Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο και τη Μέριμνα του παιδιού


Το νέο Νοσοκομείο της Κατερίνης επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους . Τον κ. Παπαχρήστο υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, ο οποίος ως γνωστό εργάστηκε περίπου 18 χρόνια μαζί τους.

Ο κ. Παπαχρήστος συναντήθηκε με το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φαρμάκη όπου συνομίλησαν για θέματα και προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου.

Συναντήθηκε επίσης με διευθυντές και προϊσταμένους Κλινικών και Τμημάτων και άκουσε αιτήματα και προτάσεις που αφορούν ειδικά τους τομείς που εργάζονται.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαχρήστος με τους συνεργάτες του επισκέφτηκαν τη Μέριμνα του Παιδιού και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σημαντική δουλειά που γίνεται στα Άτομα με Ειδικές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι τον κ. Παπαχρήστο συνόδευε και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Ιωάννα Κριτσανίδα που ανήκει και αυτή στην κατηγορία των ατόμων με ειδικές ανάγκες και κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Τον κ. Παπαχρήστο οι εργαζόμενοι στη Μέριμνα υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα γιατί στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της Μέριμνας υπήρξε από εκείνους που8 συνέβαλαν και δούλεψαν αφιλοκερδώς για το στήσιμο του φυσικοθεραπευτήριου.

Ο κ. Παπαχρήστος συνεχάρη τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και όλα τα παιδιά για τη σημαντική δουλειά που επιτελείται στη Μέριμνα του παιδιού, χωρίς την απαραίτητη πολλές φορές υποστήριξη της πολιτείας.

Δήλωσε πως ο τομέας της Υγείας και της Πρόνοιας αποτελεί για αυτόν βασική και πρώτη προτεραιότητα και ιδιαίτερα για τα άτομα με ιδιαίτερη ανάγκη και προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: