Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή του Δήμου Κατερίνης


DIAKOMMATIKH.JPGΥπό την προεδρία του Αναπληρωτή Δημάρχου Κατερίνης Ζήνωνα Σατραζέμη και σε εφαρμογή των εκλογικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, συνεδρίασε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης η Διακομματική Επιτροπή. Στην συνεδρίαση παρέστησαν  ο Γεν.Γραμματέας του Δήμου Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, καθώς και  εκπρόσωποι των κομμάτων που λαμβάνουν μέρος στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου 2012.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, συμφωνήθηκαν οι χώροι και ο τρόπος προβολής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη εκλογική νομοθεσία κατά την προεκλογική περίοδο.
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κατερίνης έθεσε υπόψιν των εκπροσώπων των κομμάτων όλα όσα ορίζουν οι εκλογικές εγκύκλιοι και εξέφρασε την βεβαιότητά του για την διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα.
Ο Δήμος θα κατανείμει ισότιμα σε όλα τα κόμματα συγκεκριμένους  χώρους προκειμένου να εγκατασταθούν τα περίπτερα, τα ταμπλό για τις αφίσσες, τα οποία θα είναι στις διαστάσεις που προβλέπονται από το Νόμο.
Όπως τονίστηκε απαγορεύεται η ανάρτηση πανό με εξαίρεση αυτά που προαναγγέλλουν τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις των κομμάτων.
Τέλος η αφισοκόλληση απαγορεύεται με εξαίρεση τα προκαθορισμένα σημεία για την εμπορική διαφήμιση, ενώ τα ηχητικά συστήματα θα λειτουργούν μπροστά από τα εκλογικά κέντρα και με ένταση ως τα ογδόντα ντεσιμπέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: