες, από την  πρώτη κιόλας αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση του Καποδίστρια το 1998. Γνωρίζετε όμως, ότι κάποιοι  δεν επέτρεψαν αυτήν την εξέλιξη, κάποιοι, που σήμερα είναι φανατικοί υπέρμαχοί της και  θέλουν να την υπηρετήσουν.
Το Λιτόχωρο, ήθελε από τότε την διοικητική ένωση με τους γειτονικούς δήμους. Ήθελε να είναι μαζί με ανθρώπους με τους οποίους  ζούσαμε και   δουλέψαμε μαζί . Δεν ξεχνούμε  ποτέ ότι πολλοί επαγγελματίες του Λιτοχώρου, έφαγαν ψωμί στην Καρίτσα.
Και τότε λοιπόν, υπήρχαν «ψυχές και άνθρωποι» που ήθελαν να ενωθούν,  όχι μόνο στα λόγια όπως  σήμερα  διακηρύσσεται , αλλά και στην πράξη.  Αν τότε αυτό  συνέβαινε, σήμερα για όλους θα ήταν καλύτερα.
Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα, αυτοί που τότε εμπόδισαν την ένωση, αυτοί που τότε, ενώ μπορούσαν δεν ήθελαν να είμαστε μαζί. Και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους για εκείνη τους την απόφαση. Για να μην πω ότι πρέπει να ζητήσουν και συγγνώμη.

«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»



Οι πολίτες του νέου Δήμου Κατερίνης έδωσαν το σύνθημα για την αλλαγή από την Πλατεία Ελευθερίας

Νίκος Μηλιώτης: «Θέλουμε Ανάπτυξη και Ευημερία για όλους. Ισότητα, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία! Ισχυρό Δήμο σε γερά Θεμέλια!»

Την κεντρική του ομιλία έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, μπροστά σε μεγάλο πλήθος δημοτών, στην Πλατεία Ελευθερίας. Μπροστά σε ένα ακροατήριο με παλμό και ενθουσιασμό, ο κ. Μηλιώτης έθεσε τους άξονες του προγράμματός του, τονίζοντας ότι ο νέος Δήμος Κατερίνης και οι πολίτες του αξίζουν το καλύτερο και σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα τους παρέχονται σήμερα.
Στην ομιλία του, ο κ. Μηλιώτης αναφέρθηκε στην αρνητική πραγματικότητα που ζουν σήμερα οι πολίτες της Κατερίνης και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει «μια Δημοτική Αρχή που ξέρει τι κάνει, πώς να το κάνει και κυρίως γιατί το κάνει», ώστε να οδηγήσει σε Ανάπτυξη και Ευημερία. «Από την Κυριακή, θα έχουμε νέα δημοτική αρχή. Αυτή θα είναι η δικιά μας συμπολιτεία. Η συμπολιτεία όλων των δημοτών που γεννήθηκε μέσα από τις καρδιές μας και τραβά μπροστά. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα».

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ


Σε λίγες ημέρες οι πολίτες της Πιερίας θα βρεθούν μπροστά στην κάλπη προκειμένου να εκλέξουν τους καλύτερους, τους ικανότερους για τον τόπο μας, την Πιερία, τη Μακεδονία.
Σε μια πολιτική και κυρίως οικονομική συγκυρία που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, το μήνυμα των εκλογών της Αυτοδιοίκησης οφείλει να είναι ελπιδοφόρο.
Είναι απαίτηση των καιρών οι νέοι να βγουν μπροστά αλλά και επιτακτική ανάγκη να είναι  δημιουργική η συμμετοχή τους στην επίλυση των προβλημάτων, στην εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών.
Ο Νίκος Μακρίδης, γνωστός σε όλους μας για τους αγώνες του στην ΟΝΝΕΔ και τη μαχητικότητά του, είναι ένας από αυτούς τους νέους που θέλουν να «βγουν μπροστά».
Σας καλώ λοιπόν και εγώ να προσέλθουμε δυναμικά στις κάλπες και να δώσουμε το μήνυμα ότι οι νέοι είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.


Ψηφίζουμε, νέους ανθρώπους με οράματα που συμπίπτουν με τα δικά μας. Ψηφίζουμε ανθρώπους που είμαστε σίγουροι ότι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι πάλι δίπλα μας για να αφουγκραστούν τις ανάγκες μας.
Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε Νίκο Μακρίδη για περιφερειακό σύμβουλο Ν. Πιερίας.



Με εκτίμηση,
Κεραμιδιώτου Χριστίνα
Μέλος Δημ. Το. Ν.Δ. Κατερίνης

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Με κόκκινα γαρύφαλλα έγινε δεκτός στον Κούκο ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος.

Με κόκκινα γαρύφαλλα έγινε δεκτός στον Κούκο
ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος.

       Περιοδεία με συγκεντρώσεις στα καφενεία της Σεβαστής και του Κούκου ο υποψήφιος δήμαρχος με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος.
Στις συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή των κατοίκων και όχι με μεταφερόμενους δημότες άλλων περιοχών,  ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ανέλυσε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του για τη ανάγκη συμμετοχής των δημοτών αλλά και διαφάνειας στη διοίκηση του Δήμου.
Υπενθύμισε τους κοινούς αγώνες για το χοιροτροφική μονάδα στη Σεβαστή, για την απομάκρυνση της κεραίας, για τα στραγγίδια του ΧΥΤΑ, ενώ άκουσε με προσοχή το πρόβλημα που δημιουργείται από την καύση πετροβάμβακα σε μονάδα της περιοχής. Υπενθύμισε πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την απαγόρευση λειτουργίας λειτουργίας χαμηλής  όχλησης  μονάδων εγγύτερα των 500 μέτρων Οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων.
 

Θανάσης Τσιφοδήμος «Πρόεδρε από ‘δω πάμε για το Δήμο Δίου – Ολύμπου!»

Ο Δήμαρχος Λιτοχώρου και υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Θανάσης Τσιφοδήμος υποδέχεται μαζί με το Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίουτον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη νότια Πιερία για το παγκόσμιο συνέδριο των παμμακεδονικών ενώσεων που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο.

ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ.
ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΔΙΨΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
'ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ'
ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωϊ στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Μάκης Γιαλένιος

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωϊ στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Μάκης Γιαλένιος  στα γραφεία της  για να δώσει απάντηση  στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, λέγοντας ότι το παράδοξο είναι ότι ανέλαβε ο κεντρικός μηχανισμός του  ΠΑΣΟΚ να κάνει επίθεση στο πρόσωπο του Π. Ψωμιάδη και ότι αυτό δείχνει έντονο πανικό.
Σε ότι αφορά στα 45αρια έργα δήλωσε:``δεν είναι απευθείας ανάθεση αλλά με πρόχειρους διαγωνισμούς και μάλιστα με τη νομοθεσία που θέσπισε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το 1985 και δεν ξεπερνούν το 5% των συνολικών έργων που έγιναν στο Ν. Θεσσαλονίκης΄΄.
Αναφέρθηκε και στο θέμα της λίμνης Κορώνειας λέγοντας ότι ``το 2003 που ανέλαβε ο κ. Ψωμιάδης δεν υπήρχε νερό ενώ σήμερα υπάρχει΄΄.
Επίσης τόνισε πως οι διπλοβάρδιες στα σχολεία της Θεσσαλονίκης  ήταν στο 38% και τώρα είναι στο 10%  .
Κλείνοντας είπε πως η Μακεδονία χρειάζεται έναν περιφερειάρχη που να διεκδικεί, να μη κρύβει τα λόγια του και την επόμενη ημέρα να είναι δίπλα στους πολίτες με ανοιχτή την πόρτα. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η Σοφία Μαυρίδου στη λαική βιολογικών προιόντων

Τη λαική βιολογικών προιόντων επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου με το συνδυασμό «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία» του Παναγιώτη Ψωμιάδη και συνομίλησε με βιοκαλλιεργητές και καταναλώτες.

Η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας, ενημέρωσε το κοινό για τα οφέλη της χορτοφαγίας και πρόσφερε σχετικά εδέσματα. «Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης είναι άξια συγχαρητηρίων για όλα όσα πετυχαίνει. Κυρίως για το σθένος με το οποίο προασπίζεται τα πιστεύω της και τη δυναμική της στην προάσπιση του κοινού συμφέροντος. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει σεβασμός απέναντι στο περιβάλλον και κατά συνέπεια στην υγεία των πολιτών. Οι βιολογικές καλλιέργειες το εξασφαλίζουν αυτό και γι αυτό κερδίζουν έδαφος», σημείωσε η κα Μαυρίδου.

Παλικάρι ο Θανάσης

Παλικάρι αποδείχτηκε μία ακόμη φορά ο
«καλός μας άνθρωπος»
Θανάσης Βέγγος,
ο οποίος ξεπέρασε τη σοβαρή λοίμωξη που είχε στο αναπνευστικό μετά τη χειρουργική επέμβαση
στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι η λοίμωξη είχε υποχωρήσει, ενώ ο οργανισμός του ολοένα και δυνάμωνε. Ετσι, αποφασίστηκε να βγει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, και να μεταφερθεί σε δωμάτιο νοσηλείας του νοσοκομείου.

espressonews.gr

Βόμβα οι νέοι λαμπτήρες

Βλάβες στον εγκέφαλο, καρκινογενέσεις, τύφλωση και προβλήματα στο συκώτι μπορεί να προκαλέσει ο υδράργυρος που περιέχουν οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.


Όλα αυτά μπορεί να συμβούν εν αγνοία των καταναλωτών, αν η λάμπα σπάσει, αφού η ποσότητα των 5mg υδραργύρου που περιέχει θεωρείται άκρως επικίνδυνη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Χάκαραν το site του μουσείου της Ακρόπολης!

Τούρκος Hacker χτύπησε το site του μουσείου της Ακρόπολης με το όνομα Kabus αναρτώντας σχετικό μύνημα και τη σημαία της Τουρκίας.



http://acropolisofathens.gr/

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στο ΙΚΑ

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στο ΙΚΑ

ΙΚΑ, ηλεκτρονική συνταγογράφηση  Πανελλαδική εφαρμογή για όλους τους ασφαλισμένους

Από την 1η Δεκεμβρίου 2010 ξεκινά και στο ΙΚΑ η εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε ο διοικητής του Ταμείου κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Στην εγκύκλιο αναφέρονται τα εξής:

«Το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, σε συνέχεια του έργου της Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών που αφορά

ALFA ROMEO ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Kόκκινο ALFA ROMEO εξετράπη της πορείας του πριν από λίγο (19:30) στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Δίου στο ύψος της επιχείρησης ``Οικολογική Ολύμπου΄΄ έξω από τη Ν. Εφεσο. Αιτία τα ``μεγάλα `` φώτα αντίθετα διερχόμενου αυτ/του, χωρίς τραυματίες.

Σήμερα το απόγευμα ώρα 19:00 στην ΕΚΑΒΗ - Σχολή Γονέων ,ο Αγιορείτης Μοναχός π.Ακάκιος Καυσοκαλυβίτης

Σήμερα 1/11/2010 και ώρα 19:00 στην ΕΚΑΒΗ ο επόμενος καλεσμένος της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Θα είναι ο Αγιορείτης Μοναχός π.Ακάκιος Καυσοκαλυβίτης.

Θα μας μιλήσει για τον γέροντά του τον π.Πορφύριο

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: Μιχάλης Τρεμόπουλος Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: Μιχάλης Ντελής

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Πιερίας
«Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μέσα στην κρίση, έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για μια άλλη προοπτική, ποιοτική, οικολογική και αλληλέγγυα. Η εμπειρία μου από τη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μας ανοίγει άλλους ορίζοντες και για τη νέα αιρετή Περιφέρεια. Για να μπορέσουμε όμως να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας, θα πρέπει να εμποδίσουμε το απαράδεκτο μοντέλο κακοδιοίκησης Ψωμιάδη, που γνώρισαν καλά οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, να επεκταθεί σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία».
Δήλωση του Μιχάλη Τρεμόπουλου


Η Πιερία, νομός του Ολύμπου και των Πιερίων, της ακτογραμμής των 100 χιλιομέτρων, έχει ανάγκη από μια αειφόρο ανάπτυξη.

«Με τα παιδιά στον Όλυμπο»

Ήταν μια πανέμορφη, ηλιόλουστη μέρα. Μια μικρή παρέα, οικογένειες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στην παλιά Σκοτίνα, στο «Πάνθεον». Καλεσμένα τα παιδιά από το Νίκο Καραγιαννίδη και την Πόπη Γκανά, συντονιστές

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Βαγγέλη Λαγδάρη στα Ρυάκια

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν, το βράδυ του Σαββάτου,  οι κάτοικοι των Ρυακιών στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Ενωτικής Πορείας».
            «Η απόφασή μας να ασχοληθούμε με τα δημόσια πράγματα, τόσο η δική μου όσο και όλων των συναδέλφων μου, που κοσμούν το συνδυασμό μας ως επίλεκτα και δραστήρια μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, δεν είναι μια παρόρμηση της στιγμής, που υπαγορεύεται από μικρόψυχους πολιτικούς υπολογισμούς και κομματικές λογικές· ούτε πηγάζει από κάποια ματαιόδοξη επιθυμία άσκησης εξουσίας, μια και οι θέσεις αυτές είναι ή πρέπει να είναι υπηρεσία προς τους συνδημότες μας και προσφορά προς τον τόπο μας, όπου ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και χτίζουμε τα όνειρά μας.
           

Πλήθος κόσμου στην έναρξη των Αικατερινείων στην Αστική Σχολή

«ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ




Δημιουργίες του Χαράλαμπου Τερζόπουλου, παρουσιάζονται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Αστική Σχολή. Τα εγκαίνια της έκθεσης που φέρει το γενικό τίτλο «Εικαστικοί Διάλογοι», αποτέλεσαν την επίσημη πρεμιέρα των φετινών Αικατερινείων.

Στην εκδήλωση - η έναρξη της οποίας έγινε από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπο Καρατζόγλου - παρέστησαν ο Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Αγαθόνικος, ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών- φορέων και πλήθος κόσμου.