Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Με κόκκινα γαρύφαλλα έγινε δεκτός στον Κούκο ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος.

Με κόκκινα γαρύφαλλα έγινε δεκτός στον Κούκο
ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μάντζιος.

       Περιοδεία με συγκεντρώσεις στα καφενεία της Σεβαστής και του Κούκου ο υποψήφιος δήμαρχος με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης Αντώνης Μάντζιος.
Στις συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή των κατοίκων και όχι με μεταφερόμενους δημότες άλλων περιοχών,  ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης ανέλυσε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του για τη ανάγκη συμμετοχής των δημοτών αλλά και διαφάνειας στη διοίκηση του Δήμου.
Υπενθύμισε τους κοινούς αγώνες για το χοιροτροφική μονάδα στη Σεβαστή, για την απομάκρυνση της κεραίας, για τα στραγγίδια του ΧΥΤΑ, ενώ άκουσε με προσοχή το πρόβλημα που δημιουργείται από την καύση πετροβάμβακα σε μονάδα της περιοχής. Υπενθύμισε πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την απαγόρευση λειτουργίας λειτουργίας χαμηλής  όχλησης  μονάδων εγγύτερα των 500 μέτρων Οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων.
 Κάλεσε τους κατοίκους σε κοινό αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας Πολιτών και διαβεβαίωσε τους συνδημότες του ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών θα είναι παρούσα από όποια θέσει και αν την τάξει η λαϊκή ψήφος.
Μια γιορτή δημοκρατίας ήταν η προεκλογική συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών  στον Κούκο. Στους παρευρισκομένους μοιράστηκαν κόκκινα γαρύφαλλα με πρωτοβουλία του τοπικού υποψηφίου Σεραφείμ Μπουικίδη ενώ παραβρέθηκαν πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους.
 Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στον αγώνα για την ύδρευση του Κούκου, για το νερό της Μόρνας, την ανάγκη προστασίας της περιφέρειας στον νέο Δήμο της Κατερίνης, στην ανάγκη ανάπτυξης διεκδικητικών ενωτικών αγώνων για την κατασκευή έργων υποδομής.
 Ανέδειξε τη σημασία οι εκλογές να είναι μια γιορτή της δημοκρατίας, για την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων, για να πάει ενημερωμένος ο πολίτης στην κάλπη.
Κάλεσε τους δημότες του Κούκου να πάρουν θέση για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά να ψηφίσουν αξιοκρατικά για την νέα Διοίκηση του Δήμου καλώντας τους να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο της Κατερίνης το μόνο συνδυασμό που πάλεψε για τα προβλήματα του Δήμου αλλά και του Κούκου, του μόνου συνδυασμού που γνωρίζει αλλά και είχε και λύσεις για τα βασικά προβλήματα του Κούκου και της περιφέρειας του νέου Δήμου Κατερίνης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις για το νερό του Κούκου αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και δόθηκαν πειστικές απαντήσεις.
Στην αρχή της συζήτησης ο τοπικός υποψήφιος Σεραφείμ Μπουικίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υποστηρίξει τον συνδυασμό της Πρωτοβουλίας Πολιτών αν και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ενώ σύντομη παρέμβαση έκανε και η υποψήφια δημοτική σύμβουλός Κορινού Ζωή Γαλαξίδου.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ακόμη ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινού Καραλής Νίκος και ο υποψήφιος Τοπικού Συμβουλίου Κορινού κ. Κακάνας.
 Και στις δύο συγκεντρώσεις σε Σεβαστή και Κούκο είναι χαρακτηριστικό ότι υποψήφιοι άλλων συνδυασμών έδωσαν την υπόσχεση να συνδράμουν μετά τις εκλογές την Πρωτοβουλία Πολιτών στους νέους αγώνες που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: