Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Πέτρας επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος

Τη Λόκοβη, τα Φωτεινά, τη Μεσαία Μηλιά και τη Κάτω Μηλιά επισκέφθηκε ο Γρηγόρης Παπαχρήστος την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου. Ο κ. Παπαχρήστος μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους των παραπάνω Δημοτικών Διαμερισμάτων, τους ενημέρωσε για το ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τους ανέπτυξε τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για την Πιερία, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματα τους που αφορούν τον τόπο τους.


Στην Κάτω Μηλιά ο κ. Παπαχρήστος μίλησε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο και τόνισε
ιδιαίτερα τη σημασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στη διοίκηση της χώρας και ειδικότερα της Περιφέρειας. Aναφέρθηκε σε θέματα του αγροτικού και τουριστικού τομέα που αφορούν τη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ συγχρόνως, κατέθεσε σκέψεις και προτάσεις για τους δύο αυτούς τομείς που θα προωθήσει μέσα από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Διαβεβαίωσε τους πολίτες της Κάτω Μηλιάς ότι θα τους εκπροσωπήσει επάξια στο νέο θεσμό, γιατί μετά από τη δωδεκάχρονη θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διαθέτει και τη γνώση και την εμπειρία. Το έργο του άλλωστε στο Δήμο Δίου αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη. Ο κ. Παπαχρήστος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν εντατικά τις επισκέψεις και τις επαφές με τους φορείς και τους πολίτες της Πιερίας καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: