Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Καραμανλής: Στήριξη της ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών

Κώστας Καραμανλής: Στήριξη της ΝΔ για να μην πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών«Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός

«Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο» επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καλώντας τους πολίτες σε πανστρατιά με τη ΝΔ. 


Σε γραπτή του δήλωση του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τονίζει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας, μεταρρυθμίσεων και κυβέρνησης με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει ότι χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών και τονίζει ότι αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της ΝΔ.

Διαβάστε την πλήρη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή:

«Ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα και βαθιές μεταρρυθμίσεις.

Χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό και σταθερή προσήλωση στον εθνικό στόχο της ανάπτυξης.

Χρειάζεται πολιτική που δεν θα επιτρέψει να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των πολιτών.

Αυτή την προοπτική διασφαλίζει η στήριξη και ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο ισχυρότερη η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο το μέλλον για τον τόπο. Για όλους αυτούς τους λόγους θα δώσουμε και πάλι τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: