Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συνάντηση της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Η  Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας της Κατερίνης κ. Γιώργο Ζωγράφο με θέμα την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στην περιοχή και την περαιτέρω ανάπτυξή του τουριστικού της προϊόντος.

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις σημαντικές προοπτικές προσέλκυσης επισκεπτών όλο το χρόνο στην περιοχή μέσα από την υλοποίηση των στόχων της νέας εθνικής τουριστικής πολιτικής, και δήλωσε την υποστήριξή της στις δράσεις και ενέργειες για την  ανάδειξη της ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας του προορισμού.

Ο κ. Ζωγράφος επισήμανε ότι σε τοπικό επίπεδο εφαρμόζεται η εθνική πολιτική για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού και την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών, και τόνισε ότι οι προσπάθειες αποδίδουν.

Αναφέρθηκε ειδικότερα  στις δράσεις που πραγματοποιούνται  το χειμώνα για την τόνωση της κίνησης σε περιόδους χαμηλής ζήτησης,  καθώς και στη  συνεργασία της Παραλίας με γειτονικούς προορισμούς  για την ενιαία τουριστική προβολή και προώθηση στο εξωτερικό.


Ο  κ. Ζωγράφος  παρέδωσε εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας τιμητική πλακέτα στην κα Κουντουρά για την προσφορά και το έργο της  στην ενίσχυση του τουρισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: