Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

O Γιώργος Κωνσταντόπουλος με το Δ/Σ του ΚΤΕΛ Πιερίας


΄΄ Η σύγχρονη Ελλάδα , ο τουρισμός , οι μεταφορές των μαθητών, οι συνδέσεις απομακρυσμένων χωριών με τα αστικά κέντρα οφείλουν πολλά στις υπεραστικές συγκοινωνίες. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου για τα ΚΤΕΛ  τοποθετείται σε παλαιότερα χρόνια , όταν μάλιστα ήμουν βουλευτής της αντιπολίτευσης ΄΄ δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κωνσταντόπουλος, σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο του ΚΤΕΛ Πιερίας.

IMG_6412.JPG΄΄ Είναι η ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης , είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην οικονομική πρόοδο και βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων, των πολιτών. Υπερασπίστηκα τον θεσμό με όλες τις δυνάμεις, προτείνοντας μάλιστα τη δημιουργία του ΚΤΕΛ ΑΕ κατά τα ευρωπαϊκά, εκσυγχρονιστικά πρότυπα για να γίνουν τα ΚΤΕΛ ανταγωνιστικά και να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πολίτες’’ τόνισε.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Καραβέργος, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σπανάκης και τα Μέλη Μόσχος Λεοντιάδης, Γαβριήλ Σαιδές, Νίκος Μπουρονίκος ευχήθηκαν στον κ. Κωνσταντόπουλο για την ονομαστική του εορτή, τον ευχαρίστησαν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες του υπέρ του οργανισμού, δηλώνοντας  πως για την δύσκολη συνέχεια που περνάει ο τόπος, συνεπώς και οι συγκοινωνίες , θα ζητήσουν την αρωγή του και την πολιτική του βοήθεια να εκσυγχρονιστούν οι συγκοινωνίες  και να γίνουν αυτόνομοι πυλώνες της οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: