Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φωτογραφίες άλλων 5 οροθετικών ιερόδουλων από την ΕΛ.ΑΣ.


Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες οροθετικών ιερόδουλων. Τρόμος στην Αθήνα, καθώς έχουν εντοπιστεί δεκάδες περιπτώσεις (Pics)

Σε βάρος των πέντε γυναικών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η κατηγορία είναι σε βαθμό κακουργήματος και οι γυναίκες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.
Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες άλλων πέντε ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS, μετά από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Την Παρασκευή απολογούνται σε ανακριτή για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, οι άλλες 11 οροθετικές ιερόδουλες.
Το ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 85 οροθετικές ιερόδουλες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, "μέχρι σήμερα στις κινητές μονάδες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουν εξεταστεί περισσότερα από 24.000 άτομα και έχουν γίνει 1.180 αιμοληψίες (από τις οποίες 85 έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV)".
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.
Το NEWS 247 δημοσιεύει τις φωτογραφίες με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Τα στοιχεία των 5 γυναικών δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: