Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Συνέντευξη με την Ανατολή Κωνσταντινίδου υποψήφια βουλευτής Ν. Πιερίας



Γιατί οι πολίτες να εμπιστευτούν την ΝΔ;







Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν την  Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι η μόνη σταθερή δύναμη που δίνει προοπτική και σιγουριά, σε μια κοινωνία που κλυδωνίζεται και σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει, και κυρίως γιατί :
 Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την πρώτη στιγμή ,το ταχύτερο δυνατόν πρέπει να αρχίσει η ανάκαμψη να αποκατασταθεί από την επόμενη των εκλογών η κοινωνική συνοχή ,και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης με ανταγωνιστικότητα και ποτέ πια με δανεικά.
Ποιες κατά την γνώμη σας πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ την επομένη των εκλογών ;
Πρέπει να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να αποκαταστήσουμε τις αδικίες με τις χαμηλές συντάξεις που κόπηκαν πολύ κι αυτό είναι άδικο. Τώρα πρέπει να αποκαταστήσουμε τις χαμηλές συντάξεις μέχρι τα 700 Ευρώ. Το ιδιο και με  τα πολυτεκνικά επιδόματα που κόπηκαν. Nα πάρουμε μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών. Πραγματικής ανακούφισης! Να καταργήσουμε το γνωστό<< χαράτσι της ΔΕΗ>>
Είμαστε πρώτη δύναμη στη Ναυτιλία, είμαστε μεγάλη δύναμη στον Τουρισμό. Κι όμως το ΠΑΣΟΚ κατάργησε τα υπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού
Να αξιοποιήσουμε τον  φυσικό πλούτο, τον ορυκτό πλούτο, τους ενεργειακούς πόρους. Έχουμε την  δυνατότητα να παράγουμε  προϊόντα που χρειάζονται οι αγορές. Έχουμε δημόσια ακίνητη περιουσία. Κι όλα αυτά αν εχουμε σταθερότητα και ενεργοποιήσουμε  το ταλέντο, το δαιμόνιο, των Ελλήνων.
Άμεση προτεραιότητά μας, λοιπόν, είναι η Ανάκαμψη. Με κοινοτικούς πόρους με διαρθρωτικές αλλαγές, με φορολογικές αλλαγές, με προτεραιότητα στην οικοδομή και στον κατασκευαστικό κλάδο που έχει παραλύσει.
Μεγάλη  προτεραιότητα και η ασφάλεια των πολιτών με την  κατάργηση του Νόμου για την Ιθαγένεια που ψήφισε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 2010 και μετατρέπει την Ελλάδα σε «μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών.
Η Πιερία μια περιοχή με πολλές δυσκολίες στον γεωργοκτηνοτροφικό και αλιευτικό τομέα και η ανεργία στα ύψη για τους νέους! Υπάρχει πρόταση?
           
Με ειδικό πρόγραμμα να υπάρχει ειδική μέριμνα για τους αγρότες μας, για να μικρύνει το χάσμα που υπάρχει στις τιμές των αγροτικών προϊόντων, ανάμεσα στο χωράφι και το ράφι, να στηριχθεί το κόστος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με ειδικά μέτρα για το πετρέλαιο και τις ζωοτροφές.  Έχουμε πολλά προϊόντα – Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας  αλλά συντρίβουμε τους αγρότες μας και κυνηγάμε τους κτηνοτρόφους,άμεση εξυπηρέτηση των χρεών τους στην Αγροτική. Δεν θα εγκαταλείψουμε τους αγρότες μας στην τύχη τους. Ήταν έγκλημα που εγκαταλείφθηκε ο αγροτικός τομέας. Τώρα αυτό θα το διορθώσουμε.

Χρειάζεται ακόμα να στηρίξουμε τους νέους μας: Η ανεργία των νέων έχει ξεπεράσει το 50%. Και οι νέοι μας φεύγουν ή ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα για την χώρα και το μέλλον της.
Αυτό θα πολεμήσουμε κατά προτεραιότητα.
Υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα για την νεανική επιχειρηματικότητα. Προτεραιότητά μας να χρησιμοποιήσουμε όσο μεγαλύτερο μέρος του ΕΣΠΑ κι όσα επιπλέον κονδύλια υπάρχουν, για να μειώσουμε αυτή τη μάστιγα που διώχνει τα παιδιά μας.

Τι μπορεί να προσθέσει η Ανατολή στην νέα εποχή μετά το κλείσιμο της μεταπολίτευσης και πρέπει να την στηρίξουν οι Πιερείς;
Στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μεταπολεμικά, σε μία κρίσιμη περίοδο όπου απαιτούνται ανατροπές και ριζικές αλλαγές η Ν.Δ και ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς με τίμησαν με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ του Νομού Πιερίας . Όλοι εμείς οι νέοι πρέπει να γίνουμε οι πρωτοπόροι, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο, το νέο, το σύγχρονο και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και όσα πλήγωσαν την πατρίδα και την Πιερία μας. Σήμερα, ξεκινώ μία νέα προσπάθεια. Αύριο, ελπίζω άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Πιερίας να με ακολουθήσουν σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα γιατί ανήκω σε μια γενιά που είδαμε να γίνονται πολλά για μας χωρίς εμάς. Είναι ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να παλέψουμε για τα πιστεύω μας.Διαθέτω τη δύναμη αλλά και την αγνότητα που λείπει από την πολιτική για  να φωνάξω για τις ιδέες μου και  να ελπίζω και να πετύχω  κάτι καλύτερο για την Πιερία για την Ελλάδα για την νέα γεννιά που ανήκω και γώ.  Γι αυτό είμαι εδώ. Γιατί θέλω να προσφέρω.
Ζητώ την στήριξη και την επιλογή στο πρόσωπό μου  ώστε να έχω την δύναμη μαζί με τους Πιερείς και πρώτα την Ελληνική Νεολαία να ξανακτίσουμε το μέλλον της Πιερίας το μέλλον της Ελλάδας.
Παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε!
ΗΕλλάδα θα τα καταφέρει!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

PREPEI EPITELOUS NA ARXISOUME SE AYTH TH XWRA NA ANADIKNIOUME TIS ANTRWPINES AXIES KAI THN POIOTHTA KAI ANTWPINO ITHOS ANNOULA TYXAINEI NA SE GNORIZW APO KONTA KAI PROSWPIKA KAI XERW OTI KATEXEIS AYTA TA XARAKTIRISTIKA THN POIOTHTA KAI TIS AXIES MAS TO EDIXES KAI STHN PILAIA XORTIATH ..... Prosopika ypostirixths panta ths antrwpinhs axias tou ithous kai ths ekprosopishs enos elpidoforou mellontos etsi apla giati to axizeis :) ververis ilias