Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με εντολή Βρούτση νέο ΔΣ στο ΕΤΑΑ. Παράνομοι κομματικοί οι διορισμοί λέει το ΤΕΕ


Νέα μέλη εν μέσω προεκλογικής περιόδου στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων


Το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) απέκτησε νέα μέλη στο  ΔΣ, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr η απόφαση πάρθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και φέρει ημερομηνία αποστολής στο Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ, την 30η Δεκεμβρίου 2014.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή Μην τα χάσετε Στυλιανίδης: Όποιος δεν είναι καραμανλικός στη Ν.Δ να το πει κι ας πάει μετά στη βάση Εκλογές 2015 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προτεραιότητα η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Θα κληθούν όλοι να δώσουν εξηγήσεις Εκλογές 2015 Οι οικογενειακές ιστορίες, το football manager και άλλες αντιδράσεις στο νέο σποτ της ΝΔ Εκλογές 2015 Η γεωγραφία της ψήφου. Τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία του ΣΥΡΙΖΑ Εκλογές 2015 Στην τελική ευθεία για τις Εκλογές, μέσα από το πρίσμα των δημοσκοπήσεων Ζαχαρίας Ζούπης Τσίπρας: Θα αφοπλίσουμε όχι την αστυνομία, αλλά όσους έρχονται σε επαφή με τους διαδηλωτές Εκλογές 2015 Ζητήματα που ανακύπτουν από τη διαδικασία των εκλογών και της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας Αντώνης Αργυρός Μηχανή του Χρόνου: Το σχίσμα των Μουσουλμάνων και η πολύνεκρη διαμάχη τους Μηχανή του Χρόνου Στην κορυφή του κόσμου: Ιστορική αναρρίχηση μόνο με τα χέρια τους στο Ελ Καπιτάν Ειδήσεις Αυτά είναι τα 18 κόμματα και οι 4 συνασπισμοί που συμμετέχουν στις εκλογές Εκλογές 2015 Παΐσιος: Τι έλεγε για Πόλη, μουσουλμανικό τόξο και εκλογές. "Η Ιταλία θα έχει νέο Μουσολίνι, η Γερμανία νέο Χίτλερ" Αφιερώματα Δύο νέα σποτ: Ο Σαμαράς εξηγεί κατ' οίκον το ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ Εκλογές 2015 Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός βουλής ΑΝΕΛ και Γιώργος Παπανδρέου Εκλογές 2015 Σύζυγος από την κόλαση. Του έκοψε εις διπλούν τα γεννητικά όργανα γιατί την απάτησε Παράξενα Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας Πολιτική Πώς μας φάνηκε η "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη Media Συνελήφθησαν δύο συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού Κοινωνία Ντοκουμέντο: Πώς διέφυγαν πυροβολώντας οι Κουασί μετά το μακελειό στο Charlie Hebdo. Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Ειδήσεις Έγινε Άγιος ο Γέροντας Παΐσιος Κοινωνία Δήλωση Καραμανλή εν όψει των εκλογών Εκλογές 2015 Βίντεο: Το Λαμπραντόρ που παίρνει μόνο του το λεωφορείο για το πάρκο Παράξενα Αεροφωτογραφίες: Η Μπόκο Χαράμ έχει εξαφανίσει ολόκληρες περιοχές στη Νιγηρία. Σκότωσαν γυναίκα την ώρα που γεννούσε


Δορυφορικές φωτογραφίες της Διεθνούς Αμνηστίας αποκαλύπτουν την έκταση της καταστροφής από τις επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία


Οι αντάρτες της Μπόκο Χαράμ σκότωσαν μία γυναίκα την ώρα που γεννούσε στη διάρκεια της απεχθέστερης ίσως επίθεσης της οργάνωσης την τελευταία εξαετία που δραστηριοποιείται, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία, ενώ δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσεστη δημοσιότητα η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την πόλη Μπάγκα και την Ντορόν Μπάγκα, που βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων, αποκαλύπτουν την κλίμακα της επίθεσης.

Τσίπρας: Θα αφοπλίσουμε όχι την αστυνομία, αλλά όσους έρχονται σε επαφή με τους διαδηλωτές


Διαδικτυακή συνέντευξη εφ' όλης στην Αυγή έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Τι δήλωσε για τους φόρους, το δημόσιο τομέα και τις απολύσεις υπαλλήλων, τον αφοπλισμό της αστυνομίας και τα σενάρια κυβέρνησης συνασπισμού; Διαβάστε δείγμα των ερωτήσεων, αλλά και τα τρολ των αναγνωστών


Τις βασικές προτεραιότητες του κόμματός του ανέπτυξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας, το βράδυ της Τετάρτης, σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter στην πέμπτη διαδικτυακή του συνέντευξη.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προτεραιότητα η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Θα κληθούν όλοι να δώσουν εξηγήσεις


Στοχεύοντας στην απονομή της δικαιοσύνης για μια σειρά από υποθέσεις, τις οποίες στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χαρακτηρίσει σκάνδαλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθήνας, εξηγεί στο NEWS 247 πώς η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει όλες τις πρωτοβουλίες σε κοινοβουλευτικό και νομοθετικό επίπεδο για ζητήματα, όπως η Λίστα Λαγκάρντ, η Siemens, η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Στόχος, σύμφωνα με την κα Κωνσταντοπούλου, είναι όχι μόνο η απόδοση ευθυνών, αλλά και η επιστροφή των χρημάτων στα δημόσια ταμεία

Ελβετικό χαστούκι για δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες. H SNB διέκοψε την ελάχιστη ισοτιμία φράγκου-ευρώ


Η κίνηση της Τράπεζας της Ελβετίας να άρει τη στήριξη της ισοτιμίας του φράγκου έναντι του ευρώ αποτελεί ψυχρολουσία για δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο. Αιφνιδιασμένοι οι αναλυτές


Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προέβη η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας (Swiss National Bank - SNB), ανακοινώνοντας ότι διακόπτει την ελάχιστη συναλλαγματική ισοτιμία του 1,20 ανά ευρώ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εξι τα θύματα του ιού της γρίπης - Στην εντατική 17 ασθενείς


Αύξηση περιστατικών με ύποπτα συμπτώματα-Ποιες οι ομάδες υψηλού κινδύνου


Εξι τα θύματα του ιού της γρίπης - Στην εντατική 17 ασθενείςΑκόμη ένα άτομο προστέθηκε το τελευταίο 24ωρο στη λίστα των θυμάτων από επιπλοκές του ιού της γρίπης, με αποτέλεσμα οι νεκροί να φτάνουν τους έξι.

Από την αρχή της εβδομάδας, οκτώ νέα περιστατικά νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας, μετά από σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να φτάνει τα 17, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Βενιζέλος: Eγγυητικός ο ρόλος του ΠαΣοΚ την επομένη των εκλογών


Βενιζέλος: Eγγυητικός ο ρόλος του ΠαΣοΚ την επομένη των εκλογώνΤον εγγυητικό ρόλο του ΠαΣοΚ - Δημοκρατική Παράταξη την επόμενη ημέρα των εκλογών προέβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Χαλκίδα, αφαιρώντας από την εξίσωση τη ΝΔ. «Οι δημοσκοπήσεις επιμένουν να δείχνουν πως πρώτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην περίπτωση αυτή ο καθένας δεν καταλαβαίνει ότι χρειάζεται ένα αντίβαρο κι ένας εγγυητής, που να μπορεί να προστατεύσει την καθαρή ευρωπαϊκή και ασφαλή πορεία του τόπου; Αυτός είναι το ΠαΣοΚ, η Δημοκρατική Παράταξη», επισήμανε.

Παπανδρέου: Θα είχε χρεοκοπήσει η χώρα αν δεν υπήρχε το Μνημόνιο


Παπανδρέου: Θα είχε χρεοκοπήσει η χώρα αν δεν υπήρχε το ΜνημόνιοΑπαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν έδωσε με τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. 

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι το Μνημόνιο ήταν το αναγκαίο «φάρμακο» για να μην χρεοκοπήσει η χώρα, τονίζοντας πως τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ετών και οι χειρισμοί της κυβέρνησης Καραμανλή οδήγησαν στην κρίση. «Το μνημόνιο το έφεραν οι πολιτικές και όσα κάναμε ή δεν κάναμε» είπε.

Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή την προβολή της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.
Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότηταςΣτην ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη ανέφερε: «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας».
«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας» τονίζει η ανακοίνωση.

Sueddeutsche Zeitung: Βερολίνο, Παρίσι και Βρυξέλλες προετοιμάζονται για αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης


Sueddeutsche Zeitung: Βερολίνο, Παρίσι και Βρυξέλλες προετοιμάζονται για αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης«Αν ο Τσίπρας καταφέρει πράγματι να κερδίσει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και να δημιουργήσει κυβερνητικό συνασπισμό, στην Ευρώπη θα γίνουν σκληρές διαπραγματεύσεις», σχολιάζει


«Ο Τσίπρας επιδιώκει εγγύτητα με τις ευρωχώρες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της «Sueddeutsche Zeitung», στο οποίο αναφέρεται ότι το Βερολίνο, το Παρίσι και οι Βρυξέλλες προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αλλαγής στην κυβέρνηση της Ελλάδας, ενώ το φαβορί των εκλογών, Αλέξης Τσίπρας, αναζητεί επαφές με τις χώρες της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τις ανεπίσημες επαφές με τη γερμανική κυβέρνηση έχει αναλάβει ο υφυπουργός Εργασίας Γιέργκ Ασμουσεν.

Κώστας Καραμανλής: Στήριξη της ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών

Κώστας Καραμανλής: Στήριξη της ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών«Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός

«Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο» επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καλώντας τους πολίτες σε πανστρατιά με τη ΝΔ. 

Αντ. Σαμαράς: Θα επιστρέψουμε τα χρήματα στον ισπανικό λαό


  Στις άριστες σχέσεις Ελλάδας και Ισπανίας καθώς και στην έμπρακτη, όπως είπε, αλληλεγγύη του ισπανικού λαού προς τον ελληνικό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ισπανό ομόλογό του.Εξάλλου, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «ανοησίες» το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για κούρεμα του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας ότι η βοήθεια που έδωσαν οι ευρωπαϊκοί λαοί στον ελληνικό διέπεται από κανόνες.

Αυτός είναι ο απότακτος ΕΚΑΜίτης συνεργός του Ξηρού


Αυτός είναι ο απότακτος ΕΚΑΜίτης συνεργός του ΞηρούΟ Χρήστος Πατουχέας είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Καλαμάτα. 
Ο απότακτος αστυνομικός που είχε υπηρετήσει στα ΕΚΑΜ είχε μιλήσει στο ΕΘΝΟΣ τον Σεπτέμβριο του 2011, υποστηρίζοντας ότι επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του μετά την «συνταξιοδότησή» του από τα ΕΚΑΜ.

Ενημέρωση & Αγγελίες Ν. Πιερίας