Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση που αφορά την επίθεση που έγινε το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
 3 άτομα, ένας 18χρονος που συνελλήφθη, ένας 17χρονος και ένας 16χρονος, μαθητές λυκείου, αναφέρονται μέσα στη δικογραφία ως μέλη τηςGreek Hacking Scene που πραγματοποίησαν την επίθεση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και εκπροσωπώντας τους Anonymous.
 Κατά την διεξαγωγή της έρευνας της αστυνομίας, κατασχέθηκαν
  • (12) σκληροί δίσκοι Η/Υ
  • (3) φορητοί υπολογιστές.
Οι τρεις κατηγορούμενοι για την πραγματοποίηση της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φέρονται να είναι γνωστοί με τα nicks«delirium», «nikpa» και «extasy»και η Αστυνομία δηλώνει πως ερευνά την συμμετοχή τους και σε άλλες επιθέσεις κατά άλλων σελίδων, όπως και τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της ομάδας. Απ’ ότι φαίνεται από την ανακοίνωση, η αστυνομία παρακολουθούσε τις δημοσιεύσεις τους στο web που ανέφεραν πως έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες επιθέσεις και ερευνά τους σκληρούς δίσκους τους προκειμένου να πιστοποιήσει για ποιες άλλες επιθέσεις είναι υπεύθυνοι. (Υποψιαζόμαστε, μεταξύ άλλων, η Αστυνομία ερευνά και για την επίθεση στην ιστοσελίδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους www.gak.gr)
Σημειώνεται πως το cracking της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για το οποίο είχαν αναλάβει την «ευθύνη» οι Anonymous, έφερε και την υπογραφή της Greek Hacking Scene. Αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις.