Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Προσκλήσεις για να παραστούν στην κρίσμη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης

Λαγκάρντ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ προσκλήθηκαν στη σύνοδο της ΔευτέραςΠροσκλήσεις για να παραστούν στην κρίσμη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης την ερχόμενη Δευτέρα για το ελληνικό ζήτημα έστειλε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, στους επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Eurogroup, λίγη ώρα αφότου απηύθυνε το αυστηρό τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, λέγοντας «συμβιβασμός ή χρεοκοπία».

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.Τουσκ γνωστοποίησε ότι είχε ήδη από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής συνομιλήσει τηλεφωνικά με την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Μάριο Ντράγκι και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, με σκοπό την προετοιμασία της συνόδου. Λίγη ώρα αργότερα, με νεώτερο tweet, επιβεβαίωσε ότι τους έστειλε τις προσκλήσεις για να παραστούν στη σύνοδο που θα ξεκινήσει στις 7 ώρα Ελλάδας την ερχόμενη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

Η πρόταση του ΟΠΑΠ έφερε αμηχανία και προβληματισμό στη Σούπερ Λιγκ

Η πρόταση του ΟΠΑΠ έφερε αμηχανία και προβληματισμό στη Σούπερ Λιγκ

Εντύπωση και μάλιστα αρνητική έχει προκαλέσει στους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ η πρόταση χορηγίας που πρότεινε ο ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες οργανισμός προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για την χορηγία του πρωταθλήματος και άλλα 11 εκατομμύρια για τις διαφημίσεις στις φανέλες των 16 ομάδων.

Μεγάλη διαδήλωση στο Παρίσι υπέρ της Ελλάδας. 'Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει. Αντιστεκόμαστε'


Ραντεβού γύρω από το μετρό «Στάλινγκραντ» με πορεία προς το κέντρο και κατάληξη στην πλατεία Δημοκρατίας (Republique) έχουν δώσει πολλές οργανώσεις με σκοπό να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας

«Ελλάδα, Γαλλία, Ευρώπη: Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει... Αντιστεκόμαστε» είναι το σύνθημα- κάλεσμα για τη σημερινή διαδήλωση στο Παρίσι, υπέρ της Ελλάδας.

Σατανιστές Παλλήνης. Μαργέτη: Εγώ και τα παιδιά μου ζούμε με 300 ευρώ

Aσφαλιστικά μέτρα εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της κατέθεσε η πρώην σατανίστρια της Παλλήνης Δήμητρα Μαργέτη. Ζω την αληθινή κόλαση, λέει
Είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών, στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε και πάλι η "σατανίστρια της Παλλήνης" Δήμητρα Μαργέτη. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή της για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, η 38χρονη σήμερα, μητέρα δύο παιδιών, ζει όπως λέει την αληθινή κόλαση. Σύμφωνα με την Espresso, η 38χρονη προσέφυγε στο πρωτοδικείο της Αθήνας και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της, για τη διατροφή των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών.

Φάκελος Bild: Το προφίλ της ναυαρχίδας του κίτρινου Τύπου. Γιατί 'στολίζει' την Ελλάδα

"Για να κυβερνήσεις, χρειάζεσαι μόνο τη Bild και την τηλεόραση". Ο μηχανισμός λειτουργίας της γερμανικής εφημερίδας που καταφέρνει ακόμα να επηρεάζει σε αισθητό βαθμό την κοινή γνώμη της χώρας της. Ο ρόλος και η λειτουργία της, η ιστορία και το μέλλον της εν μέσω ελληνικής κρίσης. Πώς βγήκε το "κανείς δεν πιέζει την Bild, μόνο εκείνη πιέζει"
Αν αναρωτιέστε σχετικά με το κατά πόσο υπάρχει ακόμη εφημερίδα που ζει από τα φύλλα που πουλάει στα περίπτερα, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη γερμανική Bild και στον τρόπο που καταφέρνει να επιβιώνει από τη γέννηση της το 1952, μέχρι σήμερα.

Χόνδρος: Εννοείται ότι θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι τράπεζες


Μέχρι τώρα οι δανειστές ζητούν μόνο περικοπές και λιτότητα. Έτσι όμως η Ελλάδα δεν θα ορθοποδήσει, τονίζει ο Γ. Χόνδρος στην γερμανική ραδιοφωνία και εμφανίζεται βέβαιος ότι τη Δευτέρα οι τράπεζες θα ανοίξουν κανονικά

«Οι θεσμοί ζητούν περικοπές στους συνταξιούχους και στην οικονομία που δεν αντέχουν άλλα μέτρα», δηλώνει ο Γιώργος Χόνδρος μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Deutschlandfunk (DLF) αναφερόμενος στις προτάσεις των δανειστών για περαιτέρω περικοπές των συνάξεων και την αύξηση του ΦΠΑ. Στο ερώτημα για το αν θα ανοίξουν τη Δευτέρα οι τράπεζες απαντά με τον πλέον σαφή τρόπο.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 19:30 μ.μ. ο Νίκος Λυγερός.στο ξενοδοχείο “ΟΛΥΜΠΟΣ”

Διάλεξη με θέμα τον στρατηγικό τουρισμό πρόκειται να δώσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 19:30 μ.μ. ο μαθηματικός και στρατηγικός αναλυτικός Νίκος Λυγερός.στο ξενοδοχείο “ΟΛΥΜΠΟΣ” στον Πλαταμώνα. Ο Ν. Λυγερός είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες, που χαρακτηρίζεται από τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης του, αφού είναι ένας “από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο”. Με την τουριστική περίοδο να βρίσκεται στην αρχή της, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία επαναπροσδιορισμού των βασικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, καθώς και του τρόπου ανάπτυξής τους, για τα οποία σίγουρα ο κ. Λυγερός θα έχει πολλά να πει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι του Δήμου Δίου-Ολύμπου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας παρουσιάζοντας μια συνοπτική απεικόνιση των προγραμμάτων και των οραμάτων τους για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, που αποτελεί ένα από τα ομορφότερα σημεία του τόπου μας. Το ξενοδοχείο “ΟΛΥΜΠΟΣ” βρίσκεται επί της οδού Φρουρίου 18, στο ύψος της Βίλας Μοσκώφ.