Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»



Οι πολίτες του νέου Δήμου Κατερίνης έδωσαν το σύνθημα για την αλλαγή από την Πλατεία Ελευθερίας

Νίκος Μηλιώτης: «Θέλουμε Ανάπτυξη και Ευημερία για όλους. Ισότητα, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία! Ισχυρό Δήμο σε γερά Θεμέλια!»

Την κεντρική του ομιλία έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, μπροστά σε μεγάλο πλήθος δημοτών, στην Πλατεία Ελευθερίας. Μπροστά σε ένα ακροατήριο με παλμό και ενθουσιασμό, ο κ. Μηλιώτης έθεσε τους άξονες του προγράμματός του, τονίζοντας ότι ο νέος Δήμος Κατερίνης και οι πολίτες του αξίζουν το καλύτερο και σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα τους παρέχονται σήμερα.
Στην ομιλία του, ο κ. Μηλιώτης αναφέρθηκε στην αρνητική πραγματικότητα που ζουν σήμερα οι πολίτες της Κατερίνης και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει «μια Δημοτική Αρχή που ξέρει τι κάνει, πώς να το κάνει και κυρίως γιατί το κάνει», ώστε να οδηγήσει σε Ανάπτυξη και Ευημερία. «Από την Κυριακή, θα έχουμε νέα δημοτική αρχή. Αυτή θα είναι η δικιά μας συμπολιτεία. Η συμπολιτεία όλων των δημοτών που γεννήθηκε μέσα από τις καρδιές μας και τραβά μπροστά. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: