Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012


Αποκριάτικο ξεφάντωμα
στο ξενοδοχείο 
Mediterranean Village & Spa


Η καρδιά του καρναβαλιού, της πιο διασκεδαστικής γιορτής του χρόνου, χτυπά και φέτος στον πλέον κοσμοπολίτικο προορισμό, στο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης. Ζήστε την πολυτέλεια και την αποκριάτικη ατμόσφαιρά του  και συνδυάστε τη διαμονή σας, το τριήμερο των Αποκριών, με τη συμμετοχή σας στο γλέντι και τις ατελείωτες γιορτινές εκδηλώσεις.
Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Βar  Captains: Το απόγευμα flash back με καντάδες με το πιάνο του Φώτη Σταυρίδη και το βράδυ συναυλία σε ρυθμούς Disco & Latin με το καλλιτεχνικό σχήμα του ξενοδοχείου με ερμηνευτές τους Φιλιώ Σέρβου, Θοδωρή Φωκά και Δημήτρη Δριστά.
Εστιατόριο  ΕΡΑΤΩ: Αποκριάτικος χορός  μασκέ με τους ξέφρενους ρυθμούς του DJ μας.
Αίθουσα εκδηλώσεων ΑPOLLO: Λαϊκό ξεφάντωμα με την ορχήστρα του Νίκου Πατρή.



Kυριακή 26 Φεβρουαρίου
Αίθουσα εκδηλώσεων Αpollo: Η Σόφη Ζανίνου με το μοναδικό εκρηκτικό ταπεραμέντο της  σε μια μαγική μουσική παράσταση. Μαζί της η ορχήστρα του Νίκου Πατρή.
Εστιατόριο ΕΡΑΤΩ:  Γλέντι  με την λαϊκή ορχήστρα του ξενοδοχείου.
Βar Captains: Μουσική βραδιά με αποκριάτικο ρυθμό με το καλλιτεχνικό σχήμα του ξενοδοχείου με ερμηνευτές τους Φιλιώ Σέρβου, Θοδωρή Φωκά και Δημήτρη Δριστά.
 Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels, κ. Βασίλης Δήμου, κατά την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος, δήλωσε: «Οι αποκριάτικες νότες άρχισαν ήδη να παρασύρουν στο ρυθμό τους τα ξενοδοχεία Mediterranean. Προσκαλoύμε  μικρούς και μεγάλους να  περάσουν τις Απόκριες φορώντας τις μάσκες τους και το αποκριάτικο τους  ένδυμα όπως επιβάλλουν οι μέρες και με έντονη καρναβαλική διάθεση, να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να απολαύσουν τη φιλοξενία μας. Ελάτε να θυμηθούμε ότι οι αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι εκδηλώσεις χαράς, κεφιού και κάθε ηλικίας!»   

Δεν υπάρχουν σχόλια: