Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Σοφία Μαυρίδου, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, από το Δήμο Πιερίων: «Διεκδικούμε ποιότητα ζωής στις ορεινές περιοχές της Πιερίας. Είμαι δίπλα σα

Τη Βρία, τη Ρητίνη και το Ελατοχώρι, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από υπ. Περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Παναγιώτη Ψωμιάδη».

Η κ. Μαυρίδου συνομίλησε με τους δημότες που την υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα και χαμόγελα. «Ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο. Οφείλουμε να εργαστούμε για να του δώσουμε την ευκαιρία για ένα μέλλον με αξιώσεις. Το οφείλουμε πάνω από όλα στα παιδιά μας, τη νέα γενιά στην οποία στηρίζουμε την ελπίδα μας», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε η Σοφία Μαυρίδου στους πολίτες και τους προσκάλεσε να εμπιστευτούν το πρόσωπό της: «είμαι δίπλα σας και είμαι αποφασισμένη να δώσω κάθε μάχη για να στηρίξω την περιοχή σας, να προωθήσω τα ζητήματά σας, να βάλουμε μαζί τις προυποθέσεις για έναν τόπο που αξίζει να ζεις».

Κατά την κεντρική της ομιλία, στο Ελατοχώρι, η κ. Μαυρίδου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο θέμα ανάδειξης του χειμερινού τουρισμού με προτεραιότητα την εξέλιξη του χιονοδρομικού κέντρου αλλά και τη σύνδεση του τουρισμού με τον αγροτικό τομέα.

«Οφείλουμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να στηρίξουμε την ανάπτυξή μας δείχνοντας ευαισθησία στην οικολογία. Διεκδικούμε την εξέλιξη του Χιονοδρομικού κέντρου. Διεκδικούμε την ένταξη σε προγράμματα της Ε.Ε. για Αγροτουρισμό – Οικοτουρισμό σε όλους τους οδικούς άξονες. Διεκδικούμε την κατασκευή δασικού χωριού στην ευρύτερη περιοχή. Μέσα από τα προγράμματα διεκδικούμε Ποιότητα Ζωής στις αγροτικές περιοχές μας. Διεκδικούμε την υλοποίηση όλων των απαραίτητων υποδομών (ύδρευση – αποχέτευση – βιολογικός καθαρισμός – οδοποιία) ως προυπόθεση για την ενθάρρυνση της τουριστικής δραστηριότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: