Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας, Γιώργου Αποστολάκη.

Σοκ προκάλεσε σε Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα ο ξαφνικός θάνατος του προπορευόμενου υποψήφιου Δημάρχου στον α’ γύρο και μέχρι σήμερα δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας, Γιώργου Αποστολάκη.
Ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας,
Γιώργος Αποστολάκης, και προηγούμενος στον α’ γύρο για το διευρυμένο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Περισσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί το αυτοκίνητό του με άλλα δύο αυτοκίνητα. Ο Γιώργος Αποστολάκης ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Ενσωμάτωση 98,61%
Αποστολάκης Γεώργιος (Ανεξάρτητος) 33,50
Κοντός Σταύρος (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.) 24,00
Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος Χαράλαμπος (Ανεξάρτητος) 23,99
Βαλασσάς Βεργής (ΚΚΕ) 12,43
Μάλλιος Κλεομένης-Αθανάσιος (ΣΥΡΙΖΑ) 6,08
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και συνεργάτες του Γιώργου Αποστολάκη, καθώς τη μια μέρα, ο 46χρονος χαιρόταν για την πρωτιά που πέτυχε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και την επόμενη ένα τροχαίο δυστύχημα του έκοψε το νήμα της ζωής βίαια. Ο Αποστολάκης είχε μεγάλες πιθανότητες να εκλεγεί στο β’ γύρο.
Ο Γιώργος Αποστολάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Τώρα η οικογένεια του θρηνεί το χαμό του και οι πολιτικοί συνεργάτες του έχουν το δυσάρεστο έργο να τρέχουν να βρουν αντικαταστάτη του μέχρι τις εκλογες της επόμενης Κυριακής.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/11/apostolakis-filadelfeia-chalkidona/#ixzz14m1rMw00



Δεν υπάρχουν σχόλια: