Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ


Σε λίγες ημέρες οι πολίτες της Πιερίας θα βρεθούν μπροστά στην κάλπη προκειμένου να εκλέξουν τους καλύτερους, τους ικανότερους για τον τόπο μας, την Πιερία, τη Μακεδονία.
Σε μια πολιτική και κυρίως οικονομική συγκυρία που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, το μήνυμα των εκλογών της Αυτοδιοίκησης οφείλει να είναι ελπιδοφόρο.
Είναι απαίτηση των καιρών οι νέοι να βγουν μπροστά αλλά και επιτακτική ανάγκη να είναι  δημιουργική η συμμετοχή τους στην επίλυση των προβλημάτων, στην εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών.
Ο Νίκος Μακρίδης, γνωστός σε όλους μας για τους αγώνες του στην ΟΝΝΕΔ και τη μαχητικότητά του, είναι ένας από αυτούς τους νέους που θέλουν να «βγουν μπροστά».
Σας καλώ λοιπόν και εγώ να προσέλθουμε δυναμικά στις κάλπες και να δώσουμε το μήνυμα ότι οι νέοι είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.


Ψηφίζουμε, νέους ανθρώπους με οράματα που συμπίπτουν με τα δικά μας. Ψηφίζουμε ανθρώπους που είμαστε σίγουροι ότι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι πάλι δίπλα μας για να αφουγκραστούν τις ανάγκες μας.
Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε Νίκο Μακρίδη για περιφερειακό σύμβουλο Ν. Πιερίας.



Με εκτίμηση,
Κεραμιδιώτου Χριστίνα
Μέλος Δημ. Το. Ν.Δ. Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: