Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική ομιλία του Λάκη Παπαϊωάννου στην ΕΚΑΒΗ


Στην κατάμεστη αίθουσα του Καφέ της Εκάβης παρέθεσε την κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάκης Παπαϊωάννου το απόγευμα της Τετάρτης. Άνθρωποι κυρίως του αθλητισμού, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων του Νομού, μεταξύ αυτών του Πιερικού και της ΑΕ Ποντίων, ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού, πολλοί από τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες  του αλλά και πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση που μετατράπηκε σε μία αθλητική γιορτή.
Ο κ. Παπαϊωάννου, στην ομιλία του, αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν την επομένη των εκλογών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στα ζητήματα του αθλητισμού στην Πιερία.
“Πρέπει με συγκεκριμένες δράσεις να ενισχυθεί ο αθλητικός τουρισμός στην Πιερία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαιωάννου ενώ έκανε εκτενή αναφορά σε μία σειρά από αθλητικά γεγονότα τα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν στο Νομό  και τα οποία μπορούν να τονώσουν όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και την οικονομία της περιοχής μας”.
Στη συγκέντρωση φίλων, όπως την αποκάλεσε ο κ. Παπαϊωάννου, παραβρέθηκε και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και φυσικά η σύζυγός του Ντίνα και η κόρη του Ελεάνα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: