Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι σέξι πρώην του Όσκαρ Πιστόριους!






Αν μη τι άλλο λάτρης του ωραίου φύλου και δη του ξανθού ήταν ο Όσκαρ Πιστόριους, ο αλλοτινός θρύλος της Νοτίου Αφρικής αλλά και των παραολυμπιακών αθλημάτων.Η σχέση του με τη Βίκι Μάιλς (Vicky Miles), με την οποία γνωρίστηκαν στο Γυμνάσιο, ήταν όχι μόνο η πρώτη, αλλά και πιο μακροχρόνια. Σχέση θυελλώδης με πολλούς χωρισμούς, αλλά και επανασυνδέσεις. Ο Πιστόριους στην αυτοβιογραφία του, «Blade Runner», της αφιερώνει αρκετές σελίδες και χαρακτηριστικά αναφέρει πως της είχε επιφυλάξει μια ρομαντική
ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου –ημέρα που στο μέλλον βάφτηκε με αίμα- τοποθετώντας φαναράκια στα δέντρα έξω από το σπίτι της και χιλιάδες κόκκινα μπαλόνια, ενώ στο κατώφλι είχε γράψει με βότσαλα: «Στην τίγρη μου».

Ακολουθούν η επίσης πολύ όμορφη Νοτιοαφρικανή Σανέλ ντε Πλεσί (Channel De Plessi) και το 2008 η Τζένα Εντκινς (Jenna Edkins). Σημειώστε πως η τελευταία ήταν και η μόνη που τον υπερασπίστηκε, γράφοντας στο twitter πως «πρέπει να τον αφήσουν να δώσει και τη δική του εκδοχή» και πως τα «πέντε χρόνια που γνωρίζονται ο Όσκαρ ήταν ο τέλειος τζέντλεμαν».
Το 2009 γνωρίζει το μοντέλο Μελίσα Ρομ (Melissa Rom) με την οποία και είχαν δεσμό για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ τρία χρόνια αργότερα την καρδιά του κλέβει η Σαμάνθα Τέιλορ (Samantha Taylor), φοιτήτρια μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν και περιστασιακά μοντέλο.
Φήμες παράλληλα κυκλοφορούν πως ο Πιστόριους σαλιάριζε και με την εντυπωσιακή 33χρονη Ρωσίδα τοπ μόντελ Αναστασία Κοζίσοβα (Anastassia Khozzisova).
Τελευταία στη λίστα η άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ (Reeva Steenkamp). Οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση σε τελετή απονομής βραβείων στη Νότιο Αφρική τον Νοέμβριο που μας πέρασε. Και η συνέχεια γνωστή και... τραγική.

*Στην γκάλερι βλέπετε με σειρά: Μελίσα Ρομ + Ρίβα Στίνκαμπ (κοινή φωτο), Σαμάνθα Τέιλορ, Αναστασία Κοζίσοβα, Σανέλ ντε Πλεσί- Μελίσα Ρομ (κοινή φωτο), Τζένα Εντκινς (κοινή φωτό με Πιστόριους).



πηγή:http://www.e-go.gr/timeout/summary.asp?catid=18484&subid=2&pubid=129307966


Δεν υπάρχουν σχόλια: