Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η δεύτερη ανοιχτή ομιλία του Υποψηφιου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Γ. Παπαθανασίου, στη Νέα Έφεσο Δ.Δίου

«Μας περιμένει πολλή δουλειά»




Αν ο λαός μάς εκλέξει, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, για να πάμε μπροστά με σιγουριά

Μετά την πρώτη ανοιχτή ομιλία του στο ξενοδοχείο «Δίον» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, πραγματοποίησε ομιλία στη Νέα Έφεσο του Δήμου Δίου.



Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στους πολίτες της Νέας Εφέσου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Συνδυασμός του «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία» συμμετέχει στις εκλογές για να ενώσει τους πολίτες και όχι για να τους διχάσει, για να κάνει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο «Καλλικράτης», που ενώνει γεωγραφικές περιοχές αλλά δεν ενώνει ψυχές.

Όπως σημείωσε, μόνο με ενότητα μπορεί να προχωρήσει αυτός ο δήμος, με τα πλεονεκτήματά του αλλά και με τα προβλήματα που επωμίζεται από τις περιοχές εκείνες που έχουν πολλές εκκρεμότητες και ελλείμματα ως προς τις υποδομές (κυρίως της Νότιας Πιερίας).

Υπογράμμισε ότι αν ο λαός αναδείξει εκείνον και το συνδυασμό του στη δημοτική αρχή του νέου δήμου, στόχος του είναι το νοικοκύρεμα του δήμου και η ανάπτυξη, η νέα πορεία και η συμπόρευση των κατοίκων των πρώην Καποδιστριακών Δήμων που συνενώνονται.

Αναφέρθηκε όμως και στην απογοήτευση των πολιτών του νέου Δήμου, που δεν ρωτήθηκαν για τις συνενώσεις, που δεν ακούστηκε καν η γνώμη τους, όπως επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα των πολιτών εν μέσω μιας σοβαρής οικονομικής κρίσης.

Μίλησε για το όραμα που έχει αναφορικά με την ανάπτυξη του ενιαίου δήμου Δίου – Ολύμπου και κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν μαζί του και μαζί με το συνδυασμό του για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που επωμίζεται ο νέος Δήμος και βέβαια για να μην πέσουν τα βάρη των χρεών των Καποδιστριακών Δήμων πάνω στους πολίτες του Δίου – Ολύμπου.

Αν ο λαός μάς εκλέξει, είπε ο κ. Παπαθανασίου, μας περιμένει πολλή δουλειά. Από την επόμενη των εκλογών αρχίζουν τα δύσκολα αλλά εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα, τα καταφέραμε και στο παρελθόν με τις δυσκολίες, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση και μαζί με τους πολίτες θα πορευτούμε αυτή τη νέα περίοδο.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται πάντοτε κοντά στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους, κοντά στις ανησυχίες τους και τις δυσκολίες τους για να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, για να πάει ο τόπος μπροστά με σιγουριά, για να μπορούν να ελπίζουν οι πολίτες σε ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: