Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι δήμαρχοι Αν. Ολύμπου, Λιτοχώρου και Δίου καλούν επειγόντως τον κ. Μαγκριώτη στην Πιερία

Στην πρόσφατη συνάντηση των φορέων της Πιερίας με τον υφυπουργό Υποδομών στην Αθήνα, υπήρξε η διαβεβαίωση από την πλευρά του κ. Μαγκριώτη ότι θα επισκεφτεί την Πιερία για να ενημερώσει τους φορείς σχετικά με τα διόδια στη Λεπτοκαρυά καθώς και τα παράλληλα έργα που θα κατασκευαστούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Αντί αυτού όμως η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος ΑΕ» ξεκίνησε την κατασκευή των παράπλευρων διοδίων χωρίς ο υφυπουργός να επισκεφτεί την Πιερία όπως δεσμεύτηκε και να ενημερώσει τους φορείς και τους αρμόδιους σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.

Οι δήμαρχοι της νότιας Πιερίας, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, διαμαρτύρονται έντονα προς τον υφυπουργό για την αθέτηση της συμφωνίας και τον καλούν να επισκεφτεί άμεσα την Πιερία για να δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις σχετικά με τη λειτουργία των διοδίων και τα παράλληλα έργα.

Οι δήμαρχοι δηλώνουν πως ομιλούν μόνο με εκπροσώπους της πολιτείας και όχι της εταιρίας.

Αναμένουν άμεσα την παρουσία του κ. Μαγκριώτη στην Πιερία, διαφορετικά οι κάτοικοι και οι φορείς της Πιερίας θα αθετήσουν και αυτοί την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους προς κάθε αρμόδιο και θα προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και ενέργειες.

Οι δήμαρχοι

Ανα. Ολύμπου Διονύσης Αρωνιάδης

Λιτοχώρου Αθανάσιος Τσιφοδήμος

Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: