Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Εντολή της Δικαιοσύνης να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδεραστή


Επίσης, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου διερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς υπάλληλους που είχαν καταχωρήσει την προηγούμενη δικογραφία για βιασμό από τον ίδιο δράστη μαζί με εκείνες που αφορούν άγνωστους

Εξαφανίστηκε 14χρονη από τα Καμίνια


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές η εξαφάνιση μίας 14χρονης κοπέλας από την περιοχή των Καμινίων, στις 3 Μαρτίου.


Εξαφανίστηκε 14χρονη από τα ΚαμίνιαΕιδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση Amber Alert, στς 3 Μαρτίου 2015 στις 13:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Καμινίων, η Βάγια Χ., 14 ετών.
Η Βάγια έχει κόκκινα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,52 μ. και βάρος 50 κιλά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν, μαύρη ζακέτα με κουκούλα, μαύρα μποτάκια και σχολική τσάντα μαύρου-ροζ χρώματος.
Η οικογένεια της Βάγιας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

Διάλογοι - σοκ με τον παιδόφιλο: Είμαι αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια


Πώς προσπαθούσε να ξεγελάσει τους ανήλικους - Μέσα στο «βαν της φρίκης» ικανοποιούσε τις άρρωστες ορέξεις του - Είχε κουρέψει και βιάσει 14χρονη όμως δεν υπήρχε εντολή Εισαγγελέα ώστε να συλληφθεί

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου παιδόφιλου από το Περιστέρι που αποπλανούσε ανήλικα αγόρια μέσω Διαδικτύου.



Ο παιδόφιλος συνελήφθη επ' αυτοφόρω τη Δευτέρα την ώρα που προσπαθούσε να βάλει στο φορτηγάκι του ένα 13χρονο αγόρι με σκοπό να το βιάσει.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις και διάλογοι με τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως τους ανατραχιαστικούς διαλόγους που είχε ο παιδόφιλος με ένα 12χρονο αγόρι από τα Πετράλωνα μέσω Διαδικτύου:

Ιταλία: Σε 439 oι διασωθέντες, 10 οι νεκροί από το νέο ναυτικό δυστύχημα Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/276601/italia-se-439-oi-diasothedes-10-oi-nekroi-apo-to-neo-nautiko-dustuhima-/#ixzz3TPqhsWEy Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, οι ιταλικές αρχές κατάφεραν να σώσουν πάνω από χίλιους μετανάστες

Στους 439 ανέρχεται ο αριθμός των διασωθέντων, ενώ οι νεκροί είναι 10 από το νέο ναυάγιο το οποίο σημειώθηκε νότια της Σικελίας. Αιτία της νέας αυτής τραγωδίας, και πάλι, η ανατροπή πλεούμενου στο οποίο επέβαιναν οι μετανάστες.

Οι διασωθέντες μεταφέρονται αυτή την ώρα σε λιμάνι της Σικελίας από το πλοίο "Ντάτιλο" της ιταλικής ακτοφυλακής.

Ντάισελμπλουμ - Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Κέρδισε με υποσχέσεις που δεν μπορεί να υλοποιήσει

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές του δεσμεύσεις... στρώνει το χαλί για το Eurogroup της Δευτέρας ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση. Στο ίδιο πνεύμα και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος μιλώντας σε ισπανική εφημερίδα τονίζει πως οι εκλογές δεν αλλάζουν τις συμφωνίες.

Ντάισελμπλουμ - Γιούνκερ κατά Τσίπρα: Κέρδισε με υποσχέσεις που δεν μπορεί να υλοποιήσει
Μιλώντας στο ολλανδικό κανάλι RTZL, ο επικεφαλής του Eurogroup σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται την προστατευτική ομπρέλα του προγράμματος, αλλά πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη. «Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει πολλά. Θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις», υπογράμμισε.
«Υπάρχει πολλή ρητορική στο εσωτερικό. Κέρδισαν τις εκλογές με πολλές υποσχέσεις τις οποίες δεν έχουν χρήματα να υλοποιήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός αναφερόμενος στην ελληνική κυβέρνηση.

Ν. Βαλαβάνη: Εκτός της διαπραγμάτευσης του Eurogroup οι 100 δόσεις


Την πρόθεσή της να φέρει το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 100 δόσεων ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο εξέφρασε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, η οποία, με δηλώσεις της στο Mega, διαβεβαίωσε ότι το νομοσχέδιο δεν θα τεθεί στη διαπραγμάτευση του Eurogroupτης Δευτέρας.

Όπως είπε η κ. Βαλαβάνη, το νομοσχέδιο είναι σχεδόν έτοιμο και απομένουν μόνο μία – δύο νομοτεχνικές βελτιώσεις. Η αναπληρωτής υπουργός ανέφερε πως δεν πρόκειται για μονομερή ενέργεια, αλλά για νομοσχέδιο που θα έχει δημοσιονομικό όφελος για το κράτος.
Διευκρίνισε επίσης ότι το νομοσχέδιο δεν θα περιλαμβάνει το μέρος που προέβλεπε κούρεμα κεφαλαίου. Σημείωσε πάντως ότι δεν πρόκειται για ήττα της κυβέρνησης, αλλά για παραδοχή ότι πρέπει να εισακουστεί και η γνώμη των επιχειρησιακών παραγόντων του υπουργείου και των ειδικών που εκτιμούσαν ότι δεν ήταν σωστό μέτρο, σε αντίθεση με την ίδια.

Πανούσης: «Δεν ανοίγουν τα κέντρα κράτησης μεταναστών - Καθαίρεση και ΕΔΕ για όποιον υπέγραψε το διάταγμα»

«Δεν ανοίγουν τα κέντρα κράτησης μεταναστών, καθαίρεση και ΕΔΕ για όποιον υπέγραψε το «Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας ή κατασκευασμένα σενάρια τρομοκράτησης των πολιτών; Ό, τι και να είναι αυτή η Ανακοίνωση για τα Κέντρα κράτησης στερείται σοβαρότητας και οποιασδήποτε βάσης αληθείας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπονοώντας προβοκάτσια με το δήθεν άνοιγμα των κέντρων κράτησης μεταναστών.
Πανούσης: «Δεν ανοίγουν τα κέντρα κράτησης μεταναστών - Καθαίρεση και ΕΔΕ για όποιον υπέγραψε το διάταγμα»Νωρίτερα ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτης Γιάννης Πανούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν τις παραιτήσεις αξιωματικών για τη διαταγή που κυκλοφόρησε χθες, σχετικά με απελευθέρωση κρατουμένων μεταναστών από τα Κέντρα Κράτησης, η οποία προκάλεσε "σάλο".
Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, ο κ. Πανούσης δήλωσε ότι είχε άγνοια για τη διαταγή, την οποία ανακάλεσε σήμερα το πρωί και διέταξε έρευνα, ενώ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ζήτησε τις παραιτήσεις των εμπλεκομένων αξιωματικών.