Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης βράβευσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου

Τη νεαρή συμπολίτισσά μας, παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου(αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης),που ανέβασε ψηλά την ελληνική σημαία σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.




Στη διάρκεια μιας λιτής τελετής, ο κος Χιονίδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη νεαρή πρωταθλήτρια μας, ενώ σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Κατερίνα με το εξαίρετο ήθος και τις επιδόσεις της
κάνει υπερήφανους όλους τους δημότες και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω τόσο στον σύλλογο, στους προπονητές της, όσο και στους γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν. Διαπιστώνουμε ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σημαντικές επιτυχίες για το άθλημα, που μπορούν να έχουν συνέχεια και στα επόμενα χρόνια. Είναι γνωστό, ότι ο αθλητισμός αποτελεί για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα και στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε πάντα αξιοπρόσεκτες προσπάθειες, όπως αυτές του Ναυτικού Ομίλου γενικότερα και της Κατερίνας ειδικότερα».

Την πρωταθλήτριά μας συνόδευαν στο Δημαρχείο, ο πατέρας της Ιωάννης Νικολαΐδης (μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ), ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Παναγιώτης Σεϊτανίδης και η έφορος κωπηλασίας του ΝΟΚΑΤ Χρυσούλα Παρλίτση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: