Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Προσέλαβε έναν Έλληνα


http://hireagreek.com
Η Ελλάδα σήμερα παγιδευμένοι σε ιστορικά φοβερό οικονομικές συνθήκες. Υπήρξαν πολλές πρωτοβουλίες για να προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που υποφέρει λόγω των βολών, αυξήσεις φόρων και συνεχώς επιδεινούμενη ποιότητα της ζωής.
Ενώ η αποστολή χρημάτων στους συγγενείς σας, το άνοιγμα λογαριασμών για να μαζέψουν χρήματα για να καλύψει μια μικροσκοπική τρύπα του ελληνικού χρέους, ίσως και φέρνοντας δύο ή τρεις φίλους πάνω από την Αμερική, τον Καναδά ή την Αυστραλία, μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση, κάτι πιο δραστικό είναι απαραίτητο .
Κάτι που θα είναι πιο βιώσιμη και δεν θα κάνουν οι Έλληνες αισθάνονται σαν φιλανθρωπικό περιπτώσεις.
Τι χρειάζεται η Ελλάδα είναι θέσεις εργασίας, και μπορείτε να βοηθήσετε, ενώ ταυτόχρονα επέκταση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σας.
Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας που μπορούν να γίνουν σε μεγάλες αποστάσεις, με τη χρήση των online εργαλείων. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε έναν ιστοχώρο, ένα νέο σχέδιο επαγγελματική κάρτα, ή κάποιον να επεξεργαστείτε ένα βίντεο ή μετάφραση εγγράφων σας, οι άνθρωποι που θα παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές δεν χρειάζεται να είναι στο γραφείο σας, ή ακόμη και στην ίδια ήπειρο όπως είστε.
Για όλες αυτές τις θέσεις εργασίας που μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως, σκεφτείτε να προσλάβει έναν Έλληνα. Οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα ταλαντούχοι, και παρόλο που η κοινή γνώμη έχει τον τελευταίο καιρό ήταν εναντίον τους, ξέρουμε ότι διαθέτει τους κατάλληλους όρους εργασίας Έλληνες παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ένα περιουσιακό στοιχείο που βοήθησε τα μέλη της διασποράς Ελληνική επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στο ελληνικές Reporter πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους της Ελλάδα.
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων της Αμερικής, Έλληνες-Καναδά, Αυστραλία-Ελληνίδα και τον ελληνικό λαό σε όλο τον κόσμο που είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην Ελλάδα, με την πρόσληψη τους να εργαστούν για την εταιρεία τους από την Ελλάδα.
Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε Hireagreek.com, έτσι ώστε οι άνθρωποι από την Ελλάδα μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους και τις εταιρείες από όλο τον κόσμο μπορούν να περιηγηθούν και να ελπίζουμε ότι απασχολούν τους ανθρώπους.
Πιστεύουμε στην Ελλάδα και δεν πιστεύουμε ότι η μαζική φυγή του ελληνικού πληθυσμού είναι μια καλή λύση στην κρίση, ούτε θέλουμε μια μόνιμη κατάσταση της ανεργίας στην Ελλάδα. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί μια υπηρεσία, σκεφτείτε να προσλάβει έναν Έλληνα πρώτα.
Εμείς πραγματικά πιστεύουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρηματοδοτήθηκε ελληνική Reporter και δημιούργησε Hireagreek.com χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να βοηθήσετε πάρα πολύ με το πέρασμα αυτό το μήνυμα σε ολόκληρο, σημειώνοντας άνοιγμα θέσεων εργασίας που μπορεί να καλυφθεί από κάποιον στην Ελλάδα, ή να στείλετε αυτό το μήνυμα στους συγγενείς σας στην Ελλάδα να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: